už nejaký čas sledujem a čítam jednotlivé témy ohľadom casemodding-u a po dlhej dobe som sa rozhodol že pridám tiež niečo s mojej tvorby
Ohľadne môjho výrobku sa zväčša jedná len o také menšie povrchové úpravy ako napr. zatmeliť prebytočné diery a pod. pre lepšiu predstavu sem pridám zopár foto (ospravedlňujem sa za kvalitu ale môj fotoaparát mi vypovedal službu v najnevhodnejšom čase
Toto je case ktorú som mal k dispozicii

A teraz zopar fotiek s prvých malých úprav (na prvej fotke je vidieť nanesený tmel ktorého bolo viacej ako malo byť ale človek sa stále učí

Na ďalšej fotke už je vidieť aj mesh panel ktorý som tam pridal bohužiaľ je s ním veľa roboty nakoľko nemá rovný povrch a ma veľa drobných detailov s ktorými sa treba poriadne vyhrať aby to vyzeralo čo najlepšie

Snažím sa robiť všetko postupne takže keď dokončím front panel vrhnem sa na ostatné veci pre príklad budem ešte robiť otvor pre 120mm ventilátor v prednej časti case ktorý vlastne bude slúžiť pre nasávanie, v zadnej časti plánujem umiestniť len 80mm ventilátor nakoľko mi miesto neumožňuje osadenie väčšieho ventilátora. Za akékoľvek nápady a pripomienky budem rad
Zabudol som ešte napísať, plánujem skrinku nastriekať na parížsku modru a vnútro case na matnú čiernu no ešte stále sa neviem rozhodnúť či nebude lepšia matná čierna fólia.