Špatné spouštění programů

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 7.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Špatné spouštění programů

Příspěvek od Jds1cz »

Ahoj mám W7U. Již určitou dobu se mi špatně spouští programy.Tedy takto nainstaluji program a když ho chci odinstalovat tak po potvrzení odinstalace se mi spustí aplikace M.Offis front page s nějakým výpisem něčeho.Po odinstalování offisů se mi pro změnu spouští nabídka k tisku.Nebo po kliknutí na odkaz to samé jako na obrázku.Co s tím máte někdo něco podobného?.Díky za nápady.Edit:Další pozorovaní.Při nabídce aktualizace Flashplayeru po kliknutí na stáhnout zase nabídka k tisku.Ten komp si myslí že chci tisknout.Kde jsem mohl třeba něco přenastavit?.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
esfilip
Začátečník
Začátečník

Re: Špatné spouštění programů

Příspěvek od esfilip »

Zkoušíš to odinstalovat přes Windows přidat či odebrat a nebo nějaký program na odinstalaci? pokud přes win zkus ten program. Zkus také vyčistit registry nějakým programem.
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

Ahoj no zkouším to přímo ve Win přidat/odebrat pak taky přes uninstal toho(těch)programů(vypalovací programy).A registry jsem čistil Ccleanerem i když tady na něj každej nadává.Jo narazil jsem na program RefreshPC máte s tím někdo nějakou zkušenost?.Přijde mi že se někde změnila nějaká asociace.No 7ky mám asi měsíc tak se s nima sžívám doufám že to nedopadne reinstalem.Díky všem.
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jds1cz »

Tak částečně vyřešeno ten odkaz na ten GOG.COM jak je na obrázku je funkční po vybrání výchozího prohlížeče(nebyl vybrán),ty odinstalace zatím nezkoušeno.Díky :oops:
Odpovědět

Zpět na „Windows 7“