World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: World of Tanks

Příspěvek od Sobo »

Free? Střílíš goldama na pubu a neproděláváš bez prémia a prémiových tanků? To jsi asi superman. To byl přesně ten důvod, proč zpřístupnili gold ammo za kredity - aby na tom ještě více vydělávali. Jim o nějakou hratelnost vůbec nejde, jak už jsem dříve napsal, z hlediska hratelnosti a balancu hry je gold ammo absolutní katastrofa. Docela mě šokuje, že jsou ochotni pro nějaký výdělek takhle kurvit hru a lidi jim to žerou, ale tak už to je v dnešní době skoro se vším.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ano goldy na public za kredity jsou nejvetsi zhovadilost, s tim souhlasim. Kazi to hratelnost ale uz to nani pay2win protoze kredity jsou vedlejsi mena :) To ze uplatnuji politiku nakupu premium tanku a premium uctu aby lidi mohli tema goldama strilet to uz je vec druha.

Dalsi vec je ta ze ted zavedou rotu a 3 clenou cetu bez premium uctu.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
siddhi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od siddhi »

Gold munice je svinstvo pro blbečky a nechutně to kazí hru a ještě více to posílá hru do arkády a tím se odklání od původního konceptu.
Z mého pohledu co by měli udělat a čím by asi nejvíce přilákali platící hráče je to, že by prémium uživatelé měli možnost naprosto volného výběru módu a mapy který chtějí hrát. Ano, asi by to zpomalilo MM, ale komu to vadí počkat si o 10s víc? Rotu a 3 clenou cetu bez premium uctu vítám, jenom nevím čím potom chtějí z lidí vytáhnout peníze. Platit premium jenom kvůli pár zkušenostem navíc...na to se jim spoustu lidí vy....
Jinak zase musím plakat nad blbostí některých hráčů. Božínku jak já jsem si užíval americký T25/2. Tak nádherně rychlý, zábavný tank a většina lidí ho naprosto nepochopila a jenom s ním campují jako s klasickým TD. Ach jak je mi potom smutno jak ho lidi nepochopily. Většina to bere jenom jako nutné zlo, aby se dostali k T28 Prot., já si to naopak tak užíval a s tím lenochodem T28 už jsem odmítl pokračovat. Škoda, že celou tuto linii lehkých TD s otočnou věží pokazily tím křápem.
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Výběr módu jsem už vyřešil tí,že hraji jen klasickou bitvu.Kdybych si měl možnost ještě vybrat mapu,tak si nevyberu,protože mi lezou krkem už snad všechny(těch 5 a 1/2 co se do zblbnutí omílá dokola) a to jich je prý přes 30.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Mne by zas nevadilo, keby po každom update ako sa prihlásim do hry, vyskočilo okienko s najdôležitejšími bodmi toho update.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

siddhi píše:Tak nádherně rychlý
Ehm, rychlý možná tak z kopce, ale po rovince se rozjede nějak až tak po půl kilometru. Ale jinak souhlasím, že to není špatný tank, jen oproti Hellcatovi brutální rozdíl, respektive tahle linie má několik brutálních skoků. Wolverine -> Hellcat, Hellcat -> T25/2, T25/2 -> T28 Prototype. Potom už je to takové podobně pomalé. Ale s každým tím tankem je potřeba hrát jiným stylem.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Od verze 0.8.5 si bude moci majitel VK3601 konečně normálně zastřílet z konického děla(vyzkoušeno na test severu).Zvedli mu poškození standartní APmunice na 163HP a ubrali 6mm pene(157 furt ok).S menší a rychleji se otáčející věží má i levnější opravy než v plné palbě.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Pošťastil sa už dakomu podobný bug?
https://dl.dropboxusercontent.com/u/181 ... ot_039.jpg
Mne už tretí krát
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Prometheus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prometheus »

Rick :lol:
Vždy prodávám i jinde.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

No toz tva uloha byla jasna hlidat cap :))
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Nějak se mi do těch německých meďáků nechce, asi jsem prostě heavy player. Mám vyzkoumanou T32, což je prý fajn tančík, ale bojím se té 198 pene a mizerné přesnosti = hodně odrazů a missů = prodělávání. Na testu je to dost blbý, když jsou všichni T10 a ještě střílí goldama. Je T32 dobrej tank na public bez goldů? Má nějakou šanci na dogfight proti IS-3 a KT?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

já osobně zastánce T32 nejsem, ale spousty lidí si ho chválí :roll:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Schovej podvozek a IS-3 může jít někam :wink: Na větší vzdálenost ti IS-3 poklop netrefí a ty ho přes přední pancíř většinou penetruješ (samozřejmě to občas dingne). Ta věž na T32 je brutální a dingne i desítkové tanky, pokud na tebe nenabijou goldy, se kterýma už mantlet prostřelit jde.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

To ja jasné, že Američani jsou na hull down mistři, ale ve spoustě situací to nejde. Pokud na ně narazíš na otevřeném prostoru, tak bez krytí šanci nemáš, protože IS-3 i KT jsou přesnější s výrazně větší penetrací a asi i pancířem. Spíš bych to asi viděl tak, že se budu držet u krytí a využívat ve velkém sidescraping, protože pásy T32 celkem dost žerou (link). Jenom mě sere, že jsou ve slevách koupil nabiják pro střední ráže a stabík MK1, což je všechno pro meďáky, chjo...
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Rozdíl v přesnosti BL-9 vs. 105 mm T5E1 je téměř žádný a ty děla si rozhodně nemají co vyčítat. Gun na T32 výrazně rychleji zaměřuje a taky výrazně rychleji nabíjí (u mě to je tuším nějakých 8,9 vteřiny vs. 11,4 vteřiny s oběma posádkama na 100 % bez BIA). T32 má o málo vyšší DPMko, takže při přímém souboji (v případě, že budou oba pořád penetrovat) vyhraje ten, kdo začal dříve střílet. Problém T32 je v tom, že dost málo lidí s ním umí a většina na něj nadává. BL-9 mi připadá o dost víc haluzdělo než T5E1. Jediný problém T5E1 je v nižší penetraci, což je horší proti vyšším tierům.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Obecně považuju T32 za nutný zlo po GODlike T29, prostě mi to nesedlo a budu rád, až se jí zbavím.
IS-3 je jiné kafe, sice to lehce dýl zaměřuje a nabíjí, ale účinky a penetrace jsou na jiným levelu :-)
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Funguje vám launcher? Mne sa to sekne na "Kontrola aktualizací"
https://dl.dropboxusercontent.com/u/181 ... otfail.PNG

//
Niekto sa dostal do databáz WG. Ako prinútiť hráčov aby si zmenili heslo? Dať im za to goldy! :lol:

///
Ževraj sa nepodarilo zkontaktovať aktualizačnú službu. Ale hra fičí

////
Obrázek
:twisted:

A idem si to užívať! Object 704 gold only. S-51 gold only. T92 gold only.

/////
T92 s goldami je božský! :-D Strela dopadne veľa metrov od tanku a paf, 500dmg :lol: Direct hit na E100 - 1659dmg :lol:

/////
3/3 win s Objectom 704, 5/5 win s T92 :roll:
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

RiCK: Zbavovat se IS-7 pár dnů před buffem maximální rychlosti o 20 %? Škoda. :-D
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Nevím, jestli to měla být ironie, ale to zvýšení max rychlosti bude platné maximálně tak z kopce.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“