PaulCZE: S mechanikou a chladičem je to zase 8 tisíc. Ale nedá se nic dělat, asi to nakonec vyhraje tahle varianta: Varianta 2A, jen ta tisícovka navíc mě vůbec netěší
Voracek: Mechaniku využiju sice minimálně, ale bohužel je občas potřeba.
Moderátoři: Walker1134, PKBO

Trottel píše:Natural: Jenže deska Z77 to zase celkem prodražuje.
PaulCZE: S mechanikou a chladičem je to zase 8 tisíc. Ale nedá se nic dělat, asi to nakonec vyhraje tahle varianta: Varianta 2A, jen ta tisícovka navíc mě vůbec netěší
Voracek: Mechaniku využiju sice minimálně, ale bohužel je občas potřeba.

Výběr je dobrý, klidně to takto vezmi.Trottel píše:Cena by neměla překročit 8500 Kč. Plánované použití je na úpravy fotek v Lightroom CC, převody videa v MeGUI a občasné hraní her (Diablo 3, Wolfenstein: The New Order, v plánu Zaklínač 3). Zatím jsem vybral následující komponenty: http://www.czc.cz/130574,152568,158725/kody

Peníze mám teď, tak se mi nechce moc čekat. A nemyslím si, že se vyplatí čekat na Skylake kvůli DDR4. Možná jsou o něco lepší než DDR3, ale zpočátku bude cena určitě vyšší. Radši bych Intel než AMD, mám s ním lepší zkušenosti. Počítač není čistě na render, je to spíš univerzální PC. A rozhodně nehodlám dávat za základní desku 3,5 tisíce, to mi přijde jako vyhozené peníze.Dithius píše:Osobně byt tebou bych počkal 2 měsíce až...
Díky. Ještě jsem přemýšlel, jestli nevzít Intel Core i5-4590, ale nevím, jestli se vyplatí dát za něj asi o 800 Kč víc než za i5-4460.Mr Lucas píše:Výběr je dobrý, klidně to takto vezmi.