Instalace Windows 7

Libovolné problémy kolem PC, které nemají jasný původ.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
RendyCZE
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Instalace Windows 7

Příspěvek od RendyCZE »

Zdravím poskládal jsem si pc ze začátku mi nešlo dostat do BIOS, jakmile se mi to podařilo tak sem klasicky nabotovat Win7 DVD naistaloval a až se začala instalovat plocha tak mi to spadlo a napsalo to ,,chyba procesu inicializace přihlášení,, 5x už sem zkoušel znovu instalovat a furt to samé a teď to dopadlo tak, že se do biosu už nedostanu pokud nevytáhnu baterku. Vytáhnu baterku, ale pokud vypnu a zas zapnu tak je svítí černa obrazovka a žadný BIOS a další boot z DVD mi už nejde furt jen černá obrazovka

Můj Setup:
I5 3570K, Asus HD 7950 ( není zapojení kvůli přístupu k baterce ), Seagate Barracuda 7200.14, Intel SSD 330, Asus Maximus V Formula, Seasonic X-650 .

Nějaké rady už nad tím doumám den, nad jedním pc :)
flukes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Instalace Windows 7

Příspěvek od flukes »

Ted me napada, mel jsem podobny problem, delala ho USB3 flaska, neslo se dostat do biosu, deska nereagovala na klavesnici. Co odpojit nepotrebna externi zarizeni?

Co google?

Kód: Vybrat vše

http://www.youtube.com/watch?v=exBlRriJxjE
CPU i7 10700k@5000/1.3V, Noctua NH-U12P SE2, Asus ROG STRIX Z490, SSD M.2 Samsung 970 EVO plus 1TB, HDD 3TB, 2TB, Patriot VIPER Steel 16GB DDR4 4400, GeForce RTX 2080 Ti Phoenix GS 11GB GDDR6, Pioneer BDR-0Ś09XLT, Samsung SH224, 22" LCD Acer XB252Q Predator, CoolerMaster HAF 942, EVGA 1000 P2
RendyCZE
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RendyCZE »

zapojené mám jen myš a klávesnici a obrazovku nic víc niv mín .
Asi to po víkendu hodím někde do servisu jestli se mi to nepodaří do pondělí rozjet .

To na tom videu mi to dělalo 5x po sobe . Ale teď to je že už ani dvd nabootovat nejde nic to prostě nedělá ..
aj sem googlil ale do přikazového řádku se nedostanu protože ani ten win 7 mi nejde už nabootovat .
RendyCZE
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RendyCZE »

už jsem se dostal do windows 7 ale přes flasku dvd furt nic.
akorát jak se restartovává pc při instalaci tak se restartuje ale zapne se potom instalace odznova .
a opravit pc nefunguje příkazový řádek tam není
RendyCZE
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RendyCZE »

Vyřešeno nakonec sem to rozjel a už funguje :) hurá :D
Odpovědět

Zpět na „Problémy s PC sestavami“