Bioshock Infinite

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
CptHeron
Začátečník
Začátečník

Re: Bioshock Infinite

Příspěvek od CptHeron »

Logue píše:Ked ste sklamani tak neviem co ste cakali. Ja som cakal slabotu hned od zaciatku lebo Bioshosck 1 mal totalne plytky pribeh. :idea:
Já nic nečekal už od doby, co se ví, že tam má být otevřenější svět.
Fracta Design Define R4
RampaMeKvak
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od RampaMeKvak »

Upřímně ten příběh mě děsne sr*l. Prostě nesnáším cokoli, kde jsou alternativní reality, cestování časem apod..Jinak jsem byl mile překvapenej optimalizaci, kdy to na mám stoji jelo krásně na medium v fullHD. A grafika byla v určitých momentech fakt nádhera až sem štěstím brečel :D. Každopádně po 2 hodinách mi to přišlo furt tak nějak stejný a už sem se vlastně těšil až to dohraju..
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

85/100
Kvalitně napsaný příběh s logickým a zajímavým vyústěním, v interní logice hry dává smysl. Nádherný design světa a dobře napsané postavy.
Gameplay samotný je ale průměr a v některých ohledech i slabší než v předchozích Bioshocích.
Tenhle svět si vyloženě zasluhuje RPG zpracování, ne jen střílečkové. Oh well.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Paul píše:85/100
Kvalitně napsaný příběh s logickým a zajímavým vyústěním, v interní logice hry dává smysl. Nádherný design světa a dobře napsané postavy.
Gameplay samotný je ale průměr a v některých ohledech i slabší než v předchozích Bioshocích.
Tenhle svět si vyloženě zasluhuje RPG zpracování, ne jen střílečkové. Oh well.
A co povies na Bioshock 1. :?: Ten bol podla mna priemer. Ani som to nedohral.
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Osobně mě tedy B1 a B2 bavilo víc než BI :) Jediný BI jsem nedohrál ani jednou...
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Logue píše:A co povies na Bioshock 1. :?: Ten bol podla mna priemer. Ani som to nedohral.
Tehdy, v roce 2007, se mi Bioshock 1 líbil hodně, hlavně design Rapture/atmosféra a z části příběh.
Gameplay byl o něco zajímavější než v Infinite, ale ne o moc.

Obecně tyhle hry nenaplňují svůj potenciál, protože jsou to jen střílečky.

Až se Levine vzmohne a v nějakém ze svých skvělých světů udělá pořádné RPG, tak se snad budeme bavit o něčem blížícím se hře roku.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

tak paule podle me se to minimalne blizi k fps roku..protoze presne jak rikas atmosfera,design levelu,pribeh,napad,zpracovani...to je proste co tu hru dela jedinecnou..gameplay je skoro to samy az na to ze v infinite jezdis po ty lanovce..coz je taky zajimavej prvek - celkove muj dojem infinite je vetsi,udernejsi,epictejsi - kdezto bioshock je umornejsi,vic atmosferickej je to otazka vkusu za me je prave infinite lepsi, protoze je takovej vic "filmovejsi" http://www.youtube.com/watch?v=hDhPvrYY0kY jenom tohle je pro me proste moment, kterej mi zustane na porad - jedna se o OST ne zabery z gameplaye...jenom otazka mate nekdo tu edici s figurkou ? jak to vypada vyplati se ? a btw - pamatuje se nekdo jestli u bioshocku 1,2 byla taky nejaka figurka popripade jaka ? predem dekuji :)
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Pamatuji se, že u Bioshocku 1 byla figurka Big Daddyho.
PS5 Pro | LG OLED CX55
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Dobrá zpráva je, že je hotový překlad hry :up:
www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2718‎s
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Pepa1 píše:Dobrá zpráva je, že je hotový překlad hry :up:
http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=2718‎s

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xyxLguW4/bioshock-infinite-cestina-rar
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Ahoj
Mám problém s touhle hrou. Je to Steam verze. Mám nejnovější nVidia ovladače.
Hra mi na Ultra detaily běhá bez problémů okolo 100Fps, ale jakmile pohnu trochu myší padne hra třeba jen na 30Fps. Jakmile s myší hýbat přestanu vrátí se na původních 100fps. Okolní animace a pohyb postav je naprosto plynulý, ale nesmím hýbat myší.
Nevíte někdo, kde je zakopán pes? Vsyns mám na vypnuto (zapnuto taky nepomohlo).
Díky
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

zacal bych snizovanim detailu,nektery nejsou vubec videt a fpska snizujou razantne,i tady na pctuningu najdes rozepsany,kolik ktery nastaveni bere fps
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

To jsem zkoušel jako první. je tam nějakej bug. Dělá to jen při pohybu myší. Když používám pro pohyb klávesnici, tak to frčí parádně... Přeci jen nemám železo, kde bych musel hrát Bioshock na low..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

tak zkus cache verify jestli to mas pres steam,jinak reinstal
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Beze změny.. :(
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

jiny drivery? sundat OC? profil vykonu v driverech je na maximalce?
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Drivery jsem měl nejnovější, teď jsem místo nich nasadil 314.22. OC jsem taky "sundal". Ano MAX.
Všechny ostatní hry, co teď mám šlapou krásně (Crysis3, Dead Space 3, Far Cry3...), až na ten Bioshock.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

teploty ok? hra je na ssd? ...dosly me napady
Xnovic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Xnovic »

Na SSD nemám hru ani jednu.. Teploty jsou také v pořádku.. Jsem taky bez nápadu..
Dělá to jen při pohybu s myší, jinak ne.. Benchmark běží naprosto v pohodě a plynule...
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

zkousel si opravit soubory na steamu ? obcas mi to pomuzes jestli nevis tak klikni v knihovne na hru pravym tam dej vlastnosti - mistno soubory - overit integritu bla bla a ono ti to najde vadnej soubor a vymeni zkus to a dej echo jestli to pomohlo
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“