Dobrý den
Prosím o radu. Chci se zeptat zda někdo používá TV LCD místo monitoru. Jde mi o uhlopříčku kolem 32 palců za rozumnou cenu cca 10 000. Propojení HDMI.
Jak budou vypadat hry a jak jsou na tom TV s velikosti bodů v rozlyšení fullHD.
Práce ve win je asi v poho už jsem vyzkoušel jen nevím zda to má cenu nebo si pořídit monitor 24 palců například Dell UltraSharp U2412M - LED monitor 24"
Děkuji
TV místo Monitoru
Moderátor: maXXmilian
- Filip666666
- Nováček

-
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: TV místo Monitoru
a proc si nekoupis za 12-13tis 29" DELL UltraSHarp s 2560x1080? podle me mnohem lepsi volba nez Televize ktera proste neni stavena na to pouzivat ji jako monitor...
- kubowww
- Nováček

-
Občas, když dojedu domů (k rodičům, kteří si pořídili obří LCD televizi) zapojím si NTB přes HDMI do televize a používám to jako externí monitor, ale musím přiznat, že ty barvy jsou mnohem pěknější na monitorech určených pro PC.
Nevím v čem to je, už jsem si s nastavením barev několikrát hrál, ale pořád to prostě není ono, jestli víš co tím myslím..
Nevím v čem to je, už jsem si s nastavením barev několikrát hrál, ale pořád to prostě není ono, jestli víš co tím myslím..
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Televize na tohle nejsou delany no.. proto jsou taky tak levny pri tech velkych uhloprickach... Opravdu bych zvazil spise ten 29" DELL a pokud se na tom chces koukat i na filmy tak + nejaky USB TV TUner.
- pbjun
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mel sem 23" full HD monas a dobry, chtel jsem vetsi tak jsem zkusil plasmu 42" a na film super, ale na normalni fungovani na nic. Koupil jsem dell 29" viz vyse a jsem naprosto spokojenej
Teda uz bych snesl i dva
Jenze monitor neni nikdy dost velky, vzdycky bude potreba vetsi a vetsi monitory 
Hlavní PC: Core i7 13700K, Asus TUF Z790-PLUS D4 , 128GB DDR4, RTX 4070 Ti, Gigabyte Aorus 500GB NVME, Samsung 2TB NVME, LCD Dell 34"
Garáž PC: Core i5 11400F, 32GB DDR4, GTX 1070 Ti, 1TB NVME Samsung
Garáž PC: Core i5 11400F, 32GB DDR4, GTX 1070 Ti, 1TB NVME Samsung