Které brýle s kamerou?

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Thux
Nováček
Nováček

Které brýle s kamerou?

Příspěvek od Thux »

Zdravím,

potřeboval bych pomoct s výběrem: chci si koupit nové brýle s kamerou, nejlépe skrytou, aby lidi neměli blbé otázky. (Takže na Google Glass či nějaké brýle od Applu nebo Microsoftu fakt čekat nechci. O nějaké propojení se soc. sítěmi mi ani tak nejde, stejně je nevyužívám. Jde mi o tu fci diktafon + nahrávání videa.) Studuju VŠ - může se hodit např. na zkoušky, testy, přednášky atp., do zaměstnání se hodí taky a určitě i pro jiné situace (řízení...), no prostě je chci. Zkoukl jsem jich více a nejvíc se mi líbí asi tyto.

Někteří další "kandidáti", třeba: tady, tady nebo tady.

Na Dealextremu apod. jich bude asi taky dost...

Moje požadavky:
foťák, kamera (minimálně 720p), diktafon, černé obroučky, paměť min. 4 GB, cena do 10.000 Kč

Prosím o doporučení, příp. Vaše rady a zkušenosti, děkuji.
Naposledy upravil(a) Thux dne stř 23. dub 2014, 19:29, celkem upraveno 1 x.
Thux
Nováček
Nováček

Re: Které brýle s kamerou?

Příspěvek od Thux »

Čekal jsem od vás třeba nějaké alternativy z FocalPrice.com či DealExtreme.com atp. Nebo aspoň komentáře... to k tomu fakt nikdo nemá co říct? :( Pěkně prosím.
Beats
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Beats »

Pochybuju, že s tímto tady na fóru má někdo zkušenosti takže nevím co bych ti na to řekl protože se o to nezajímám a příjde mi to s prominutím trochu jako blbost...
Notebook: Lenovo LEGION Y520 CPU: i5-7300HQ, GPU: GeForce GTX1050 Ti 4GB DDR5, SSD+HDD: OS W10Pro x64- Samsung SSD 256GB + 1000GB HDD 5400 rpm, RAM: 16GB DDR4 MONITOR: 15,6'' Full HD LED 1920x1080 NOTEPAD: Cooler Master Notepal U3, Mouse: Logitech G502, Headset: Logitech G230, Gamepad: Xbox One controller red edition
Mob.: Samsung Galaxy S7 32GB Gold
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Byt tebou zkusim nejake spionazni forum, pochybuji ze se zde dozvis nejake informace.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Thux
Nováček
Nováček

Příspěvek od Thux »

Beats: Proč by to měla být blbost? Naopak, je to velmi praktické.

Butch: Ok, dík.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“