PST soubor nejde rozbalit

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
ehw
Začátečník
Začátečník

PST soubor nejde rozbalit

Příspěvek od ehw »

Ahoj,

mám pst soubor, který jsme měl z účtu který byl připojován pomoci imap. Když jsem ho otevřel, tak se mi 500MB soubor otevřel s tím že tam nejsou soubory.Je tam celkově 10 složek ze kterých potřebuji vytáhnout emaily. Outlook mi píše že je tam 10 složek, ale už nechce zobrazit podsložky natož jejich obsah. Outlook chce asi abych jsem se připojil k serveru, bohužel jsem změnil hosting a znovu se připojit k starému je pro mě velký problém.

děkuji za nápady :D
ehw
Začátečník
Začátečník

Re: PST soubor nejde rozbalit

Příspěvek od ehw »

Opravdu nikoho nenapadá jak ty emaily vytahnout?
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

maximalne muzes zkusit scanpst programek co je v program files v officech.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

Poradil by mi prosím někdo s následujícím problémem?

Na jednom PC jsem spustil v MS Outlook 2000 komprimaci Osobních složek.
Bohužel došlo k nějakému poškození PST souboru, Outlook nejde otevřít, SCANPST nechce Outlook.pst opravit a nechává ho beze změn.

Já blbec si pst soubor předem nezazálohoval a nějaké automatické zálohy také nebyly zapnuté.
Mám cca měsíc starý soubor pst (který se ovšem už blížil kritické velikosti 2 GB), tak teď laboruju s ním.
Ale Outlook je, asi právě kvůli velikosti pst, velmi pomalý a tak zatím nevím, zda mi pomůže.

Doručená pošta je za dostatečně dlouhé období stále na POP3 serveru, takže ta se stáhne znovu, ale nějak bych potřeboval obnovit alespoň rozumnou historii Odeslané pošty.

Poradíte, prosím, co na ten poškozený Outlook.pst ještě zkusit? Je to urgentní.
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Ten process te komprimace byl preruseny nebo se dodelal?
Pokud se to totiz prerusi, vetsinou je konecna a nepomuze ani scanpst.
Soubor jen ma velikost co ma mit ale data v nem zadna.

pst soubor muze byt i vetsi nez 2GB, to byl problem u outlook express kde dbx nesmel presahnout 2GB.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

Asi se ten proces přerušil.

Na druhé PC jsem přenesl ten PST starší soubor, něco z něj vymazal a pustil komprimaci a také se ji nepodařilo nějak dokončit, během provádění napsalo, že je soubor poškozen a že mám použít scanpst.exe (ale ten opět nejde, přitom před komprimací shledal soubor v pořádku).
Kombinace Windows XP Pro SP3 a Outlook 2000 asi není to pravé.

Alespoň jsem tedy, po znovuzkopírování staršího pst souboru na své servisní PC odstranil nějakou starší poštu a po zkopírování jde Outlook na inkriminovaném PC aspoň svižně (zprávy z POP3 schránek se rychle stáhly).

Pro obnovu odeslaných mailů budu asi muset použít nějaký speciální SW, použitelný zatím vypadá Kernel for Outlook PST Repair (PST soubor poškozený komprimací načte a zobrazí maily, bohužel v neregistrované verzi neumožní uložit byť jen jediný mail).

Edit: Tak jsem koupil licenci toho Kernel for Outlook PST Repair , vytvořil MSG soubory z potřebného za poslední měsíc a ty drag&drop vložil do Odeslané pošty MS Outlooku 2000 na inkriminovaném PC.
Takže vyřešeno. :D
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
ehw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ehw »

Já jsem to vyřešil imap serverem. :lol: Bohužel jsem ztrativel velkou část emailu.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“