no jo ale na souradnice strileji cele baterie artyn, pak by to znamenalo ze by hrac neovladal jednu ale treba 6 a to by pak bylo zase hned strelba na spawnBlue Storm píše: Co si ale myslím, že by dost pomohlo, tak aby arty střílely podle souřadnic, které jim nahlásí přátelské tanky, tzn. aby neměly ten satelitní pohled.
World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Wiruz
- Pokročilý

Re: World of Tanks
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- jack08
- Středně pokročilý

Arty jsou v pořádku i když je v lásce zrovna nemám. Mnohdy pomůžou vyhrát bitvu a jsou přínosnější než kempující těžké tanky X. tieru atp. Když už máte minimum HP a čekáte na poslední ránu z milosti od červeného a arty ho zruší na jediný zásah, tak to jistě potěší...
- Blue Storm
- Odborník PCT

To už je detail. Prostě bych jim místo sniper modu dal velkou mapu, kde se budou ukazovat přibližně pozice tanků tak, jak v minimapě a na ty pozice by střílely. Tzn. že by ubylo toho, že na menší vzdálenost arty zaměří třeba přesně na motor, apod. a přidat hardcap na max. tři arty. Ale jak víme, tak WG hardcap na arty nechce za žádnou cenu snižovat.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Blizzard
- Začátečník

-
no jo, WG. Ja jsem presel zpet na CoD4 a su v pohode 
- Wiruz
- Pokročilý

WoT proste clovek nesmi brat moc vazne, na odereagovani to staci a na nejakej progamming ta hra nikdy nebude
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- marek p
- Začátečník

-
Přesně tak,jako v reálu.Ten pohled z dronu je prostě cheaterský Wahlhack.Pro skutečné hardcore bych ještě zrušil nasvěcování 6.smysl a omezení dohledu,ať si každý střílí na to co skutečně vidí.Pak by se to dalo hrát profi.Blue Storm píše:To už je detail. Prostě bych jim místo sniper modu dal velkou mapu, kde se budou ukazovat přibližně pozice tanků tak, jak v minimapě a na ty pozice by střílely. Tzn. že by ubylo toho, že na menší vzdálenost arty zaměří třeba přesně na motor, apod.
- Sobo
- Středně pokročilý

To těžko. Pořád máš náhodnou přesnost, náhodnou penetraci, náhodný damage a gold náboje. Nemyslím si, že tahle hra se někdy dostane do stádia, aby se dala brát vážně jako Quake, Unreal, Conster-Strike nebo StarCraft.
Největším problém téhle hry je imho její tempo, které souvisí se špatným designem. Většina map ve hře (namátkou Malinovka, El Halluf, Redshire) aktivně podporuje kempení, kdy sednout si za keř a čekat je zkrátka ta nejlepší možná strategie a cokoliv jiného má nižší šance na úspěch. Koukal jsem na streamy od těch "profíků" a byla to opravdu příšerně pasivní hra. V podstatě tam skoro 10 minut seděli a až těsně před koncem se rozjeli, a to jenom proto, že by jinak byli diskvalifikováni za pasivitu, což je to najvětší hovadina, jakou jsem kdy slyšel. Profesionálové nehrajou pro zábavu, hrajou tak, aby vyhráli. A pokud je kempení ta nejlepší strategie, tak ji prostě využijí. A WG jsou tak arogantní idioti, že namísto toho, aby uznali, že mechanika hry je blbě navržená a udělali něco, aby aktivní hra byla výhodnější, tak to svedou na hřáče, že jsou pasivní. Že jsou hráči pasivní, protože je to nejlepší taktika kvůli jejich idiotskému designu, to už si nepřipouští. No a proto tuhle hru jako eSport absolutně neuznávám, ať si WG dotujou vlastní turnaje skrze sebevíc €.
Největším problém téhle hry je imho její tempo, které souvisí se špatným designem. Většina map ve hře (namátkou Malinovka, El Halluf, Redshire) aktivně podporuje kempení, kdy sednout si za keř a čekat je zkrátka ta nejlepší možná strategie a cokoliv jiného má nižší šance na úspěch. Koukal jsem na streamy od těch "profíků" a byla to opravdu příšerně pasivní hra. V podstatě tam skoro 10 minut seděli a až těsně před koncem se rozjeli, a to jenom proto, že by jinak byli diskvalifikováni za pasivitu, což je to najvětší hovadina, jakou jsem kdy slyšel. Profesionálové nehrajou pro zábavu, hrajou tak, aby vyhráli. A pokud je kempení ta nejlepší strategie, tak ji prostě využijí. A WG jsou tak arogantní idioti, že namísto toho, aby uznali, že mechanika hry je blbě navržená a udělali něco, aby aktivní hra byla výhodnější, tak to svedou na hřáče, že jsou pasivní. Že jsou hráči pasivní, protože je to nejlepší taktika kvůli jejich idiotskému designu, to už si nepřipouští. No a proto tuhle hru jako eSport absolutně neuznávám, ať si WG dotujou vlastní turnaje skrze sebevíc €.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
me spis fascinuje, ze kdyz posadka rekne ze ztratila cil ze se model nepratelskyho tanku proste najednou vypari... docela demence ne? nebo kdyz vim, ze je za krovim, zamirim na nej, ale debilni posadka ho nespotne, vystrelim a hle... nic nezasahnu, protoze on tam vlastne neni kdyz ho dementi nevidej ze...
. proste sem tu hru nejak nepochopil. 
- Sobo
- Středně pokročilý

Pokud střela odpravdu vletěla přesně tam, kde se nacházel a od té doby se nepohnul, tak ho zcela určitě trefila. Ono ti to nezobrazí udělený damage, protože posádka neví, jestli jej opravdu trefili, byla to rána na slepo. Třeba tady Buldog střílel po T34, ale trefil a zabil T-50, kterou vůbec neviděl - http://www.youtube.com/watch?v=tN_y5tNdUVk
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Blizzard
- Začátečník

-
trochu změním téma: na jaké "youtubery" se díváte? (Myslím ty, kteří hrajou WoT)
Já třeba sleduji Buldogzera, akcida a Gottwyho. Dříve jsem taky sledoval WWlada, ale ten už WoT netočí
Já třeba sleduji Buldogzera, akcida a Gottwyho. Dříve jsem taky sledoval WWlada, ale ten už WoT netočí
- mouldy
- Pokročilý

Jumbo s druhou vezi ma ted jen 70mm pancir?
Ryzen 9800X3D@PBO+200/-35CO/2,2GHz FCLK|| Arctic Liquid Freezer III Pro 360 A-RGB || ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WIFI || Corsair 32GB 6GHz CL28 Timing OC|| RTX 5080 GAMING OC 16G@~3,25GHz/36GHz 420W || Crucial T700 4TB + CL-SSD V2 || Lexar NM790 4TB || XPG CORE REACTOR II 1000W || Be quiet! Silent Base 802 || Dell Alienware AW3425DW QD-OLED / TCL 65C7K QD-MiniLED
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Flegy: když je tank na místě a trefíš ho naslepo, vždycky se ti po bitvě ukáže dmg, pokud jsi tedy penetroval: pancíř, ty dobytku 
- RiCK
- Začátečník

Je pravda, že tú novú mapu som hral dokopy len 7-8x ale 3/4 teamu resp. celý team furt furt a furt lezie do tej uličky ktorá spája základne. Wargayming s tým bude musieť dačo spraviť lebo takto je to nehrateľné
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
Jeltík: aha, na to hlaseni z boje sem se nekoukal, myslel sem, ze to proste uvidim ve hre jako - a nejakou cifru hpcek.
- Blue Storm
- Odborník PCT

Tak to já mám zase opačnou zkušenost, že se většina týmu rozprchne po těch cestičkách nalevo a na bránění té uličky zbyde pár tanků.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
- Thellwin
- Administrátor

Já s těžákem jezdím jenom tam, ta mapa se mi vůbec nelíbí a tam je fajn místo z té odkrytější strany, kde se dá dobře schovat a vyjíždět si jen pro výstřel. Z té druhé strany to taky není zlé. Akorát si musím vyzkoušet, kam tam všude může artyna, protože buď tam nemůže a nebo jsem měl zatím štěstí.
..........
Pár úspěchů z poslední doby:
http://vvcap.net/db/FGdexv8Mgg-abfNGPGDi.htp ... tady jsem měl štěstí, oddingal jsem přes 4000 potenciálního poškození a ve dvou T34kách a jednom dalším tanku, jsme udrželi a postupně vystříleli jednu stranu.
http://vvcap.net/db/6q88nukhozIpQR9swjIk.htp ... Ten víkend co na něj byla akce, že byl za 50 % už jsem neodolal a zatím mě ten tank baví. A za spojence byla taky odměna 15k crd.
http://vvcap.net/db/Fv9urjB6GGVfnTzPUFwl.htp ... na KV-1S mi ten Ace tanker trval fakt dlouho
http://vvcap.net/db/HSYa8bBRpIO5gJNiIUgw.htp ... a to jsem si ten samý den předtím dal Ace i na IS-8. Jejich poslední arty začala capovat a já jsem se vracel přes celou mapu, abych jí sundal ve chvíli, kdy já to skočilo skoro na 100 %
http://vvcap.net/db/cG95FbshzyWBkUsihd1M.htp ... dvě hloupý ISka se nechali od mě ustřílet přes roh na našem capu, přitom stačlo, aby se domluvli a každej vyjel z jedný strany
...........
Jaký druhý skill doporučíte na T34ku? Teď mám velitel žárovka a zbytek opravy.
..........
Pár úspěchů z poslední doby:
http://vvcap.net/db/FGdexv8Mgg-abfNGPGDi.htp ... tady jsem měl štěstí, oddingal jsem přes 4000 potenciálního poškození a ve dvou T34kách a jednom dalším tanku, jsme udrželi a postupně vystříleli jednu stranu.
http://vvcap.net/db/6q88nukhozIpQR9swjIk.htp ... Ten víkend co na něj byla akce, že byl za 50 % už jsem neodolal a zatím mě ten tank baví. A za spojence byla taky odměna 15k crd.
http://vvcap.net/db/Fv9urjB6GGVfnTzPUFwl.htp ... na KV-1S mi ten Ace tanker trval fakt dlouho
http://vvcap.net/db/HSYa8bBRpIO5gJNiIUgw.htp ... a to jsem si ten samý den předtím dal Ace i na IS-8. Jejich poslední arty začala capovat a já jsem se vracel přes celou mapu, abych jí sundal ve chvíli, kdy já to skočilo skoro na 100 %
http://vvcap.net/db/cG95FbshzyWBkUsihd1M.htp ... dvě hloupý ISka se nechali od mě ustřílet přes roh na našem capu, přitom stačlo, aby se domluvli a každej vyjel z jedný strany
...........
Jaký druhý skill doporučíte na T34ku? Teď mám velitel žárovka a zbytek opravy.
Goldnoob team proud member!
- RiCK
- Začátečník

Klasika: maskovačka, BIA 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Thellwin
- Administrátor

Jak moc je BiA pak znát? Prošel jsem si několik diskusí a nejsem z toho moudrý, někdo tvrdí, jak je to po tom pomalu jinej tank a jinej zase, že to není v podstatě poznat.
Goldnoob team proud member!
- Sobo
- Středně pokročilý

Asi jako když na tank nahodíš/sundáš ventilačku. Taky mi to nepřišlo nějak moc jiné, takže ventilačku považuju za vyloženě luxusní výbavu, kterou bych si dal jenom na nějaký hodně vymazlený tank.
Jinak kolik tě na té IS-8 stojí opravy za zničený tank?
Jinak kolik tě na té IS-8 stojí opravy za zničený tank?
- pilarius
- Začátečník

Thellwin: Není to znát. Má to smysl jen tehdy, když člověk prostě už další skilly nevyužije. Mám to asi na jednom tanku... Podle mě je ventilačka lepší, protože z equipu má smysl obvykle jen rammer, zrychlení zaměřování a ventilačka nebo rammer a spotting equip.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440