Need for Speed: Porsche

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

NFS Porsche - zásek v Evoluci

Příspěvek od trodas »

Tak jsem (po letech) si zkusil zase zahrát NFS Porsche Unleashed a tentokrát jsem si řekl - žádné cheaty (ani na peníze) a začal jsem pěkně od začátku s tím, že dokončím jako mód továrního jezdce, tak evoluci. Evoluci myslím, že už jsem dohrál, kdysi, ale jistý si nejsem.
Začal jsem samo s upgradem NFS PU na verzi 3.5, přidal jsem patch na průhlednost rozbitých oken a hra jede v pohodě na Win 2000 SP4 i na Win XP SP1.0a - tedy kromě známého problému na nVidii s rozpadlým písmem a s použitím nižšího mipmap levelu textur pro auta/objekty na >1GHz mašinkách. (na 1,8GHz AXP to ještě jde, ale na 2,7GHz AMD X2 se mipmapy posunuly o další level a textury jsou už úplně v háji...)

Během evoluce jsem vyhrál to první bonusové závodní auto, Spydera. Bohužel jsem nezvládl vyhrát Moby Dicka. Měl jsem uloženou zálohu hry před závodem o Mobyho Dicky, ale v závodě jsem to dost pokazil, takže jsem si říkal že to pojedu znovu a... a nic. Už jsem o Mobyho závodit nemohl. Byl ke koupi za 450 000 kreditků, ale než jsem na něj našetřil, tak zmizel i z použitých aut. Prý se tam občas má objevovat teď v moderní éře tak za 2 000 000 - ale zatím kde nic, tu nic. No nic.

Nyní jsem ovšem v moderní éře a z těch turnajů číslo 1 mám vyhrané, jak jdou po sobe, Class 3 pak Class 2 ... ale na závod v Class 1 mě to nepustí. Že jiné auto. Ale jaké? Informace před Class 1 závodem nic specifického o autě neříkají. Myslím, že myslí nějaké nové auto (nebo dokonce závodní GT1?) - ale v nových vozech nic zajímavého není. Tím méně nic, co bych neměl. Nejnovější tu je 911 Turbo Carrera 4, jenž je lépe ovladatelná, ale překvapivě pomalejší nez 911 Turbo 3.6... ale o to teď nejde.
Takže, jaké auto je třeba sehnat pro Class 1 turnaj v moderníé éře v NFS Porsche Unleashed?
A kde ho vzít?

Obrázek

:oops:
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
brabee
Začátečník
Začátečník

Re: NFS Porsche - zásek v Evoluci

Příspěvek od brabee »

Nejsou Class 1 ty "nejnovější"? Tim myslim 996ky...
"I když člověk po celý čas nic nedělá, je nutné si odpočinout." Jaroslav Hašek
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Need for Speed: Porsche

Příspěvek od dexterav »

proste si zober to čo je v class1 :)
autá sú tam roztriedené aj kúpené aj vraky aj nové
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

auta co jsou v novych autech skoro vsechna vlastnim a nic... Ale zkontroluji to, pro poradek. ...a fakt ze jo! Mas recht! Jedno z tech aut je Class 1 - vsechna ostatni jsou Class 2!

Diky moc, jde se na to! :razz:

Obrázek
Naposledy upravil(a) trodas dne ned 9. bře 2014, 23:01, celkem upraveno 1 x.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
smile4me
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od smile4me »

Kluci, chtěli jsme si zahrát nfs po síti, tak jsem sesíťoval 2pc, na jednom vytvořil Lan hru, ale na druhém pc se mi už v tabulce neukázala. Nevíte, kde může být chyba? Hraju pod WinXp. Děkuji
Case:Nanoxia Deep Silence 4, Zdroj:Seasonic S12II-620, MB:Asus Z97M - Plus, CPU:Intel Core i5-4690K, Paměti:Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Ballistix Sport , VGA:MSI R9 390 GAMING 8G, HDD:SSD Crucial M500 120GB, Toshiba P300 1TB, Mechanika:ASUS DRW-24F1ST, Monitor:Philips 246E7QDSW, Repro:Bose Companion 2 Series II
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

pripojuj se k druhemu pc pomoci ip
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Obrázek

Mimochodem, GL1zdA vydal NFS Porsche Unleashed LOD patch, aby se textury a objekty na procesorech od 2,1GHz vys nerozplizavaly! Staci zmenit par cisilek a... :razz:
http://ulozto.cz/xJjiLY7/nfs-pu-porsche-patched-zip
Naposledy upravil(a) trodas dne ned 9. bře 2014, 23:00, celkem upraveno 1 x.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Nehraje někdo tuhle hru na Logitech Driving Force GT?
http://wegotthiscovered.com/wp-content/ ... ue-big.jpg

Normálně nainstaluju ovladače, mám W7 a vše si nastavím, spustím přes Logitech profiler a když jedu, tak mám pořád plný plyn, přitom na PlayStationu vše funguje dobře.
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

kombinované osy pedálu? nebo jak se to menuje myslim že je občas nutnost to mít odškrtlé je to někde dole v tom profileru, sem na pc kde nemam volant atd :) tak neřeknu přesně
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

No to mi pomohlo na jeden závod (a přišel jsem na to si sám), pak se to i přes nastavení samo zase doje...
A pak už šel plyn naplno při jakékoliv konfiguraci.
Přitom když jsem to zkoušl na LFS, tak to všechno šlo v pohodě.
Prostě jsem to vyřešil jednoduše: je to prehistorik, sice skvělej, ale GranTurismo je lepší :-)
Takže se volant vrací zpět na stůl k TV a GT 4ever...

Děkuju za nápovědu.
HunterGtNet
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HunterGtNet »

na Logitech Driving Force pro to funguje perfektne a doporucuji NFS-Porsche-2008-v1.1-MOD !!!!
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

trodas píše:Mimochodem, GL1zdA vydal NFS Porsche Unleashed LOD patch, aby se textury a objekty na procesorech od 2,1GHz vys nerozplizavaly! Staci zmenit par cisilek a... :razz:
http://rapidshare.com/files/237327643/N ... atched.zip
Nemáte tu někdo tenhle patch? Sem si říkal, že bych někdy tuhle hru oprášil, ale rád bych jí hrál v původní kvalitě (jako na Voodoo3 + K6). Ale ty textury jsou hnus. :x
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

je to vyssi frekvenci procesoru nebo tim,ze ma procesor vic jader ? na ty jadra bych mel fix...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Ja som to doma hral po par rokoch, a mal som to stiahnute z netu s patch+crack/hoci mam doma niekde origosku/, a islo to vsetko v poho.
Par krat to spadlo ale inak v poho. Faktory Driver to je mod pre Bohov :wink:
Zajtra do obedu by som sa na to mohol pozriet. Ked tak ,tak napis SZ. Ale treba googlit po forach a najdes.
Inak viez nebudem tu davat odkaz na warez , no fuj :satisfied:

ps: Dokonca som krasne na Win7 rozbehal aj NFS 4 , hoci failov bolo viac
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

Alfajk píše:je to vyssi frekvenci procesoru nebo tim,ze ma procesor vic jader ? na ty jadra bych mel fix...
Kdyby to tím bylo, tak mam také fix. :) Je to buď frekvencí, nebo prostě něčím co detekuje jak máš silnej komp. Každopádně nechápu, proč je tam takové zbytečné kriplítko. Jako by nestačilo nastavit detaily v menu. Chce to ten patch.

EDIT: zkoušel sem i nějakej pochybnej release " prosche 2008 1.1 MOD" - to samé. Hnus textury (nehjlépe je to vidět na tom prvním posrche 356 - ventilační mřížka je úplně rozmazaná - a to si ještě moc dobře z dob voodoočka pamatuju že to bylo ostré)
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Stejně se divím, když tyhle NFS spousta lidí považuje za nejlepší, proč už někdo neudělal mod na novější engine? Peníze?
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Co jineho :roll: poskladame se ? :D
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Opravil jsem ten link na funkční...

Na rozdíl od moderních her, tahle má docela úspěch u nadšenců do aut a jejich modelů... takže i po letech a letech... se hraje :)
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ty vajčaku, zase ma provokuješ 8)

NFS5 /Porsche/ a Battlefield2 su podla mna najlepsie hry v mojom zivote ,
kedy sa preboha uz dockame poriadneho pokracovania NFS pre chlapov a pokracovania BF2 ?
Vsetko sa uz vyraba iba pre sproste deti :sad:
trodas
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od trodas »

Dá se BF2 ještě vůvec hrát, nebo už EA vypla servery, nebo jak to s tím vlastně je?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“