Batman Arkham City Problém!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

_Jesper_
Začátečník
Začátečník

Batman Arkham City Problém!

Příspěvek od _Jesper_ »

Ahojte

V utotok som si objednal na ProGamingShop.sk za 9,90€ hru Batman Arkham City , nie je to STEAM verzia ale je to verzia GFWL (Games For Windows Live). Po nainštalovaní som ale ostal nemilo prekvapený. Hra nešla najprv ani spustiť , vyhodilo mi okieno , že mám vložiť správne DVD , toto som hneď pochopil , že to bude potrebovať Crack. Tak fajn šup ho na Google a po 10 minútach som úspešne našiel 100%-ne funkčný Crack. Toto by bolo ešte v pohode ale hru som si najprv nastavil cez BMlauncher.exe http://www.google.sk/search?biw=1920&bi ... B788%3B570 nastavil som si grafické nastavenia a ak si všimnete tu už je položka DirectX11 na starších verziách hry to nebolo , lenže tu je ten môj problém , hra mi príde nie moc plynulá , miestami cítim input lag a fps pekne padne a to mám V-Sync ON 60Hz. Podotýkam , že pre funkčné savy v hre mám vytvorený GFWL offline account aby mi hra ukladala savy. Momentálne ju mám odinštalovanú , pretože som posťahoval nejaké updaty ale hra dosť blba a nechcela sa ani sputiť korektne. Napríklad keď som hru spustil pod DX11 a následne ju vypol a znova pustil BMlauncher.exe DX11 bol vypnutý , to znamená , že hra mi ide stále iba pod DX9. Tiež som si hovoril , že to je kravina ale prišiel som na to až v stavanom benchmarku kde bolo krásne vidieť rozdiely medzi DX9 a DX11 , porovnával som to s videami na youtube. Takže by som si ju chcel v čo najkratšom čase zahrať bez problémov pod DX11 a preto potrebujem od Vás pomoc.

Takže potrebujem poradiť v tomto :

Ako zistím , že hra obsahuje najnovšie updaty?
Po prípade kde sa dajú stiahnuť? Doinštaloval by som to do hry manuálne.

Edit: Idem hru znova nainštalovať bez zbytočných updatov.
AMD Ryzen R7 9800X3D | AiO Fractal Lumen S36 aRGB | ASUS ROG Strix X670E - E Gaming Wifi | G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5 32GB AMD EXPO 6000MHz CL30 | NVIDIA ASUS ASTRAL RTX 5080 OC 16GB | Samsung SSD 870 EVO 500GB 2x | Toshiba P300 2TB 2x | Samsung M2 SSD NVMe 980 PRO 500GB | Samsung M2 SSD NVMe 970 EVO Plus 250GB | SEASONIC Prime PX-1000 Platinum | AOC Q27G2S IPS 1440p 165Hz | Fractal Design Define R6 TG USB-C Gunmetal | Fractal Aspect 12 & 14 aRGB PWM | aRGB HUB Cougar Core Box V2
PS3master
Začátečník
Začátečník

Re: Batman Arkham City Problém!

Příspěvek od PS3master »

Nechápu jak si může člověk koupit hru a následně ji cracknout. Nějak jsem ani nepochopil co to dělá, ale pokud je to hráno na tom co je v podpise, tak by se to nemělo určitě lagovat.
Probook 430G2
_Jesper_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _Jesper_ »

Šak ja som tiež ostal zaskočený , doteraz som sa s tým nestretol , vždy keď som nejakú origo hru inštaloval z dvd tak šla normálne sputiť táto bohužial nie. Hru hrávam na zostave čo je v podpise , inštaloval som ju ale na HDD , žeby to bolo tým , že ten HHD nestíha?
AMD Ryzen R7 9800X3D | AiO Fractal Lumen S36 aRGB | ASUS ROG Strix X670E - E Gaming Wifi | G.Skill Trident Z5 Neo RGB DDR5 32GB AMD EXPO 6000MHz CL30 | NVIDIA ASUS ASTRAL RTX 5080 OC 16GB | Samsung SSD 870 EVO 500GB 2x | Toshiba P300 2TB 2x | Samsung M2 SSD NVMe 980 PRO 500GB | Samsung M2 SSD NVMe 970 EVO Plus 250GB | SEASONIC Prime PX-1000 Platinum | AOC Q27G2S IPS 1440p 165Hz | Fractal Design Define R6 TG USB-C Gunmetal | Fractal Aspect 12 & 14 aRGB PWM | aRGB HUB Cougar Core Box V2
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

PS3master píše:Nechápu jak si může člověk koupit hru a následně ji cracknout. Nějak jsem ani nepochopil co to dělá, ale pokud je to hráno na tom co je v podpise, tak by se to nemělo určitě lagovat.
jak? uplne lehce,mam hromadu koupenejch her ktery jsem cracknul,protoze me ta jejich DRM ochrana neskutecne srala,at uz to bylo vkladani cd ci nutnost permanentniho pripojeni...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
_Jesper_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _Jesper_ »

Hneď prvý problém , týka sa to aktivovania licencie.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

hh.. tohle jsem zazil jednou, kdyz jsem kamaradovi a sobe kupoval klic pro Dirt 3. Pri instalaci bylo treba zvolit, jestli chci aktivovat elektronicky, nebo prez DVD. Ja dal elektronicky a nebyl problem. Jenze kamarad dal DVD a koncil na stejny chybe jako ty. Na to jak se vratit o ten krok zpet, kde byla ta volba DVD/elektronicky, jsme dodnes neprisly. Zkousel jsem to resit i tady na foru, ale nikdo neporadil. Teoreticky by v pripadu nouze mela pomoc preinstalace systemu, protoze ta volba bude nejspis ulozena nekde v registrech, ale nevim kde. Kamarad to radsi vyresil tak, ze koupil nekde levne krabicovku..
PS3master
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PS3master »

No, zrovna jsem si řekl, že ji nainstaluju a mám taky problém. Nechce se mi spustit. Hra nainstalována, ale když kliknu na zástupce, hodí mi to progrma Batman AC přestal pracovat. Nevíte čím to může být?
samozřejmě origo hra z obchodu z DVD.
Probook 430G2
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

nevim co to je za verzi,ale steam/origin a ty blbosti okolo ktery jsou potreba mas zapnuty a nainstalovany ?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
PS3master
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PS3master »

Steam i Origin mám, pouštím to ze složky binaries a steam ani origin to nežádá. Půjčil mi to kamarád(vím, že by se to nemělo). Teď to vyhodilo tohle...
http://www.2i.cz/97c3c1eb38
Naposledy upravil(a) PS3master dne čtv 9. kvě 2013, 17:22, celkem upraveno 1 x.
Probook 430G2
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

ta hra neni korektne nainstalovana,navic ji bez kamosova uctu a nebo cracku nepustis
PS3master
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PS3master »

Tak rozjed se mi to povedlo, ale nepovedlo se mi vyřešit, jak ukládat dosažený postup. Windows live games mám, ale nemůžu to spojit s tím batmanem
Probook 430G2
_Jesper_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _Jesper_ »

Malo by sa ti to spustiť už priamo v hre ako mne , musíš si vytvoriť offline acc aby ti ukladalo savy. Na youtube je manuál http://www.youtube.com/watch?v=kd0Z2uOJKrA

Ja neviem ako vyriešiť tie lagy pri DX11?
PS3master
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PS3master »

Už jsem to vyřešil, byl potřeba update na 1.2
Probook 430G2
_Jesper_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _Jesper_ »

Ten update čo opravoval? Odkade si to stiahol? Máš originál verziu?
zochy
Nováček
Nováček

Příspěvek od zochy »

Jesper22 píše: nastavil som si grafické nastavenia a ak si všimnete tu už je položka DirectX11 na starších verziách hry to nebolo , lenže tu je ten môj problém , hra mi príde nie moc plynulá , miestami cítim input lag a fps pekne padne a to mám V-Sync ON 60Hz. Podotýkam , že pre funkčné savy v hre mám vytvorený GFWL offline account aby mi hra ukladala savy. Momentálne ju mám odinštalovanú , pretože som posťahoval nejaké updaty ale hra dosť blba a nechcela sa ani sputiť korektne. Napríklad keď som hru spustil pod DX11 a následne ju vypol a znova pustil BMlauncher.exe DX11 bol vypnutý , to znamená , že hra mi ide stále iba pod DX9. Tiež som si hovoril , že to je kravina ale prišiel som na to až v stavanom benchmarku kde bolo krásne vidieť rozdiely medzi DX9 a DX11 , porovnával som to s videami na youtube. Takže by som si ju chcel v čo najkratšom čase zahrať bez problémov pod DX11 a preto potrebujem od Vás pomoc.
Neviem co mas vsetko graficky nastavene, ale tato hra je dost narocna. Takze ked mas zapnuty Vsync, tak aby si mal vzdy nad 60fps a nepadalo pod 60 fps, co pocitujes ako neplynulost a input lag, tak zostan u DX9! Aby si sa nemylil, ze zapnuty VSync ma za ulohu stale drzat 60 fps :) Ked to HW nezvlada, tak fps ide dole a tak vidis neplynulost obrazu a mozny input lag. Ked chces mat zapnuty VSync pri hrach, tak musis mat grafiku v hrach tak nastavenu, aby ti HW stihal zobrazovat 60+ fps!!!
_Jesper_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _Jesper_ »

A ty si myslíš , že čo som BFU ? Ja viem na čo slúži V-Sync , neznášam totiž tearing , preto ho mám zapnutý. Načo budem hrať hru v DX9 keď mám kvalitnú a výkonnú DX11 kartu , to som si ju asi potom zbytočne kupoval keby som mal na nej hrať hry v DX9 lol :D Ináč keby si si tak trocha popozeral na googli problémy tejto hry s DX11 , tak by si to zrejme pochopil lepšie :

The promised PC patch fixing DirectX 11 issues in Batman: Arkham City has gone live, but Rocksteady is suggesting folks running 32-bit versions of Windows 7 or Vista skip it for the time being.
Hi all,

We have just released a patch for Batman: Arkham City PC that provides fixes a variety of DX 11 issues, as well as fixes for a few other non-DX 11 related issues. The DX 11 fixes will apply for the majority of players, however, some specific Steam users will experience issues when running under DX 11.
With this latest patch, Steam users with the following Windows Operation Systems should avoid running the game under DX 11 until further notice:

Windows Vista 32 bit
Windows 7 32 bit
Users running Windows 7 32 bit or Windows Vista 32 bit should ONLY use DX 9 settings until a future patch that addresses this specific issue is released. We are actively working to address the remaining issues tied to DX 11 for users running 32 bit versions of Windows Vista or Windows 7.
Major fixes that this patch addresses are listed below.
Performance / hitching issues have been greatly improved for running in DX 11.
An issue with players running out of Video Memory or encountering a Rendering Thread Exceptions has been addressed. This was primarily affecting 32-bit Operating Systems.
A progression block after defeating Ras Al Ghul has been fixed. This was an issue that occurred primarily on lower end computer setups and is described as Batman not readying his Reverse Batarang.
A crash that occurred when scrolling between the Character Bios and Arkham City Stories has been fixed.
A crash that occurred when selecting Press Start immediately when available at the Title Screen has been fixed. The issue was described as crashing/hard locking around the DLC (Downloadable Content) check.

Zdroj: Guru3D
zochy
Nováček
Nováček

Příspěvek od zochy »

Ked mas vsetko na max a zapnuty aj PhysX na High, tak neverim, ze pocas hrania tejto hry budes mat stabilnych 60+fps!!! A o tom som pisal!!! Necakaj, ze pri zapnutom Vsync a poklese fps budes mat ten najuzasnejsi plynuly obraz :D Takto to mas v niektorych miestach aj pod 50fps a to uz nie je Vsync funkcny :D
Vidim, ze "GIGABYTE GTX 670 Ultra Durable OC 2GB GDDR 5 Windforce 3" nemas v SLI!!!!!!

P.S.: a este aby si mal na pamati aj to, ze zapnuty Vsync mierne zvysuje "input lag"...ak si sa k tejto informacii este doteraz nedostal :D
_Jesper_
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od _Jesper_ »

To ani v popise napísané nemám , že mám SLI , mám len Gigabyte GTX 670 Windforce 3 :roll: Neviem od kade máš to SLI :? Pozor nemám všetko na max mám to takto nastavené :

Sorry za kvalitu , ale čitateľné to je :D

Mňa zaujíma , prečo mi to občas tak trhne obrazom ? Robí mi to len v batmanovy v iných hrách nie.
V-Sync som mal na Adaptive , keď som ho vypol tak som mal zas nechutný tearing.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Na tuto hru vyslo mnoho DLCciek. Ktore su fakt dolezite tzn. ktore maju vlastnu kampan a nie len nejake skiny ?
marcelus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marcelus »

Baman AC bol neskutocne zabugovany po vydani. Obsahoval nejake poskodene subory, mal problem s nacitavanim ulozenych pozicii atd. Posledny patch to vsetko vyriesil. Ja som musel hru rozohrat 2x od zaciatku kvoli poskodenym save_om. DX11 je v hre dost narocne a s ingame v_syncom hra automaticky FPS zamyka na 30 pokial sa klesne pod 60, tak odporucam vypnut v_sync v hre a zapnut v ovladacoch. Celu hru som odohral pod DX9. Rozdiel zase az tak velky nie je Pri porovnavacich videach ano ale DX11 efekty su pouzite len na par miestach a hra pod DX11 nie je ani dobre zoptimalizovana. Vykon najviac zerie PhysX a MSAA. PhysX hoc aj na normal zerie z vykonu nemalo FPS a MSAA je celkovo narocne v novych hrach. Tvoj problem by malo vyriesit preinstalovanie GFWL, lebo zahadne v niektorych hrach sa automaticky neupdatuje a potom by si uz problem so spustanim mat nemal. Hraj pod DX9 o nic neprides take co by si si pocas hrania obec vsimol pokial to priamo neporovnas. Okrem toho ten prasivy UNreal Engine je absolune nevhodny na open world hry , take sa niet co cudovat ze ta hra nebeha zrovna plynulo. Pod DX9 som hru odohral s downsamlingom a s FXAA 2560x1440@1080P na 60 FPS len s obcasnymi drobnymi lagmi v exterieroch. Pri 3840x2160 som sa ani nedostal pod 30 FPS na DX9. POd DX11 hra laguje aj na 1080p. Dost pomaha aj SSD disk lebo v meste hra stale nieco nacitava a pri klasickom HDD to ma dopad aj na vykon.
CPU/ i7 4770 3,9 Ghz, GPU/MSI GTX 1070 Gaming, RAM/Kingston 16 GB DDR3 2133 Mhz,Enermax Platimax 750 W, DELL U2515h 2560x1440, Win 7 64 bit
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“