Nákup klíčů na Aukru..
Moderátor: Baneshee
- Maxtor
- Začátečník

-
Nákup klíčů na Aukru..
Znamy resi nakup Battlefield 3.. nasel tuto nabidku.. co si o tom myslite..
http://aukro.cz/my_page.php?uid=18244000
A s tim souvisi i druhy dotaz.. pokud zakoupi takovyto klic, bude jej moct pouzit tak, ze si z Originu stahne origo hru a nebude muset resit nejaky cracky a klic pouze pro online hrani a autorizaci gamesy..
http://aukro.cz/my_page.php?uid=18244000
A s tim souvisi i druhy dotaz.. pokud zakoupi takovyto klic, bude jej moct pouzit tak, ze si z Originu stahne origo hru a nebude muset resit nejaky cracky a klic pouze pro online hrani a autorizaci gamesy..
- xtron
- Začátečník

Re: Nákup klíčů na Aukru..
na key4you.cz jsem už nakupoval vše bez problémů. akorát jsem tam nenakupoval přes aukro, protože většinou mají na svých stránkách lepší cenu klíčů zvlášť pokud je hra v akci. jinak na aukru kupuji klíče na steam od různých uživatelů zatím jsem se nesetkal s nějakým problémem.
Jinak toho battla normálně aktivuje na originu to je snad jasný. Pokud se tedy jedná o EU verzi. Prodávají se i levnější ruský klíče a ty se aktivují přes VNP ale s tim nemám zkušenosti
Jinak toho battla normálně aktivuje na originu to je snad jasný. Pokud se tedy jedná o EU verzi. Prodávají se i levnější ruský klíče a ty se aktivují přes VNP ale s tim nemám zkušenosti
- junglist
- Začátečník

souhlas s xtronem 
- Maxtor
- Začátečník

-
No znamy je tezky paran Battlefieldu 3.. na Aukru ma typek kompletni DLC edici za 819 a na webu za nejakych 950 myslim, takze lepe aukro, ale jsem lehce zmaten z toho, ze ma na aukru napsano, ze je z Panamy.. 
No ne.. spise jsem se ptal obecne.. tenhle typ tam prodava lecos a hodnoceni jsou prakticky vsechny ok.. jsou jich tam tisice, takze to vypada spolehlive..
No ne.. spise jsem se ptal obecne.. tenhle typ tam prodava lecos a hodnoceni jsou prakticky vsechny ok.. jsou jich tam tisice, takze to vypada spolehlive..
- xtron
- Začátečník

http://www.kinguin.cz/battlefield-serie ... n-key.html
ještě muže zkusit mrknout sem pokud teda ma za potrebi usetrit par korun
ještě muže zkusit mrknout sem pokud teda ma za potrebi usetrit par korun
- cmoud4k
- Začátečník

Od něj jsem kupoval BF 3 zaplatíš uděláš sreen a do 5 minut mas key na emailu
AMD Ryzen 9 7950X ASUS ROG STRIX X870E-F GAMING WIFI Corsair 64GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Dominator Titanium XMP Corsair HX1200i Cooler Master HAF 700 EVO GeForce RTX™ 4090 GAMING X TRIO 24G
- durod
- Středně pokročilý

V Paname ma registrovanou firmu, kuli danim...
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Maxtor
- Začátečník

-
OK ok.. diky za reakce.. takze bude Battlefield..