Prosím o radu ohledně myši

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
kub4a
Začátečník
Začátečník

Prosím o radu ohledně myši

Příspěvek od kub4a »

Dobrý den,

potřeboval bych poradit s výberem myši. Hraju hodne FPS např. CSS, BTF atd.. Ted vlastním GIGABYTE GM-M8000X zlobí mi nejak ten snímac myš poskakuje, ucukava. Tak chci pořidit novou. Zameril jsem se na Razer, už dřív jsem mel Razer Copperhead a byla skvela. Vybírám mezi:

Razer DeathAdder 2013 http://www.czc.cz/razer-deathadder-2013 ... 2tf5nevvrc

a nebo:

Razer Taipan http://www.czc.cz/razer-taipan/113814/p ... 2tf5nevvrc

Budu rad za jakýkoliv příspěvek.

Děkuji za rady a odpovědi..
morke
Moderátor
Moderátor

Re: Prosím o radu ohledně myši

Příspěvek od morke »

Zrovna u Razer rozhoduje osobní preference ergonomie. Senzor nezklame ani u jedné, ale třeba protože mi vyhovuje Mamba, tak bych vzal DeathAdder. Ale vše je individuální i co se týče hmotnosti, kterou nelze u těchto myší měnit.
PC: I5-11600K, Gigabyte Z590 UD AC,
PNY RTX 3070, Corsair 16 GB DDR4, Seasonic Prime GX 750, SSD Samsung 850 EVO 500 GB/Samsumg 980 Pro 500 GB/980 1TB, Noctua NH-D15, Fractal Design Torrent
Zvuk: Foobar2000 → KS → Topping D10s → Chord C-line → Primare i22 → Chord Clearway → Monitor Audio Silver 2
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

Mam aj nieco od Razer, ale skor ti odporucam : http://www.czc.cz/logitech-g9x-laser-mo ... 93/produkt , mam s G9 len dobre skusenosti...
kub4a
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kub4a »

Jde mi o to že u DeatAdder je optika a u Taipanu je Dual senzor optika a laser. Je tam rozdíl asi 3 stovek. A nemužu se rozhodnout. Četl jsem že ty optiky od Razer jsou opravdu kvalitní. Oboje mi v ruce sedej dobře.

Logitech G9x je na me moc mala.
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

co mas za ruce ? :roll:
Beats
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Beats »

Já bych volil Taipan už jen kvůli tomu 4G senzoru protože ty Razer fakt umí :) , co se kvality a ostatního týče tak bych řekl, že super sám vlastním Razer Abyssus.
Notebook: Lenovo LEGION Y520 CPU: i5-7300HQ, GPU: GeForce GTX1050 Ti 4GB DDR5, SSD+HDD: OS W10Pro x64- Samsung SSD 256GB + 1000GB HDD 5400 rpm, RAM: 16GB DDR4 MONITOR: 15,6'' Full HD LED 1920x1080 NOTEPAD: Cooler Master Notepal U3, Mouse: Logitech G502, Headset: Logitech G230, Gamepad: Xbox One controller red edition
Mob.: Samsung Galaxy S7 32GB Gold
kub4a
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kub4a »

no asi sem divnej ale velkou ruku mam :D

No ale ten Razer DeathAdder 2013 má taky 4G senzor..
rbclass
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od rbclass »

mal som razer dve mysi,obe sa casom pokazili kvoli opotrebovaniu..mam teraz roccat..vinikajuca je,az na koliesko..ale staci raz streknut nan wd40 a je uplne super
kazda mys sa caom opotrebuje,roccat zatial vo vydrzi vyhrava
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“