World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od HentaiRush »

Ricku, ty ses dal k Dědkům, jo? :D No to potěš.. :)
Wannabe dickface... :]
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ja? Néééé. Snáď tam vidíš nejaký clantag? :roll:
Obrázek
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Deegr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deegr »

Tak se mi povedl můj osobní rekord, co se týče skóre obdržené za hru :)

Obrázek

Obrázek
Goldmax X7, Core i 7 4800MQ 2.7Ghz (Turbo 3.9Ghz@4.1Ghz), 8GB RAM 1600Mhz CL8,
GeForce GTX 780M 4GB (770/5000Mhz@980/6000Mhz), 750GB HDD 7200, 17.3" LED 90% NTSC GAMUT,
Samsung SSD 830 Series 128GB,
Karlos.s
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Karlos.s »

haha, už mám zase banána. Nějaký unapropriate language and insults nebo co :-)
Nevím co je na tom nepřiměřeného vynadat dementům :-)

Stejně je nejlepší, jak ty dementi hrajou debilně, ale když jde o bonzování, tak to jsou mistři

PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali

PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Ricku: No, Zarick19 je rekrut u Dědků.. :D
Wannabe dickface... :]
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

hmm, taký nick neznám :D teraz drtím SU-26 na Zarrickovi :lol:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

To jako i Super Plečka prostřelí tu IS-8, jo? Vždyť u IS-3 mi to jenom leštilo lak... To snad nemyslí vážně s tím tankem na devátém tieru, aby 170 pene ho takhle ničilo. Armor to žádnej nemá, přitom se to hýba pomalu jak Maus, nechápu smysl tohohle tanku. Conqueror má absolutně imba gun, E-75 zase imba armor, tohle má co? Mobilita, pancíř ani dělo to teda není...
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

IS8 ma skvely delo. Teda elitni...
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

IS8 má jakž takž ok dělo, skvělé dělo má Conqueror, které je asi milion krát lepší. Asi jako dělo na IS proti dělu na Tigrovi, jenom bez rodílu v alfě. Každopádně ten armor je děs běs, aby devítkovou heavy ohrožovaly sedmičkové tanky s průměrnou pene na ten tier, tak to je prostě hodně špatně. A na tom tanku není fakt nic, co by to kompenzovalo. Ještě jsem nezmínil tu žalostnou depresi, která mi fakt pije krev. Na IS-7 může bez premka asi zapomenout, co? Tam ty opravy budou tak 25k+, ne?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Na tu zapomen i s premkem pokud budes jezdit public. :lol:
Nevim no, ja IS8 teda neexpil ale kdyz sem ji zkousel tak frcela pekne.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

IS-8 je super, sice nedinga tolik jako IS-3 ale delo je imba a mobilita taky
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Vy jste toho Conquerora fakt nikdy nejezdili, jinak byste takové blbosti neříkali. Zkuste si to někdy na testu, to je fakt úplně jiná liga.

Ad mobilita: v normálním terénu to dá maximálně 35 km/h, pokud s tím vjedu na asfaltku a budu mít tak půl kiláku na akceleraci, tak to vytáhnu kousek nad 40, těch 50 km/h je mýtická rychlost, kterou to dá jenom z kopce, asi něco podobného jako 60 km/h u IS-7.

Každopádně se mi hnusí řídit heavynu, kterou rozstřílí i sedmičkové tanky. Taková E-75 je do 250 pene úplně za vodou, takže pokud nepotká něco, co nemá desítkový gun, tak jí je to u zadku, protože jí to jenom leští lak. I ten blbý poklop mi dingal BL-9, ale normálně se stejně nedá trefit, takže to je fuk.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Ne jeste sem ho skutecne nejezdil, ale IS8 vazne neni spatna. Znam skutecne horsi tanky :mrgreen:
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

tak delo ma dobre, to zbytek nic moc, proste jako AMX 50 120 (cela heavy FR vetev), supr delo ale papirak
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jenže frantíci jsou s tou mobilitou přece jen trochu jinde. A hlavně mají neskutečně OP autoloadery, takže když někdo potká frantíka 1v1, tak je prostě v hajzlu. Ty autoloadery jsou další věc, kterou jsem v téhle hře nepochopil. Logicky by to mělo fungovat tak, že autoloader upřednostňuje velký burst před stalým damagem, takže jeho "sustained damage" by měl být výrazně nižší než u normálních tanků. Ve WoTku to bohužel funguje tak, že autoloadery mají ve výsledku stejné DPM, ale nesrovnatelně větší burst, což je mnohem důležitejší, protože nestřílíte pořád, často máte nabito a nic se neděje a pak najednou potřebujete střílet co nejvíc. Jelikož mají teď autoloadery stejný stálý damage ale daleko větší burst, tak jsou OP a jednoznačně lepší, než klasické tanky. Podle mě se tyhle sviňárny nikdy neměly do hry dostat, ale když už tu jsou, klidně by zasloužily zvýšení reloadu třeba na dvojnásobek, aby to skutečně bylo high risk - high reward. Fakt miluju, jak mě francouz s autoloaderem rozstřílí, i když mám full hp a on dvě rány missne. Zatímco on nabíjí, ostatní se snaží dohonit damage, který on už dávno rozdal...
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Sobo: Ve frantících jsou všichni "nabíječi", takže stačí kohokoliv zranit a reload se prodlužuje o patřičnou část. Mají všichni slabej pancíř, takže zvláště po HE hebnou po vícero exemplářích. :wink: Autoloadery mi přijdou u T8+ tanků vyvážené, problém to je u nižších tierů, kde je reload cartridge bleskový (zejména T71).
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

2Sobo: Tak když jsou podle tebe autoloadery tak neskutečně OP, tak si zkus s nějakým zahrát a zkus takhle někoho rushnout a uvidíme, kdo vyhraje :mrgreen: Btw IS-8 je v topu oproti ostatním heavy devítkám (snad kromě toho Francouze) o dost rychlejší, téměř už jako medko, dělo má super, pancíř je takový magic, občas dingne nemožné, občas nedingne nic. Btw se Super Pershingem bych ti IS-3 vyndal i bez goldů jako nic, zvlášť ve facehugu. Super Pershing sice není nijak extra vysoký, ale pořád dost vysoký na to, aby v pohodě IS-3 trefoval ten kryt na věži. V topu (IS-3), s equipem a s dobrou posádkou má Super Pershing vyšší DPM než IS-3, není tak náchylný na poškození (při tolika ranách, co musí SP dát, aby sejmul full IS-3, je hodně velká pravděpodobnost poškození nějakého modulu nebo člena posádky) a navíc má taky celkem haluzoidní armor. To samozřejmě neplatí na větší vzdálenosti. Ty jsou jen o haluzi, případně je potřeba nabít goldy.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

jojo autoloader je fajn, ale OP mi neprijde. S AMX 50 100 nastrilis 1600dmg a zemres. Protoze odjedes prebit, tam te nejde T6 scout a 40 armor ti prostrili nez za 50sec nabijes...
Obrázek
Obrázek
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

Sobo: Tak si sežeň revolverníka též a budeš to ty co se bude smát. Bratr hraje třebas jenom je, ale já osobně jak jsem si jeho pár tanků vyzkoušel, nešlo mi to. Radši jednou vystřelím, pořádnou ránu a kryju se. Než bych měl všechno vystřílet na místě a tak riskovat zásah arty, nebo opětovanou palbu enemy. A když vystřílím, tak se modlit abych nemusel nikoho potkat.
A není to jen tak, musíš si hodně zvykat a přizpůsobit tak celé hraní. Pro mě osobně to bylo nudnější...
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Tak samozřejmě s tím asi nepojedu tak, že to tam napálím full retard yolo mode a budu doufat, že si mě nikdo nevšimne. S autoloader musíš dopředu myslet, kdy budeš potřebovat přebít a kdy to uděláš, ale to NENÍ nevýhoda, protože když nabíjíš, tak už jsi ten damage rozdal a jestli jsi blbej a zajel někam do háje, tak je to tvoje chyba. Když jedu v IS-3 nebo KT a potkám 1v1 AMX 50 100, tak prostě chcípnu, tam jiná možnost není. Jediná šance je, že by on něco missnul a zároveň se neměl kam schovat (což by se nemělo stát, pokud to není idiot). Kdybych si měl vybrat mezi dvěma identickýma tankama, přičemž jeden by byl autoloader a druhý ne, tak beru autoloader, protože je prostě lepší, dlouhé nabíjení není nevýhoda, protože v tom momentě už je damage rozdaný a ostatní musí dohánět a pokud potkám normální tank, tak ho prostě rozsekám.
Blue Storm píše:...
Stylem "vezmu do facehugu a ustřílím do věžičky" zabiješ každý tank ve hře. Já tady srovnával armor IS-3 vs IS-8. SP mi IS-3 prostě neprostřelí ani na UFP, ani na LFP, zatímco IS-8 mi LFP v pohodě prostřelí i bez goldů, a to je prostě špatně. Jsem o tier výš, ale dostal jsem horší armor. Fakt to zachraňuje jenom to dělo, ale zas nic extra to není.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“