Instalace win 7
Moderátor: Loki5567
- Rimis
- Začátečník

-
Instalace win 7
Zdravím, mám problém s instalací windous 7 na "ZOTAC ZBOX SD-ID14 Barebone".
Zkoušel jsem na disk nainstalovat win v mén PC ale nepovedlo se mi to, při instalaci mi to vyhodilo nějakou chybu(že na tento disk to nejde, ale ješte včera na nom byly 7) dneska mini PC dorazilo tak jsem tedy zkusil instalaci z USB ale to zas asi neumí páč nejde nabootovat z usb. Už jsem zoufalí a nevím co dál.
Poradil by mi někdo jak to tam ty 7 dostat???
Moc děkuju za rady.
Zkoušel jsem na disk nainstalovat win v mén PC ale nepovedlo se mi to, při instalaci mi to vyhodilo nějakou chybu(že na tento disk to nejde, ale ješte včera na nom byly 7) dneska mini PC dorazilo tak jsem tedy zkusil instalaci z USB ale to zas asi neumí páč nejde nabootovat z usb. Už jsem zoufalí a nevím co dál.
Poradil by mi někdo jak to tam ty 7 dostat???
Moc děkuju za rady.
MONITOR: 3x ACER S220HQLbd / MB: ASUS P9X79 Deluxe / CPU: Intel i7 3820 @4,625GHz + vodní chlazení Home Made / RAM: Kingston HyperX 4x4Gb DDR3 1866MHz CL9(default) / GPU: Gigabyte HD7870 @1,2GHz / DISKY: SSD Corsair Force 3 - 120GB system + 2x 2TB WD uložiště / ZDROJ: Corsair TX 850W / OS: Win 7 Home 64bit Origin.
- leonin
- Žlutá karta Bazar

-
Re: Instalace win 7
Ahoj a dělal jsi install i s formatovánim?
- Rimis
- Začátečník

-
JJ, disk jsem zformátoval na výchozí nastaveni, v mém PC pak jsem tam chtel nainstalovat 7 ale rikalo to ze to nejde na tomto pocitaci...
Popřípadě jak by jste nainstalovaly windous do toho miniPC?
Popřípadě jak by jste nainstalovaly windous do toho miniPC?
MONITOR: 3x ACER S220HQLbd / MB: ASUS P9X79 Deluxe / CPU: Intel i7 3820 @4,625GHz + vodní chlazení Home Made / RAM: Kingston HyperX 4x4Gb DDR3 1866MHz CL9(default) / GPU: Gigabyte HD7870 @1,2GHz / DISKY: SSD Corsair Force 3 - 120GB system + 2x 2TB WD uložiště / ZDROJ: Corsair TX 850W / OS: Win 7 Home 64bit Origin.
- Rimis
- Začátečník

-
Tak jsem zkoušel snad vše a prostě přes usb mi to nejde 
- Rimis
- Začátečník

-
Vyřešeno koupí externí DVD-ROMky 
- ri-chard
- Nováček

-
Dobrý den,
vážně už se nevím rady, proto se obracím sem.
jde o to, že na kamarádův notebook se snažím už týden naisntalovat win 7. win 7 tam nainstalovaný měl, ale neměl rozdělený disk a pc bylo šíleně pomalý. pustil jsem se tedy do instalace, rozdělil jsem disk a pokračoval dál instalací. ta doběhne až do konce, ovšem v momentě, kdy se má pc poprvé do nově nainstalovaných windows přihlásit, hodí chybu s přihlášením a restartuje se pořád dokola a ne a ne win spustit. zkoušel jsem nainstalovat win xp, ty se naistalujou bez problému. zkoušl jsem instalaci jak z cd, tak z iso souboru a dokonce i z flash disku. a ami jedna z nich nedoběhla do konce. v biosu je málo věcí k nastavení, tak nevím nevím.
win 7 jsem už x-krát istaloval, ale tohle vidím prvně. jsem z toho už fakt zoufalej..
PORADÍ PROSÍM NĚKDO?? DÍÍÍÍÍKY!!
vážně už se nevím rady, proto se obracím sem.
jde o to, že na kamarádův notebook se snažím už týden naisntalovat win 7. win 7 tam nainstalovaný měl, ale neměl rozdělený disk a pc bylo šíleně pomalý. pustil jsem se tedy do instalace, rozdělil jsem disk a pokračoval dál instalací. ta doběhne až do konce, ovšem v momentě, kdy se má pc poprvé do nově nainstalovaných windows přihlásit, hodí chybu s přihlášením a restartuje se pořád dokola a ne a ne win spustit. zkoušel jsem nainstalovat win xp, ty se naistalujou bez problému. zkoušl jsem instalaci jak z cd, tak z iso souboru a dokonce i z flash disku. a ami jedna z nich nedoběhla do konce. v biosu je málo věcí k nastavení, tak nevím nevím.
win 7 jsem už x-krát istaloval, ale tohle vidím prvně. jsem z toho už fakt zoufalej..
PORADÍ PROSÍM NĚKDO?? DÍÍÍÍÍKY!!
- Dithius
- Pokročilý

jiný zdroj windowsu 7 evidentně ti ten Build toho win 7 něčim nesedí pro notebook.
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
- MiliNess
- Začátečník

-
To je velký omylale neměl rozdělený disk a pc bylo šíleně pomalý
jakou chybuhodí chybu s přihlášením a restartuje se pořád dokola a ne a ne win spustit
Pravděpodobně se ale jedná o selhání procesu inicializace session 0, která se vyskytuje u nelegálních předaktivovaných verzí. V nástrojích pro opravu na instalačním DVD spusť příkazový řádek a v něm napiš příkaz bootrec /fixmbr.
Také by se ale mohlo jednat o závadu pevného disku.