Vysokorychlostní kamera

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Tomholota
Nováček
Nováček

Vysokorychlostní kamera

Příspěvek od Tomholota »

Zdravím, chtěl bych si pořídit nějakou kameru která zvládá natáček hodně snímků za sekundu. Kdyby někdo přišel s tím že mi 60 fps stačí tak rovnou říkám ze hledá minimálně dvojnásobek snímků. Asi logicky cena co nejnižší. Předpokládám že HDčko to bude při jakékoli rychlosti. Jestli se nepletu tak to nahraje cca 3 sekundový záznam a poté roztáhne do 12 sekund 60 fps záznamu. Co jsem četl tak zrcadlovky nedisponují v této kategorii nejlépe.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: Vysokorychlostní kamera

Příspěvek od Maxtor »

Tomholota píše:Co jsem četl tak zrcadlovky nedisponují v této kategorii nejlépe.
Kde..? Protoze nic jineho nez MarkII apod. ti tady za co nejnizsi cenu nepomuze.. je to nejlevnejsi cena, jak dosahnout vyssich fps.. ty tvoje predstavy me ale jinak bavi..
Nevim uz ted z hlavy, jak na tom presne jsou, ale MarkIII, mozna snad i GoPro3, PS3 Eye ( :) )a pak uz jen statisice a miliony.. rekneme REDka apod.. jinak na nejaky vysoky fps zapomen..
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Re: Vysokorychlostní kamera

Příspěvek od HentaiRush »

Před časem jsem na netu viděl dvě (či tři?) spřažený Canony 5D a sesynchronizovaný a házelo to docela dobrý výsledky..

Pohledal bych na hackaday.com..
Wannabe dickface... :]
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“