Hmm a na tohle jsi přišel kde? Pokud Patton bude mířit E5 na ty správné místa (spodní plát, určitá část té věžičky s kulometem na věži), tak prostřelí prakticky pokaždé, pokud se E5 nehýbe takovým způsobem, že tu věžičku netrefí a na spodním plátu se bude hodně měnit úhel. E5 není žádný zázrak, ale pokud to s ní člověk umí, tak toho dokáže dingnout hodně.
Thellwin píše:Dneska neuvěřitelný, kromě jednoho tanku jsem všechny zdabloval na první pokus a i s tou T29, kterou jsem musel jet dvakrát, byla ta prohra přes 1000 expů, začínám ten tank mít hodně rád.
Každopádně rozhodně doporučuju si na T29 dát topové dělo. Střílí to sice pomaleji, ale s ním je ten tank dost vražedný.
PC:AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H NTB:Apple MacBook Air M1 | Phone:Apple iPhone 15 Pro
A proč by nedostal? I nejnižší roll stačí Pattonovi na to, aby propálil E5 zepředu přes spodní plát. E5 má bohužel (pro někoho bohudík) slabší spodní plát, kde ho prostřelí dost tanků a pokud chytne T8 tank dobrý roll, tak i ten. Zato zbytek předku je úplně o něčem jiném. Nepočítám teď tu "věžičku", po které jdou randomáci jako vosy po bonbóně a bohužel mají ze 70 % (hrubý odhad) štěstí na to, že se i na větší vzdálenost trefí do té části, kterou propálí.
PC:AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H NTB:Apple MacBook Air M1 | Phone:Apple iPhone 15 Pro
E5tka i do spodního plátu spolehlivě odrazí 268 pene. Ze zkušeností bych řekl, že je tak 50% šance, že ji doprostřed spodního plátu nepropálím. Abych ji prostřelil s jistotou, tak bych tam asi musel narvat ty HEATy s 400mm penetrací. Každopádně normální AP s 268 avg pen odráží poměrně dost často.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Hmm.. takze pro me asi konec.. bud jeste prodam nejakej tank a zkusim to nekdy, nebo definitivni finito s mrtvym uctem..
Dostal jsem se dnesnim hranim na totalni nulu.. -150k.. 4 hodiny a 2 dably.. jinak samy lost.. nejde vyhrat.. ani jedna hra.. a to jsem v drtive vetsine v DMG prvni, druhy apod.. nemam uz ani na munici..
Do toho se zmenilo komplet cele financovani tanku.. to, co vydelavalo, bylo striktne omezeno a v shopu se objevily balicky s creditama.. jaka nahoda ze..
Vysledkem dnesniho hrani je, ze se ty ratingy propadaj cim dal tim vice.. do minusu uz dostavam i vsechny 6ky.. financuju proste ale uplne vsechno.. nemam s cim hrat abych vubec nejak dal postupoval.. o tom, ze me nicej podezrele low tiery ty moje 8apod.. viz vcerejsi 1hit od ARL44 ktery znicil komplet cisty King Tiger.. dneska na dva hoty od 34-85 apod. o tom uz radeji ani nepremyslim..
Koukal jsem dneska btw po tech artinach a je to jak se tady myslim psalo.. zmeni je co se tyce tieru.. ve hre jich ale 5v5 budete potkavat i nadale..
WoT se zmenilo v totalni Hard-to-Pay koncept, ktery prekopal v poslednim patchi vsechny mechaniky tak, aby prioritou byly zisky.. moje slova potvrzuje uspani reklamnich kampani, ubytek akci apod.. jediny co zustava jsou ted oslavy vyroci apod.. je to jasny.. za pul roku pribrali miliardu hracu, ted to cely posldnim patchem lockli a je potreba je zdimnout, dokud jeste nevedi ze odevzdaj svy 3-5 tisic vlastne zbytecne
Pro me tedy finito.. nemam to jak dal hrat.. platit jim nic nebudu. to bych si sam v zrcadle musel rikat, ze jsem uplny retard..
Maxtor, predat toptiery ktore cloveka nebavia, kupit si spat nejake OP tanky resp. tanky ktore ta bavia a naladovat goldy. Dojdu kredity? Predat dalsi toptier Mne už pošla IS-4, IS-7 a onedlho pojde aj T-62A a VKBčko.
Proste ked ta daco nebavi tak to nehraj
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
přesně, já si chci udělat pár X, ale časem je asi taky prodám. Třeba E-100 beru jen na CW. Jinak s ní vůbec nejezdím. Jediný tank, ktarý si asi nechám bude Obj.268 ... ten mě fakt na testeru brutálně bavil. Potom ještě T110E3 nebyla špatná
RiCK píše:Maxtor, predat toptiery ktore cloveka nebavia, kupit si spat nejake OP tanky resp. tanky ktore ta bavia a naladovat goldy. Dojdu kredity? Predat dalsi toptier Mne už pošla IS-4, IS-7 a onedlho pojde aj T-62A a VKBčko.
Proste ked ta daco nebavi tak to nehraj
Bavi me T-29 a tesim se na T-32.. hrozne bych chtel Pershinga, ISU a Conquerora.. jestli me neco nebavi a doslova vylozene se*e, tak to jsou tanky do 6. tieru.. teprve od 6-7. nahoru se zacina hrat.. do ty doby je to jen stupidita pro maly deti, kde se lita jak u blbcu a nepremejsli se nad tim uz vubec..
Co ted..?
Pořiď si nějaký KV-1 a s tím financuj ostatní tanky. Za solidní hru mi to hodí kolem 20k čistého bez premia. Pokud tě low tiery nebaví a zároveň nechceš platit, tak pro tebe bohužel žádné východisko nevidím. Vždycky se farmilo low tierama nebo prémiákama. Jinak já jsem si teda žádné změny v ekonomice nevšiml, opravy i munice mě stojí pořád stejně a kreditů za bitvu dostávám taky stejně.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jak už padlo, měl jsi zainvestovat aspoň pár stovek a koupit prémiovýho tanka, když byly ty akce, Peršan vycházel na pětikilo. Měl by jsi tank, co by vydělával a mohl si s tím financovat prodělky jinde. Pokud už teď má problémy to ufinancovat tak z těch vyšších tierů se zblázníš
Já dneska prodělal s T29kou za dvě bitvy cca 100k, ty goldy do tý 90mm nevím kolik stojí, ale skoro 8 ran za minutu, co to umí dát jsou znát, zatím jsem s ničím neprodělával tak brutálně a ještě když si vemu, že T29ka ani nijak extra podle mě nevydělává, ale co bych neudělal pro zábavnou hru, dal jsem si pak 3 hry s Pz4 Skem (které mě někdy v únoru vyšlo v přepočtu na 170,-) a měl jsem to zpět vše, co jsem dneska při dablech prodělal a ještě navrch vydělal za pár her, dalších 200k. Ale je fakt, že jedinej tank, co jsem pak zalamil byla T34ka a ta vydělá snad i kdybych jen zapnul bitvu a točil celou dobu věží, jinak jsem se se zbytkem i přes použití goldů držel max. do -10k spíš míň.
Jinak mi nepřijde, že by tanky měly změněné výdělky, KV-1S je pořád na tom samém, pokud nemusím tahat goldy, tak není problém při slušném nástřelu mít 20k, VK36.01 H to samé ... jiné "low" tiery nejezdím v současné době.
No ja to postupne dostal na 6-7 tier, ktery jsou nejzabavnejsi, T-34-85 hodne lidi nesnasi, ale ja s ni davam docela dost.. kupodivu i vydelam.. ale KV-1S je mrtvy. Dal jsem to do topu.. nakoupil nabijak apod. vybavu a od ty doby s nim pri super hre dam +10k. Proste to nevydelava a to byly doby kdy si s ni pamatuju, kdy jsem jeste lamil, 25k. Dnes vetsinou kvuli hram -10k.
Problem, ktery vidim je spise v tom, ze je podle me ovlivnen MM. Kdykoli mam premko, dostavam losy jak z rise snu a takovych 10% je neuspesnych.. a to jde videt i na teammates. Prote jedou kam maj a chovaj se rozumne.. doplnujou chybejici strany. Kdyz pak premko nemam, je to presne naopak.. tyhle dobry hry jsou tak v 10-20%.. sry, ale nejsem slepej abych tohle nevidel.. to neni dojem.. to je realita.
Zduraznuju, ze se zde bavime o porovnani v ramci treba poslednich 2, 3 mesicu, kdy jsem si bral premko na nektery vikendy (a to tady zduraznim i to, ze o vikendech je to hrani prej uplne nejvetsi peklo - nejen dle me).
Dalsi vec, ktera s timhle losovanim souvisi jsou mapy. S kazdou novou mizi jedna stara.. alias.. uz 3 mesice hraju stale nejakych 5 dokola. Ve hre by jich mela byt hromada.. uz si ani nepamatuju, jaky tam byly pred rokem. Porad dokola to lostuje 5 map.. casto treba 2 hodinky pouze 2-3. Ono se to castecne odvyji od tieru tanku, protoze kdyz rozjedete novou vetev, najednou tam tyhle zminovane 4-5 nebudou ale bude tam porad dokola jinych 4-5. A to taky neni fake, ale proste realita. Po pul roce jsem rozjel novou vetev u US a FR a ejhle.. najednou jsem se objevoval na mapach, ktere uz jsem si ani nepamatoval.. dostal jsem se na 5-6 tier a sup.. mapy jsou zase pryc a jedou se vyse zminovane.
Finance se pohly na 100%.. nebudte blbi. Zizely reklamni kampane a naaajednou, ale uplne uplne nahodou se pozmenily nabidky goldu a veci v gift shopu. Proste to naplnili lamama a ted je vsechny oskubou az na kost.
Konec koncu proc by ne.. staci se podivat, kolik je ve hre T34.. ve skoro kazde hre mam 2.. a nutno poznamenat, ze jsem jeste nepotkal ani jednu, ktera by umela.. v drtive vetsine to jsou prvni mrtvoly na hristi.. proste dementi.
Nevim.. jsou daleko na vychode.. nikdo se jich na nic nepta.. pul evropy zije WWII tak proc to nezkusit (coz jim nevycitam). Uspech zastinil to, ze v tom je na kazdem kroku hacek. Uz jen vyse tech plateb u Free-to-Play obecne ze.. kazdou takovou game oproti ostatnim zaplatite 5x, ale to je uplne jina pisnicka. Jen jsem ted spise narazel na to, ze je hra plna BUGu, na ktere se ale uplne kasle.. porad nejaky patche a opravy, ale nikde to neni videt.. prave naopak.. prusvihu je cim dal tim vice.
Šmarjá, ten BatChat je zas nějaké nové medko, které potřebují propagovat nebo co? Už po několikáté jsem ho z IS-8 napral na bok (ne do pásů, ale do trupu) za 0 damage. Co je to zas za bullshit?? Tenhle tank má neskutečnou auru...
Maxtor: onlinovky budou vždycky plných bugů, je to bludný kruh. Chtějí si udržet hráče > nové patche > nové bugy > opravné patche > začíná být to už ohrané > opět nový pach a tak pořád dokola. Lidi jsou vynalézavý, vždycky se v tom budou rýpat a sem tam se něco najde. Hrál jsem WoW 8 let a jestli si tady stěžují na "bugy", mě to spíše někdy přijde jako usnadnění v nějakém přehledu, tak to si snad nehráli jiné MMOčka.
Nechci urážet takže řeknu "siemky" jsou všude, ne jen ve hrách a pokud tě tohle sere, jdi hrát single. Protože jak není "siemka" ani na jedné ze stran, budeš nadávat na potom skill? A to by ses ještě divil, kolik lidí je v tom lepší než kdokoliv zde a je zajímavé že tu vidím špačkovat jen pár jedinců.
No ja se nejak vztekat nebudu.. ale k tomu single playeru.. o tom to je.. kdyz me daj na hubu v Project CARS, jedine co udelam je, ze koukam na replaye a rikam si jak je priste prelstit, nbo jak to rict.. je to jen muj sklill..
Ja se tady vztekam hlavne proto, ze jak jsme psali.. 3/4 her dojizdim sam.. vysoky DMG.. zachranuju pulce tymu pr*el, ale presto prohry.. ne kvuli memu skillu, ale prot, ze jsem zde zavisly na siemkach, ktery maj v hlavach fakt ale uplne uplne na*rano.. a to, co me tna tom silene popouzi je, ze tahle firma po me chce, abych jim za to jeste platil.. misto kompenzaci jen dalsi prekazky apod.. kdyz natnes blbej malej leming tvyho tymu zaplatis za to klidne 8, 10k, ale kdyz pak prijede hevina a natne tebe, dostanes jako kompenzaci litr.. co to je.. jsem debil, ze mi tohle pripada jako zakon ze zeme siemek..?
Kdyz nekam blbe najedu a dostanu samopal od pulky tymu, je to moje blbost a jinkomu za to nenadavam..
To, co me pak ale vylozene depta je ten fakt, ze ta hra se fakt chova hodne hodne divne.. viz. ten muj predchozi post.. mapy, dmg, exp.. vsechno spatne.. vylozene podle nalady.. uz jen to, ze presnost strel se losuje hazenim kostkou.. je tohle normalni..? prece nebudu tyhle silenosti oslavovat..
A proc si tady v navalech vyleju nervy.. no protoze od lonskyho leta hraju tak mesic a pak to na dalsi dva tri smazu.. obecne hraju uz jen kdyz jsou bonus kody, protoze jak jsem psal.. kdyz mam premko ucet, vetsina tehle chyb mizi.. ne ze se dari a nahoda, ale proste ta hra se najednou chova uplne jinak..
Už jsem dlouho nehrál singl a asi by to už chtělo.
Pokud se mi nedaří,tak je chyba většinou u mě.Jó můžu nadávat na poláky,když tam nejsou tak na německý turky nebo pošahaný francouze,ale to je taková ta česká vlastnost hledat viníky jinde.
Že to hraje spousta lidí mi nevadí,alespoň tak často nenarážím na ty co jsem si je zabanoval.No a za poslední víkend jsem měl vícekrát válečníka než doteď.
Ekonomika - do vysokých tříd se necpu a tak to zůstane.Měl jsem možnost si to vyzkoušet na testu a není o co stát.Na účtě mám 15milionů a furt to přibývá.Na vydělávání mám stuga.Sem tam si na něj nasadím stuhu a jedu škodit.Před pár dny jsem s ní dal cromwellu super ránu za 500HP (vyděšený ozval se).