Úprava .exe souboru (jeho kodu)

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
MikoveNn
Nováček
Nováček

Úprava .exe souboru (jeho kodu)

Příspěvek od MikoveNn »

Dobrý den

Udělal jsem si skript v autohotkey pro přemapování kláves pro jednu hru
Hra používá anticheat "Xtrap" (bohužel detekuje skript jako něco škodlivého)

Tak hledám program klidně i placený který dokáže překopat .exe soubor aby ho anticheat nedetekoval

Něco jsem našel (FUD Crypter) Ale přiznám se že nevím jak to přesně funguje a hlavně je věčina znich detekováno jako vir protože se to používá na hackování
A nenašel jsem žádnej kterej by se mi zdál důvěryhodný

Jestě jsem našel něco o programu (Hex Editor Neo) ale nevím jestli něco takového umí...

Předem děkuji za odpověd
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Re: Úprava .exe souboru (jeho kodu)

Příspěvek od N_o_c_l_a_f »

Podle me muzes zapomenout.

a) "prekopavat" exe soubor je hodne netrivialni uloha
b) anticheater bude skodlivy kod velmi pravdepodobne rozeznavat podle nejakych instrukci/pristupu. A pokud je potrebujes k vykonani toho premapovani, tak se jich nemuzes zbavit.
MikoveNn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MikoveNn »

Nic ve zlém ale nechápu proč odpovídáte když nemáte co říct k tématu doporučuji si něco přečíst jak funguje FUD Crypter první odkaz na google.com
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Jasne, uz vidim jak o tom vim mega moc min nez ty.

Pojem "heuristicka analyza" ti neco rika?
MikoveNn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MikoveNn »

Moje odpověd zůstavá stejná "proč odpovídáte když nemáte co říct k tématu"

Je sice hezké že jste použil google.com a začíná se učit ctrl+c a ctrl+v
Ale já nemám čas vás něco učit právě naopak jsem zde pro radu děkuji za pochopení
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Jak píše Noclaf. Vykašli se na to, bude tě to stát více utrpení než to přinese...

Jestli je to psané v C++ tak ti to převede do assembleru maximálně. Což tiz aručuju,že jak v tom něco upravíš, tak to v životě nerozjedeš správně.
Pokud je to psané v C#, nebo Javě, něco co je user-side compiled, tak možná ti vyleze pěkný kód, ale obfuscovaný, a jsme tam kde jsme byli, opět se z toho posereš, navíc nic nedohledáš nikdy...

Určitě budou existovat i převody do C++ přímo do kódu, ale bude to hnus, a taky bude obfuscovaný.

A jestli se tu budeš povyšovat nad ostatní, tak nečekej že ti někdy něco poradí
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
MikoveNn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MikoveNn »

No já už nečekám nic protože kdybych něco čekal tak si vyhledáš co je to autohotkey a nebudeš psát blbosti...
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Ano nevím co je AutoHotKey, ale jestli je to prográmek, který ti přemapovává klávesy, a ty ho chceš vložit do té hry, tak prostě by jsi tam mohl chtít vložit třeba kalkulačku z Windows a bude to pořád to samé, a stále si stojím za svým názorem.

Nebo ty snad nechceš upravit exe soubor hry, aby jsi do ní přidal nějaké skripty, které by přidaly další funkcionalitu? Pokud jsem to blbě pochopil tak napiš...
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
MikoveNn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MikoveNn »

Ano blbě si to pochopil (((autohotkey.com)))

Je hezké když chce někdo pomoc a akorát dělá pravý opak...

(Ono by třeba stačilo přečíst porádně můj první příspěvěk)

Kód: Vybrat vše

Features

AutoHotkey is a free, open-source utility for Windows. With it, you can:

Automate almost anything by sending keystrokes and mouse clicks. You can write a mouse or keyboard macro by hand or use the macro recorder.
    Create hotkeys for keyboard, joystick, and mouse. Virtually any key, button, or combination can become a hotkey.
    Expand abbreviations as you type them. For example, typing "btw" can automatically produce "by the way".
    Create custom data-entry forms, user interfaces, and menu bars. See GUI for details.
    Remap keys and buttons on your keyboard, joystick, and mouse.
    Respond to signals from hand-held remote controls via the WinLIRC client script.
    Run existing AutoIt v2 scripts and enhance them with new capabilities.
    Convert any script into an EXE file that can be run on computers that don't have AutoHotkey installed.
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Fajn, a co teď teda chceš překopávat za exáč?

Jestli chceš překopat exe toho AutoHotkey, tak nevidím důvod, když je tam napsané Open-source.
Jestli tu hru, tak za jakým důvodem?
MikoveNn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MikoveNn »

To je jak mluvit do dubu vážně...
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

MikovenNn: Když jsi mimo, tak se nediv že mluvíš jak do dubu, když jsi nám pořádně nic neřekl...

Ano popsal jsi, že něco chceš aby ti to ten anticheat neodchytil... ale tím končíš! Jestli chceš poradit, se rozepiš pořádně, někdo ti tu třeba poradí jiný způsob, 100x reálnější a chytřejší než co sis vymyslel. Ale jestli budeš furt takový arogantní, tak se nediv, že se odpovědi nedozvíš. Dokud nebude moje otázka "Který exáč chceš upravit a co v něm chceš upravit" zodpovězena, nebudu dále radit...
MikoveNn
Nováček
Nováček

Příspěvek od MikoveNn »

Od tebe radu nechci stačí?

Od blbce který si nedokáže přečíst můj příspěvek aby ho pochopil
A pak psát bláboly o autohotkey když ani nevíš co to je...

Nestojím o pomoc kvůli které zde musím psát a naopak něco vysvětlovat

Napsal jsem navíc fór ale zatím každý pochopil aspon základní problematiku ale u tebe nebo na tomhle fórum je to na pomocnou školku a to zatím doslova...
N_o_c_l_a_f
Začátečník
Začátečník

Jsou o tom i anglicky thready bez reseni. Akorat Mikove je tak blbej k*k*t, ze nepozna dobrou radu. Protoze volepyco tohle je jenom vo zmene vole exace, takze naky hemzy vo programovani ho nezajimaj. :)

Podle me jde jit dvema cestami :
- modifikovat hru. Coz ale v podstate znamena ji cracknouk ( kvuli kontrolnim souctum atp.). Pokud tohle nekdo dokaze, tak bud dela pro vyvojare, nebo pro nejakou warezovou grupu a nepicuje tady na pctf
- modifikovat autohotkey. Teoreticky proveditelnejsi, ale podle me to nema smysl. Jestli je to nejaky inteligentni anticheat, tak ma v sobe nejakou heuristiku a proste mu bude vadit generovani stisknuti klaves. Takze i kdyz se nejak lehce zmodifikuje zdrojak, tak to stale pozna pravou funkci.

Takze se vracime na zacatek k moji puvodni rade, aby se na to vysral. Moje rada je dvojnasob platna pro wannabe chytraky jako tady Mikove.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Jak se ptal znovu arxeiss, tak nikde nebylo napsano jaky exe soubor chce upravit, jestli primo ten co pousti hru nebo nejakeho traineru, pripadne nejakeho programu na mapovani. Lidi vetsinou vesteckou kouli nedisponuji.

Kazdopadne jsem cetl vlakno na pc.poradna.net a arogance jakou tazatel disponuje je zjevna a zbytecna.
Kdyz chci nekde poradit, nechovam se jako... To pak kazdeho odradi pomoci.
To jen rada do budoucna. Nejaka IT fora jeste urcite existuji, kde se neptal, tak treba jeste nejaka sance je :roll:
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
pepak.net
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pepak.net »

MikoveNn píše:Udělal jsem si skript v autohotkey pro přemapování kláves pro jednu hru
Hra používá anticheat "Xtrap" (bohužel detekuje skript jako něco škodlivého)

Tak hledám program klidně i placený který dokáže překopat .exe soubor aby ho anticheat nedetekoval
Pokud je ten anticheat napsaný jen trochu rozumně, tak nepoužívá jenom testování signatur, ale také testuje podle projevů. A v tu chvíli ti sebelepší překopání toho tvého exáče nepomůže. To bys musel úplně přepsat mechanismus přemapování kláves a stejně bys nejspíš narazil na to, že i ten nový způsob přemapování ten anticheat zná (ono zase tolik způsobů, jak softwarově vygenerovat stisk klávesy, není, aby je slušný anticheat nemohl pokrýt všechny).

Tzn. řešení jsou principiálně dvě:

1) Upravit ten anticheat tak, aby nefungoval. To už je ovšem skoro jistě porušení licenční smlouvy a mohlo by v extrémním případě končit i trestním postihem.

2) Použít hardwarové řešení. Spousta lepších klávesnic i myší umí na některé klávesy naprogramovat speciální makra, která pak sama klávesnice posílá do počítače jako sekvenci stisknutých kláves.

//dohnalik - průmaz OT, jestli chceš poradit, tak se přestaň chovat tak arogantně a řekni klukům kteří "nic nechápu" konkrétně co a jak chceš místo toho, že je budeš urážet.
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“