Opletení kabelů zdroje

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Narmedacil
Začátečník
Začátečník

Opletení kabelů zdroje

Příspěvek od Narmedacil »

Zdravím,
mám v plánu si vlastoručně oplést kabely zdroje a rád bych se zdejší komunity zeptal, zda by někdo neměl zájem o opletení kabeláže také. Materiál chci koupit v kvalitním obchodě MDPC.com včetně nástrojů. Říkal jsem si, že by možná více lidí chtělo oplést kabely zdroje a mě by to docela bavilo, takže bych objednal více materiálu a opletení dělal zájemcům na zakázku (jde spíš o formu odměny za práci, ne nějaké podnikání - zájemců stejně bude pomálu). Otázkou jsou dvě věci - zaprvé kolik by zhruba lidí o to mělo zájem a zadruhé kolik by byl ochoten jednotlivec za opletení kabelů zdroje (nebo i jiných) zaplatit (v průměru). Nástroje na to budou také z toho obchodu a nejdříve bych samozřejmě zkusil upravit kabely sobě, aby případní zájemci viděli jak to vypadá... :)

Takže otázka na Vás: Kdo by měl případně zájem a kolik by byl ochoten za to dát (včetně materiálu samozřejmě)? Je samozřejmě otázkou jak řešit doručení ke mě, ale v nejhorším, lze řešit poštou.

Díky za odpovědi.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“