Call of Duty: Ghosts

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Call of Duty: Ghosts

Příspěvek od Blizzard »

Tak co CoDkaři, těšíte se? :)
Dubstepz1
Začátečník
Začátečník

Re: Call of Duty: Ghosts

Příspěvek od Dubstepz1 »

jo ! :3 :D
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

To je zase nějaká střílečka? Polovina kampaně film, zbytek skripty? Nemám zájem.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

oneill_sx1 píše:To je zase nějaká střílečka? Polovina kampaně film, zbytek skripty? Nemám zájem.
+1

uz jsem chytal osypky z toho,ze by tendle rok nevyslo kol of ďuty,konecne :mrgreen:

a prej nextgen...vzdyt to vypadalo hur nez 6 let stary crysis 1 na stredni detaily :lol:
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

No, ono je to těžko. Pro Infinity Ward je to výhodnější, protože si to můžou koupit i lidi se slabším PC, a těch je dost = více peněz :) Ale mně je to fuk, multi mě vždy bavil a děj je naprosto něco úžasného. Žádná FPS nemá lepší příběh jako MW série. Je to sice jako film, ale úžasný film. Jediná hra, kde mě bylo aj líto, že umřel fiktivní voják (např. Ghost - zasraný Shepard!, Soap - zasraná Paraha :D). Moc se těším. A doufám, že se objeví i můj oblíbený hrdina Capt. Price, alias Prisoner #627, alias Black Viking, alis Bravo Six atd ... a taky Nikolai, Rusák už od MW1 :)
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

povazovat klisoidni tuctovej a jeste k tomu priblblej story s americkejma hrdinama za skvost...snad jen Obrázek
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

CoD ma nejaky pribeh :o Teda hral jsem všechny CoDy (original samozrejme), ale nejakeho pribehu v MW jsem si nevsiml a ti panaci jsou mi uplne ukradeni. Ikdyz asi mam jinou predstavu o "pribehu". Jediny proc jsem hral COD je MP s kamarady a SP jsem prosel jen k seznameni se s chovanim hry a osahanim zbrani. Jinak se da SP povazovat spis za utrpeni a jen jsem to vždy rychle prolit, abych tu hruzu mel hned z krku.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Věc názoru, když vás CoD nebaví, tak si jděte kritizovat jinam a nedělejte zde OT!
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

kritizovani call of duty v topicu o call of duty je OT? od kdy? ...ja jen nemuzu pochopit,ze to cod fags tak desne zerou,porad me vubec nejde do hlavy,co na tak shitoidni hre videj a rok co rok ji kupujou,muze me to nekdo vysvetlit?
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Blizzard píše:Věc názoru, když vás CoD nebaví, tak si jděte kritizovat jinam a nedělejte zde OT!
Za prve asi me bavit musí, když mam celou serii. Jen jaksi me nezajima priserne SP a pokud je mi znamo, v topicu o CoD nemůžou byt OT příspěvky o CoD.
Alfajk píše:rok co rok ji kupujou,muze me to nekdo vysvetlit?
MP
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

1. Založ téma "Kritika CoD". Tam to OT nebude ... toto je téma CoD: Ghost, nebo snad ne?
2. Může konečně někdo vysvětlit lidem, že přísloví "100 lidí, 100 chutí" opravdu existuje? asi nechápeš, že každého nebaví hry, co jsou podle ostatních super? Všeci jsou udělaní z nového Bioshocka a Far Cry: Blood Dragon. Já osobně tyto hry moc nemusím. Neříkám, že jsou na nic, ale rozhodně bych si je nekoupil. Radši dám 600 za MW3 než 1000 za Bioshock. A jestli zde začneš zase něco psat, že su divný a takové bludy, tak budu opravdu uvažovat o tvém rozumu. Prostě to ty lidi baví. A myslím si, že kdyby to byla taková shitovina, tak asi se nebudou zakládat klany jako eSuba atd ...zkus napsat třeba Paradoxovi nebo Mazimu, že je CoD4 capina.

BTW: Asi už jste viděli nový trailer. Maslite si, že tato hra bude mít spojitost s Ghostem z MW2?
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Alfajk »

Hladis píše: MP
ja znam i ty,kteri vychvalujou i single do nebes...MP dobry,ale ze by byl kazdej rok tak inovativni,ze stoji za koupi cely hry? ja jsem mu nikdy neprisel na chut,jedinej zabavnej me prisel v BO1 s tema zombikama,jinak si myslim ze BF multak to neprekonava
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

No dobře, třeba to není OT, ale koho má zajímat ty kecy, že je to kravina? Si to běž napsat třeba do deníčku ....
Hladis: Chápu, že tě to nenadchlo, ale já to úplně žeru. Už se nemůžu dočkat na Ghosts (jednak MP, ale hlavně je to od tvůrců MW, takže třeba bude spojitost s příběhem z MW :))
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Kvuli takovým sraškoidni hry vycházej... Jak říkal jeden vývojář: "Nedivte se co za hry vychází, zamyslete se napřed nad tím, jaké hry vlastně kupujete" (přesnou citaci bych si musel nalistovat, ale zhruba tak nějak to bylo :))
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

vždyť ať to vychází tak jak to vychází, když to má kupce...

ať se najde jiný studio co vyrobí něco inovativního na co všichni čekáme, nemůže přece bejt jen MoH, BF, Arma a COD

COD je prostě instatní zábava co se týče multiplayeru - nemusí se u toho přemejšlet a pokud se u toho náhodou trošičku přemejšlí tak pokud neni člověk levej tak je výsledkem dlouhej kill streak a ještě větší zábava, pokud ale mu to nekazí nějakej blbec ale to je úskalí každý hry

SP rozhodně neni nejlepší (ale to je subjektivní pocit), cinematický efekty aby ti bylo líto naskriptovanýho ghosta tam sice udělali nějakou atmosféru.... ale... pokud je střílečka co má lepší příběh tak se dá oponovat interaktivnim filmem Max Payne 3, pokud tuctová FPS tak třeba MoH 2010 a MOHW možná, určitě ta 2010

ono samozřejmě je tam hodně pěknejch věcí v SP u CODka, třeba pripyat v Cod4 nebo cliffhanger v MW2, případně třeba pro mě byla velká zábava hrát Black Ops 1 protože mě strašně zaujala studená válka a taky taková ta tichá backstory za všim případně různý nejasný osudy a takhle.... ale pokud bych měl někomu cizímu prezentovat SP aby to bylo co nejlepší, tak určitě nepujdu po COD
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Blizzard píše:No dobře, třeba to není OT, ale koho má zajímat ty kecy, že je to kravina? Si to běž napsat třeba do deníčku ....
Mě to třeba zajímá.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Blizzard typickej příklad buranskýho fanboye.

Nauč se diskutovat. Kritika neni urážení nikoho, ale normální diskuze.
Hladis
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Hladis »

Alfajk píše:
Hladis píše: MP
ja znam i ty,kteri vychvalujou i single do nebes...MP dobry,ale ze by byl kazdej rok tak inovativni,ze stoji za koupi cely hry? ja jsem mu nikdy neprisel na chut,jedinej zabavnej me prisel v BO1 s tema zombikama,jinak si myslim ze BF multak to neprekonava
Inovativni není, ale zabavny ano. Pokud by to moji pratele nehrali, tak o tu hru ani nezavadim a vim dobře, ze je to zdimacka penez. Kazdopadne nedela mi problém dat za to penize když vim, ze u toho stravim dlouhy cas a vim ze se s prateli dobře pobavim.
TankGeorge
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TankGeorge »

Frostys píše:
Blizzard píše:No dobře, třeba to není OT, ale koho má zajímat ty kecy, že je to kravina? Si to běž napsat třeba do deníčku ....
Mě to třeba zajímá.
Mě to taky zajímá. Když vidím topic o CoD, vidím rudě a jsem rád, že už tu hru někdo zbuzeroval za mě.

/wave Alfajk
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
Kyselinka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kyselinka »

Tak si chodte zahrat ten slavny, zabugovany BF :roll:
Ja sa docela tesim, vsetky COD som presiel, ale MP hravam uz len zriedkavo a to MW2. Aj to len na dedikovanych serveroch, lebo na originalke je mrte hackerov, aj preto som original hru vymazal zo steamu :evil:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“