Jo, Jebák má pravdu. 6ka mi prostě přijde jako optimální tier. A já myslím, že i vím proč, v době, když jsem hrál CoD4MW, tak jsem hrál pouze HardCore mod a na KamzíkMode jsem nadával. A tady jde prostě vidět, že 6tier má k HC nejblíže. Stačej dvě rány nebo jedna mířená a seš kaput, zatímco s osmičkama toho člověk schytá kvantum a stejně jede dál - což je v podstatě parafráze na KamzíkMode.Jeltík píše:Jackii: Hentai = http://noobmeter.com/player/eu/czechoslovakian podle těch 800 bitev na 1S a s tím, že na 90% nemá premko bych tipoval cca 2 skilly a bral jsem ho jako ukázkovej případ záseku na 6...
Ale semtam sou i nějáký vyšší tanky, který jsou nesmírně zábavný - což aktuálně pro mě je T71, která je naprosto boží a každá hra mě neskutečně baví.
A druhá věc, co se týče eSa, je to prostě výbornej stroj na Záklaďáky (nemyslím Super6 - kde to docela valchuje 6kový lehký VKčko s Trollwitzerem..
A prostě proto nechápu vaše vztekání se nad tím. Jo, semtam je hra plná neskutečných imbecilů, ale člověk jednoduše musí přestat hrát týmově a jakmile si člověk uvědomí, jakej je výbornej kryt třeba KV1 (i živej), tak ho to prostě začne víc bavit. Já si spokojeně jezdím převážně 4-6 a a nestěžuju si. Dám si u toho pivko či brko, naloguju se do tska plnýho velmi "pofidérních" individuií a hraju. Vy to prostě berete hrozně moc vážně.
Vemte si příklad z Davedoga či Jeltíka (Jebáka), mají x desítek, ale stejně si zajdou relaxovat do jedničkových bitev...
p.s.: A vy ubrečínci, dejte si mě do přátel: "Czechoslovakian", sežeňte si mikráky a dáme ve výcvikovce nějákou srandu, nejlépe s jedničkovejma tankama..