Chalani dneska sa mi stala takáto vec :
Prídem večer domov z práce , zapnem pc spustím steam a dotu 2. Jedna hra u mna trvá cca od 25min do 45min , extrém je niekedy aj cez hodinu a pol

Ale o to nejde , takže prejdem rovno k veci. Po druhej hre zhruba 10min pred koncom , zrovna keď som defoval našu základňu , mi dota 2 padla na polminúty do čiernej obrazovky (zvuk a všetko ostatné normálne išlo) po pol minúte hra naskočila a dohral som ju bez problémov do konca. Teraz neviem kde je chyba , či v hre samotnej (lebo stále ju aktualizujú kvôli novým patchom a bugom) alebo je chyba v mojej GTX 670 alebo je chyba v ovládačoch od grafiky.
Zostava v popise , OC CPU @3,9GHz (4,5GHz som zrušil kvôli teplotám počasia) Grafika default takty , GPU ovládač 314.22 WHQL (grafika otestovaná vo furmarku na cca 6min teplota 72°C dlhšie som to netestoval bál som sa aby sa neuškvarila od toľkej záťaže) Zaujímavé je , že GPU-Z ukazoval teplotu 67°C , Teploty CPU Max 55°C.
Mám v pláne cez volno PC vyfúkať od prachu stlačeným vzduchom a zrejme asi prebehnem čo najviac rebrovanie chladiča na CPU a GPU. Poradte mi prosím. Lámem si nad tým hlavu. Zaujímavé je , že v hrách ako C 3 , TR , Metro atd to nerobí ale urobí to zrovna pri takejto hre ktorá nemá extrémne nároky.