Projekt: Green Light

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Seitax

Projekt: Green Light

Příspěvek od Seitax »

Zdravím, kvôli novým komponentom som sa rozhodol pre casemod. Mám 10-ročnú skrinku. Chcem vylepšiť airflow, prestriekať ju a podľa peňazí možno aj okno do bočnice.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Seitax

Re: Projekt: Green Light

Příspěvek od Seitax »

Ďalšia fotka.
ThisWay
Nováček
Nováček

Příspěvek od ThisWay »

No s tím sis moc tedy nevyhrál! Čím si to dělal, to jsi vykousal? Pěkně to zabrus a popř. tam dej takovou tu gumu, teď si nevzpomínám jak se to jmenuje, tady je foto: Obrázek
Seitax

Příspěvek od Seitax »

Robil som to nožnicami na plech, zuby také ostré bohužiaľ nemám :) Obrúsil som to deň potom čo som to strihal. Keď som videl čo sa mi podarilo hneď som uvažoval na tou gumou. Tu je foto keď je to vybrúsené:
ThisWay
Nováček
Nováček

Příspěvek od ThisWay »

No vidíš, nevypadá to tak zle. Ale tu gumu/nebo U profily/ bych tam určitě dal :wink: Jinak, jaké barvy bude case? Ještě vidím vepřed pozici pro 80mm fan. Tu bych zrušil a udělal bych tam pozici alespoň pro 120mm fan (né li 140mm). Diskům to prospěje a bude to tišší.

Jinak. tady jsou použity tu gumové u profily: http://pctuning.tyden.cz/navody/upravy- ... _z?start=3
Seitax

Příspěvek od Seitax »

Guma tam príde určite. Case bude pravdepodobne matne čierny a zvnútra zelený. Do predu pôjdu 2x 120mm fany.
Seitax

Příspěvek od Seitax »

Mám tu fotky z upravenej prednej strany skrine. A kde mám zohnať tie U profily?
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

v gumexu
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Gumex je univerzální, néžené, ale v lokálním železářství by mohli vědět.
Wannabe dickface... :]
otomar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od otomar »

Prodává se to jako Lemovací guma, já bych zašel do mototechny, tam to prodávají v různých rozměrech.
http://www.moto-prodejna.cz/lemovaci-gu ... rezem.html
Potřebujete něco vytisknout na 3D tiskarně? Napište mi zprávu.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“