Zapojení Front Panelu na nové základní desce

Vše týkající se základních desek. Od problémů, výběru, informací, BIOSů, ovladačů a další.

Moderátoři: Eddward, PKBO

Odpovědět
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Zapojení Front Panelu na nové základní desce

Příspěvek od Herpes »

Čaute chlapi,
Už jsem objednával základní desku společně s Visherou 6300, ale ještě jednou jsem se podíval na zapojení Front Panelu staré desky a nové desky. Mám ale problém, protože na staré desce jsou všechny kábliky v jednom konektoru dohromady a zapojené, kdežto u nové bych musel pravděpodobně mít kábliky zvlášť. Máte nějaké rady, jak co udělat, aby mi šel zapnou počítač, svítilo, že je zaplý nebo sleep mode a že HDD pracuje? Přiložím odkaz starého front panelu desky a obrázek nového front panelu.

Front panel staré desky:
https://support.gateway.com/s/MOTHERBD/ ... vr10.shtml

Díky za rady..:)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Zapojení Front Panelu na nové základní desce

Příspěvek od wallot »

nektere desky maji redukcni kosticku do ktere das jednotlive kabliky co vedou od pabelu a tu teprve strcis do desky.

pokud od predniho panelu vede jedna velka kosticka (coz je dost divne) tak jedine pridelat nove konektory.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Herpes
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Zapojení Front Panelu na nové základní desce

Příspěvek od Herpes »

wallot píše:nektere desky maji redukcni kosticku do ktere das jednotlive kabliky co vedou od pabelu a tu teprve strcis do desky.

pokud od predniho panelu vede jedna velka kosticka (coz je dost divne) tak jedine pridelat nove konektory.
Je to OEM počítač Acer Aspire M5201 a k tomu počítaču jsem nedostal nic!!! Četl jsem, že ty konektory jdou z tich kostiček vyvléct nějak jednoduše a pak bych jednoduše napíchl na novou desku, ale nevím, nevím.

Hladis//Spatna sekce. Presun do desek.
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
Odpovědět

Zpět na „Základní desky“