Čaute chlapi,
Už jsem objednával základní desku společně s Visherou 6300, ale ještě jednou jsem se podíval na zapojení Front Panelu staré desky a nové desky. Mám ale problém, protože na staré desce jsou všechny kábliky v jednom konektoru dohromady a zapojené, kdežto u nové bych musel pravděpodobně mít kábliky zvlášť. Máte nějaké rady, jak co udělat, aby mi šel zapnou počítač, svítilo, že je zaplý nebo sleep mode a že HDD pracuje? Přiložím odkaz starého front panelu desky a obrázek nového front panelu.
Front panel staré desky:
https://support.gateway.com/s/MOTHERBD/ ... vr10.shtml
Díky za rady..
Zapojení Front Panelu na nové základní desce
- Herpes
- Mírně pokročilý
-
Zapojení Front Panelu na nové základní desce
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
- wallot
- Středně pokročilý
-
Re: Zapojení Front Panelu na nové základní desce
nektere desky maji redukcni kosticku do ktere das jednotlive kabliky co vedou od pabelu a tu teprve strcis do desky.
pokud od predniho panelu vede jedna velka kosticka (coz je dost divne) tak jedine pridelat nove konektory.
pokud od predniho panelu vede jedna velka kosticka (coz je dost divne) tak jedine pridelat nove konektory.
7800X3D, Gigabyte 7900GRE, Custom LEOBOG Hi98, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Arctis Nova 7/size]
- Herpes
- Mírně pokročilý
-
Re: Zapojení Front Panelu na nové základní desce
Je to OEM počítač Acer Aspire M5201 a k tomu počítaču jsem nedostal nic!!! Četl jsem, že ty konektory jdou z tich kostiček vyvléct nějak jednoduše a pak bych jednoduše napíchl na novou desku, ale nevím, nevím.wallot píše:nektere desky maji redukcni kosticku do ktere das jednotlive kabliky co vedou od pabelu a tu teprve strcis do desky.
Hladis//Spatna sekce. Presun do desek.
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD