Přechod na KDE 3.2

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Přechod na KDE 3.2

Příspěvek od Wiruss »

Takže chtěl bych se optat na pár věcí je nějakej program pro linux kterej zjištuje teploty procíku atd.?

Včera jsem naistaloval SuSE 9.0 a dneska jsem se docetl, že na Cebitu byl představena 9.1 s kernelem 2.6 a kde 3.2 (už jsem našel), chtěl bych to na 9.0 hodit, ale nemůžu to nikde najít...

Mám ještě další, aleteď si nemohu vzpomenou budu tedy připisovat... :twisted:
Naposledy upravil(a) Wiruss dne ned 4. dub 2004, 14:12, celkem upraveno 1 x.
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeMeM9aA »

mm. zrovna tenhle tyden jsem presel na MDK 9|2 z WinXP, taze jsem totalni Lama. Ale, mereni vetracku jsem resil. Je treba nainstalovat lm_senzors balicek a pak treba gkrellm. Nejlepsi pokud se podivas na http://www.root.cz/clanek/1175 + dalsi dily. Je tam i regulace otacek - pokud budes mit stesti tak ji treba rozchodis. Jinak SUSE linux nenabizi volne ke stazeni svoje distro, takze ji asi nesezenes - muzes si ji koupit. Takze pokud chces jadro 2|6 tak muzes zkusit Mandrake 10|0, nebo nejaky dalsi. Ale nejsem presvedcen o tom ze je to prilis dobry napad. Neni to uplne odladene a pokud jsi lama jak ja tak si myslim ze pro nas je zatim lepsi jadro 2|4 a nejaka zabehana distribuce na ktere se da najit spousty how_to
NeMeM9aA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NeMeM9aA »

Jo a BTW, pokud rozchodis regulaci otacek tak se prosim podel o to jak se ti to povedlo, protoze ja jsem ji nerozchodil, ale monitoring je v poho
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

NeMeM9aA píše:mm. zrovna tenhle tyden jsem presel na MDK 9|2 z WinXP, taze jsem totalni Lama. Ale, mereni vetracku jsem resil. Je treba nainstalovat lm_senzors balicek a pak treba gkrellm. Nejlepsi pokud se podivas na http://www.root.cz/clanek/1175 + dalsi dily. Je tam i regulace otacek - pokud budes mit stesti tak ji treba rozchodis. Jinak SUSE linux nenabizi volne ke stazeni svoje distro, takze ji asi nesezenes - muzes si ji koupit. Takze pokud chces jadro 2|6 tak muzes zkusit Mandrake 10|0, nebo nejaky dalsi. Ale nejsem presvedcen o tom ze je to prilis dobry napad. Neni to uplne odladene a pokud jsi lama jak ja tak si myslim ze pro nas je zatim lepsi jadro 2|4 a nejaka zabehana distribuce na ktere se da najit spousty how_to
Oki diky, jinak ty 10 jsem měl...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Kvůli jádru 2.6 přece nepotřebuješ měnit verzi distribuce...

Tady máš nejnovější Vanilla jádro :

ftp://ftp.linux.cz/pub/linux/ftp.kernel ... -2.6.4.bz2

Rozbalíš, zkompiluješ, nainstaluješ a jedeš... :wink:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

TomV píše:Kvůli jádru 2.6 přece nepotřebuješ měnit verzi distribuce...

Tady máš nejnovější Vanilla jádro :

ftp://ftp.linux.cz/pub/linux/ftp.kernel ... -2.6.4.bz2

Rozbalíš, zkompiluješ, nainstaluješ a jedeš... :wink:
Právě proto píšu že to teprv vyjde a že bych tyhle věci chtěl hodit na tu 9.0... ZKusim to...

Jo dal bych se chtel optat, přeistaloval tu nebo spíše inovoval KDE? Na netu pro ni našel KDE 3.2, ale nějak ho tam nemůžu dostat, ať to zkouším normálně, inovováním či silou atd. Žádnou chybu to nehází jen mi to oznámí, že neexistuje skupina, že použije roota... Instaluji to ze řádky...
HonP
Nováček
Nováček

Příspěvek od HonP »

Ze neexistuje skupina? Tak se na to koukni. Co to ma mit za skupinu(vlastnictvi souboru. uzivatel,skupina,ostatni ). Jaky jsou skupiny zjistis v /etc/groups.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“