Windows 8 - "škubání"/"trhání" obrazu

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows 8 a 8.1.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
yuriss38
Nováček
Nováček

Windows 8 - "škubání"/"trhání" obrazu

Příspěvek od yuriss38 »

Zdravím, mám s Win8čkama nepříjemný problém. Jde o následující věc: http://www.youtube.com/watch?v=pQA61_jwr4Q

Ale jen s tím rozdílem, že mi obraz takto škubne asi 1x za minutu. Nevíte někdo, v čem by mohl být problém? Ovladače graf. karty mám aktuální; můj ntb http://www.alza.cz/dell-inspiron-queen- ... 292429.htm
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Windows 8 - "škubání"/"trhání" obrazu

Příspěvek od Alfajk »

zkus jiny ovladace,a vypnout grafickou akceleraci pro prohlizec
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
yuriss38
Nováček
Nováček

Příspěvek od yuriss38 »

Ovladače jsem instaloval nedávno nové a dělá to pořád. A ta grafická akcelerace pro prohlížeč se vypíná tady?

Obrázek
esfilip
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od esfilip »

Dělá to i mimo internetový prohlížeč, nebo jen v něm? pokud jen v něm zkus jiný popřípadě nainstalovat DirectX, Java, NetFramework, Aktualizace win
yuriss38
Nováček
Nováček

Příspěvek od yuriss38 »

Všechno jsem zkusil, nic nepomohlo. No nic, naštěstí jsem měl dual boot (Win 7 a 8), takže jsem 8čky smazal a už to neřeším ;) Ale i tak díky.
RulezZzOr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RulezZzOr »

mam stejny problem....vsiml jsem si ze CPU neni vytizeno na 100 procent...snad nikdy...ani kdyz jsem pustil neruznejsi testy....mam 1090t.....
Odpovědět

Zpět na „Windows 8 a 8.1“