Nejprve tedy Maximus VI Extreme:
na oko pohledný kousek
tady už v akci, všimněte si nastavení i7-4770K ES pro dusík
Pro jiné, i pro mě, bude cílovější a dostačující
Maximus VI Formula
Jasnou novinkou je jakýsi štít pro lepší proudění vzduchu a tím pádem i teplot a proti prachu. I když nejsem příznivce těchto krytů (ano, skutečně nižší teploty na zdůrazněných místech měřitelně jsou), na této desce vypadá i dobře. Navíc po vzoru loňské můžeme chladit vodníkem i pasiv nad mosfety - 1/4 závit.
Další novou inovací je zvukový kodek a součástky poblíž. ELNA kondíky a audio převodník a zesilovač slušné úrovně. Osobně jsem zvědavý, kam se nyní integrovaný zvuk posune.
Samotná sestava Maximus VI Formula a

pak běžela na statické ukázce

Poseidon je založený na geoforce GTx770, a s fotek je jasně patrné, že i on disponuje možností napojení vodního chlazení. Přesto zároveň může dále běžet i vzduchový ventilátor.
Další část je věnována OC. Byl zde souboj za sponzorství několika firem v přetaktování. Sešli se zde mnohé legendy OC světa, pracující v různých hardware firmách a nebo blízce spolupracují s nimi. Peněžité ceny třeba od Corsairu opravdu stály za to (uvidíte v tabulce s výsledky).
GSkill pořádal OC hlavně za účelem nového rekordu pamětí. Dozvěděl jsem se, že leckteré paměťové čipy byly vybírány skoro půl roku dopředu! I kdyby nic jiného, hostesky vás nenechají chladnými
OC kouř s LN2
Overclockeři Hiwa a Christian v akci, nahoře vidíte frekvenci pamětí přes 4100 MHz efektivně!

Christian disponoval i kamerou Hero
namrzlý LN2 komín
Jeden z nejstarších "profi" overclockerů na světě.
John je expert přes ladění pamětí
volba tohoto týmu padla na Maximus VI Extreme a excelentní výsledek superpi 1M
Maximus VI extreme v akci
A tady už ceny Corsairu! Za pouhé superpí 32M cena 5000 dolarů
Jedni z výherců
Tady nakonec je potom tabulka výsledků, většinu z nich vyhrály sestavy na Maximus VI Extreme