World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Ramondetta
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od Ramondetta »

Nevim jestli za nástřel, ale mě to psalo že jsem dokončil nějakou misi a dostal jsem den premka navíc. Kámoěovi z klanu to hodilo taky.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

S nejakými misiami nech idú do *****. Deň premka len pre toho, čo nastrieľal/naspotoval krute veľa dmg, dal veľa killov, veľa assistov atď. proste za nejaký podaný výkon.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Včera mi to dalo den,dnes taky s jgpanterem.
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

marek p píše:Od příštího patche bude hra dávat za slušný nástřel premium na den.Expertům pak další bonusy.
To je podle mě nesmysl.

Broxik: Zajímavé info, díky. Vzhledem k míře RNG ve hře ale naštěstí nic gamebreaking.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

pfff, od rána vysoký ping, 100-150ms. Má niekto podobný problém?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ne, na EU1 mám klasických 30 až 40
Goldnoob team proud member!
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Co mas za ISP Ricku? Ale co, stejne je to jedno protoze je to trasou ktera vede k serveru :lol:
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

T-Com ale to je jedno, ja som len chcel vedieť zda je problém s ich servermi alebo u mňa. Očividne je ale problém medzi mnou a ich servermi :(
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

jj na trase, jako u me 8-)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

100-150 ms mám normálně :D holt 3G ufon :), ale co sem zvyklej, jo to na UPC doma to je jiná
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Já mívám tak cca 120ms u O2, ale nevím proč, když se podívám do nebe a fps stoupne tak na 40, tak mám tak 70ms ... ping je ovlivňovaný FPSkama?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Na to jak se mi s tím tankem hrálo výborně to trvalo dost dlouho (110 bitev), ale nakonec jsem na něm Ace Tankera udělal - http://vvcap.net/db/HeV_tS52zZ7Li6hlIxLG.htp

Tohle bylo včera k na***ní už jsem neměl dost času na doražení poslední zbývající artyny, takže mi o kousek utekl můj druhý Radley :( - http://vvcap.net/db/rBOXwH0WBO1sNhwQ5THh.htp + http://vvcap.net/db/S8880UJWvv7T8dHNks0P.htp
Goldnoob team proud member!
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

To já jsem dneska pokořil osobní rekord v expech za bitvu. http://img854.imageshack.us/img854/126/shot047gz.jpg

Celkem mohlo by být více, kdyby mě nezabil vlastní spoluhráč. :|
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

diky venuj spionum z csa. Je to nasazeno v infu pro vsech. Ja jen predal dal. :)

Btw ta hra paradni! 5000 za double je docela ostrych gz:) ja bych chtel nekdy dosahnout hranice kolem 3000expu. ALe to si myslim ze je treba v pripade lowe nejakych 5-6k dmg coz je uber hra:)
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Když si to převedeš na relevantní číslo (bez doublu, bez premia), tak ti vyjde necelých 1700XP, což mi na osobní rekord teda moc nepřijde, jelikož i já mám rekord něco kolem 1900, přičemž se považuju za zelenáče se sotva 3k bitvama.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Dalo by to více, bohužel jak jsem psal zabil mě spoluhráč. Je velmi pravděpodobné že bych dostal další 2 bonusy (ocelová zeď a sparťan) což by zvedlo ty expy zase o něco více. Dmg jsem měl cca 6400 a nasvíceno 5000. Nicméně mě to potěšilo i když scout/meds primárně nehraju.

Sobo hrál jsem převážně heavy a tam nic moc expy neuděláš - nikdo nebude ti jezdit naproti aby ty si měl dmg a já jsem týmový hráč. Takže když znám taktiku k dané mapě držím se jí s tím že potřebujeme vyhrát všichni... Bitva se mi osobně prodlouží a často mě baví i když třebas vím že prohraju. Takže prosím, nech si svoje nepřímé urážky a zajeď odkud si vyjel. :wink:
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Nesneseš kritiku, co už. 98% mého gameplaye tvoří HT, těch 1900+ bylo zrovna s T29, pokud mě paměť neklame. Jinak v současné době už to hrajou tak velcí retardi, že postavit se s něčím menším před HT je jedna těch nejmenších chyb, které dělají.

Podle statů máš jako top tanky high tier artyny. No jo, už si dělám obrázek, s kým mám tu čest...
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

RiCK píše: Nový miláčik
Můj je hezčí! :lol: :oops:
Obrázek

//// Výbornej playlist k nočnímu ježdění.. :) http://www.youtube.com/watch?v=jtAmFKaT ... 21&index=1
Wannabe dickface... :]
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Sobo: Tak T29 je top tier tank, stejně jako is3 apod. Jinak VI-VIII tier je poměrně jednoduché získat expy kolem 2000/battle.
Co se týče artyn... Pokud ti něco říká ESL a CW pak budeš vědět. A ještě celkem se dobře hrajou když hulím vodní dýmku - v jedné ruce šlauch a v druhé myš. :P
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Co říkáte na nerf dělostřelectva? :shock:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“