Dnes jsem strčil 9800GT, měla by být funkční, předtím jsem odstranil staré ovladače, pomocí driver sweeperu. Nainstaloval jsem nové ovladače z NV stránek. Při načítání windows, takové to barevné logo, se to v jednu chvíli zasekne, prostě to zamrzne a nic.
Zkusil jsem jiné ovladače, znovu odinstalovat, vyčistit, pak jsem zkusil flash na nejnovější BIOS, různě jsem měl nastavení PCIe slotu v biosu a nic. Pokud jsem po zamrznutí kartu vyndal s tím, že ovladače a vše tam je, tak jsem sice neviděl obraz, ale podle zvuku vím, že windows naskočily. Je ale divný, že to takhle jen tak zamrzne, žádné artefakty a podobně. Bohužel nemám možnost zkusit v jiném PC.
Nesetkal jste se někdo s takovým problémem? Nějaká rada? Díky.
9800 GT problém
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Frky
- Začátečník

-
- stefun
- Začátečník

-
Re: 9800 GT problém
Něco podobného se mi stávalo na 8800GT. Tento problém se mi vyskytoval no novějších ovladačích a Win7 64bit, na 32bit všechno ok. Pomohlo nainstalovat ovladače co byly přiloženy ke GK (takže hodně staré
)
CPU: i5-2500K@4,4GHz, MB: ASUS P8Z77-M PRO, RAM: Kingston HyperX 2x4GB, HDD: WD Red 2TB@Himuro + SSD Crucial MX100 256GB GPU: GTX660Ti OC, PSU: Seasonic M12II-620, Case: Corsair Carbide 300R@AC fans, Mouse: Logitech G402 Hyperion Fury, Keyboard: Cherry Strait, Headphones: Sennheiser HD650+FiiO E07K