World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od RiCK »

A si myslíš, že následujúci "heavy" angličania budú lepší? :lol: Tú t8 heavy som s S-51 vždy dával na jednu ranu, zpredu, zboku...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Tak já dal s M43 na ranu taky kde co ... třeba T34, T28, jednou jsem dal cca 1560dmg do T110E5, 1300dmg do E4 atd ... spíše jde o to, jak se sním hraje.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

A dosť, ako ma do LFP VKBčka prestreľuje kadejaká háveť a každá druhá strela ma zapáli, tak nech si Wargayming strčí nemcov do riti. Je mi jasné, že sú to skurvení rusáci, ale že až takto?
...
A tak som si za prachy z VKBčka kúpil KV-1S a s 90% posádkou to ešte treba potrénovať. Ale stug na ranu pobavil :)
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Tys doteďka neměl oneshot killera 4 tierů a 5 TD? Moc drsný tank, škoda šílenýho ROF a přesnosti (která je v 8.6 konečně zajímavější, vyzkoušeno na CTS).
Pomalu se blíží kompletní 3. skill a to bude ta pravá sranda, už mám BIA, opravy a pak to, co je třeba na každýho člena solo :-)
Výbava: nabiják, zaměřování, ventík. Rest In Pieces
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

KV-1S som nikdy nejak nehral, pred 2 rokmi som si ho len vyskúmal ale kúpil si KV-3 a postupoval ďalej (KV-3 so 122mm. a tým božským pancierom... :roll: ). Po prvý krát som si ho kúpil kôli nejakému t6 turnaju a najazdil 100% posádku a 50% BIA skillu :-D Divné, lebo sa na to vôbec nepamätám :lol:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Včera a dneska to fakt stojí za to, asi jsem se dostal na nějakou černou listinu, winrate z 53.19 na 53.02 ...
Goldnoob team proud member!
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

takže dneska na to ani nejdu ...
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Jeltík píše:Tys doteďka neměl oneshot killera 4 tierů a 5 TD?
Myslíš Hetzera? :mrgreen:
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Všemocný Rick neměl eSo? wtf.
Thellwin píše:Včera a dneska to fakt stojí za to, asi jsem se dostal na nějakou černou listinu, winrate z 53.19 na 53.02 ...
Včera jsem hrál asi hodinu a naprosto mi to znechutilo hraní na celej den. Servery plný trotlů. Nění v polsku nějákej svátek? Asi odinstaluju XVM, protože když člověk vidí ze začátku uplně rudě červenej team, tak se mu chce brečet.

Už jsem hrál v krvavě rudým proti zeleno modrým, to je pak užasná hra na dvě minuty, z čehož se minutu a půl hledají artyny.
Wannabe dickface... :]
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ja už na tú hru proste nemám nervy. Chce niekto ten účet? Za 70€ je to jeho.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Adame, řeč byla o tvém neoblíbeném KV-1S :-)
BTW Hetzyho už dávno nemám, se slzou v oku jsem se ho zbavil po rozhodnutí doexpit 100K expů na JT a následně si pořídit boží hovnocuc (Jgpz E-100).
O MM se nebudu vyjadřovat, poslední víkend jsem zažil 2 totální výhry 15:0, někdy jsem zase jako jedinej zabil aspoň 1 tank, jinak si v týmu občas někdo nedal ani dmg...
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Jeltík píše:a následně si pořídit boží hovnocuc (Jgpz E-100).
tak takovou přezdívku jsem ještě neslyšel :lol: :lol: ... a to jich znám hodně (+ nějaké co vymyslíme s kámošama :D)
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Jeltík píše:Adame, řeč byla o tvém neoblíbeném KV-1S :-)
KV-1S nebylo moje neoblíbené. Jen že ten popis pasoval i na Hetzera :)
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

No, nevyjadřoval ses o tom zrovna v superlativech :-) Hetzy teďka dost utrpí společně s dalšíma HEAT only tankama snížením pene o 1/3, takže RIP.
BTW tu žlutou máš proto, že jsi v TW? :-D
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Netuším zda za posledný mesiac dačo spravili s T92, ale presnosť je minimálne 2x horšia ako bola. Nič netrafím. Nič. Strely lietajú úplne mimo kruh a aj keď do kruhu, tak úplne dakde inde ako zamierený tank. Proste nehrateľné. Svoju T92 milujem ale za posledné 2-3 dni som netrafil takmer nič. Vážne zvažujem predaj.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

A to jsi ještě nehrál na CTS, kde je doba zaměřování, přesnost a ROF zprzněná k nepoznání, SPG budou hrát jenom masochisti. Moje SU-8, se kterou jsem o víkendu dostal rozparovače za 6 oneshotů asi půjde pápá se slzou v oku, na CTS jsem měl jen samé splashe a direct hit byl spíš dílem náhody...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dneska je to teda o dost lepší než včera, koupil jsem si KV-13ku jako mezikrok k ruské řadě středních tanků a musím říct, že je to celkem fajn tančík, zatím z 9 her 8 výher, je teda fakt, že jsem to za volný dal hned do TOPu :)

Jinak včera bych neřekl, že jsem hrál nějak blběji než obvykle a ty výhry prostě nebyly, asi fakt začnu věřit na nějaké konspirační teorie - http://vvcap.net/db/ykChjV57QbMrCdKhk4nj.htp
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Je to jen a jen o náhodě. Můžeš být jak dobrý chceš, ale když dostaneš tým retardů, tak ti nic nepomůže. Včera jsem udělal všechny dailyny na první pokus, dneska třeba jen s tou blbou IS-8 jsem potřeboval 5 her. Není to jako Quake nebo Counter-Strike, kde i s 1HP můžeš vystřílet celý tým, tady jsi limitovaný možnostmi svého tanku a situace 1vX jsou často nehratelné.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

S těma SPG nevím, já jak jsem uviděl přesnost 0,8 a víc, tak jsem chystal prodej M43 ... dneska jsem neměl co dělat, tak jsem šel na CTS a zkusil jsem tu M53/M55 se 100% posádkou a nej dělem. A trefil jsem skoro vše ... myslím, že jsem měl 75% přesnost střelby. Akorát ten rld time je strašný :shock:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Jo náhoda je vrtkavá, dneska zatím na mé straně, asi 3 hry s tou KV-13kou jsem si už říkal, to je jasná prohra a pak to tým vyhrál díky běloruské konstantě aka RNG :)

Mimochodem červené týmy jsou na pěst, nicméně, pokud je zase ve vlastním týmu víc výborných hráčů, tak to taky nemusí být "výhra" protože kromě větší šance na výhru je problém si pro sebe urvat taky nějakou damage - http://vvcap.net/db/tBNEVMkIF0Q_xJr0Cpr4.htp + http://vvcap.net/db/iOXwwmchz-VBDltP9nqZ.htp

Včera mě taky fakt dojaly tyhle hry - http://vvcap.net/db/EYoTBh5aTuvWBGGO8XPp.htp + http://vvcap.net/db/j9cyVfJNa_rJ8qhr8-3C.htp

Ale abych nepomlouval jen ostatní, tak i já měl světlé chvilky - http://vvcap.net/db/TP7gltNRiH7UrtplEaJ5.htp :)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“