Existují podmínky za nichž mohou vedle sebe počítat tyhle dvě karty? Nebo bude snazší pokusit se kartu vyměnit? či prodat?
Prosím avi na jaroslav.campulka@tiscali.cz - za radu, názor a avizo děkuji...
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

No to je právě to specifikum. Já naletěl na to, že někteří uživatelé počítají na ATInách i NVidiích - ale nedošlo mi, že je nemají v jednom PC. V herní oblasti jsem dokonce slyšel o jakémsi hybridu Crossfire a SLI...havli píše:Nevim jak pri vypoctech, ale pri bezny 2D i 3D praci neni problem mit v PC AMD + nv zaroven. Staci nainstalovat na obe karty ovladace a jede se.

Win 7/64b. a Boincmanager 7.0.64, projektů dělám postupně okolo dvaceti, tady se jednalo o PPS PSA na nvidii a o DistrRTgen na Atině. Nešla ani jedna karta při společném chodu - obě jely v minimálním výkonu i příkonu. Samostatně užité jely obě vcelku bez potíží... Asi tu ATInu prodám a koupím GTX660Ti. Díky za názor, pokud tě ještě něco napadne - budu rád...Krteq píše:Moderní OS (Win7/8/Linux) nemají s vícero videoadaptéry problém, zajímavější to bude u toho BOINC klienta.
O jaký BOINC projekt se jedná a jakého klienta používáš?

si budeš mít pravdu při některých kombinacích projektů - Mně ty karty při kombinaci DistrRTgenu a PPS PSA jedou na hraně 99% a v tom asi bude zakopaný pes...dexterav píše:funguje to v pohode ale nie na vistách
musíš mať XP alebo W7+
v tých výpočtových prg fungujú tie karty úplne nezávisle

S dvěma NV GTXPhantom560Ti jedu už dva roky a mám na kontě 250 000 000 kreditů, tj. 21 exaflop. Myslím, že jsou dobré, ale nekombinovatelné v jednom počítači s ATInami, které samotné jsou rovněž výborné. No - mám problém...dexterav píše:na boinc určite nie NV![]()
neviem ako pri boincu všeobecne ale pri FAHu si môžeš určiť ktorú kartu pustíš a ktorú nie a takisto ak to nejde automaticky nastaviť typ jadra a výrobcu gpu