World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Sobo
- Středně pokročilý

Re: World of Tanks
On do něj valil goldama se skoro 220 pene a věřil, že to projde, ale ruskej tank ho hold vytroloval.
Jinak se mi teda ještě nestalo, že bych na UFP nebo LFP IS-3 penetroval a nedal dmg. Určitě jsis nespletl decal penetrace a odrazu? Stalo se mi, že IS-3 mi odrazila střelu s 268 avg pene, ale to bylo hlavně tím, že byl trochu natočený a ono to zrovna vletělo na tu blbou stranu nosu.
Jedině to nahrávat a otravovat support, ale i to je asi zbytečné.
Jinak se mi teda ještě nestalo, že bych na UFP nebo LFP IS-3 penetroval a nedal dmg. Určitě jsis nespletl decal penetrace a odrazu? Stalo se mi, že IS-3 mi odrazila střelu s 268 avg pene, ale to bylo hlavně tím, že byl trochu natočený a ono to zrovna vletělo na tu blbou stranu nosu.
Jedině to nahrávat a otravovat support, ale i to je asi zbytečné.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Shakall605
- Začátečník

Stáli ke mě čelně. Úhel tam určitě nějaký měl, ale ne takový aby mi "pohltil" přes pene 300+. No nic, doufám že tenhle troll zmizí v dalším patchi.
- RiCK
- Začátečník

Je dneska nejaký bonus na expenie posádky? Vo včerajšej rote s Hentaiom (fuj fuj fuj) som mal v KV-1S 88% posádku, dneska po ani nie 15 (blud, netuším koľko bitvách ale určite nie úmerné +9%) bitvách už mám 97% 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Maxtor
- Začátečník

-
Co je na tomhle zvlastniho..? Nevidim nic, nez beznou game.. rekneme 8 z 10ti..Sobo píše:viz. QuickyBaby a jeho povedené RNG s eSem - http://www.youtube.com/watch?v=dp3OB-sPT2E
- Sobo
- Středně pokročilý

No, mám to zhruba podobně. On má skoro 20k her a 60% winrate, takže je asi zvyklý na nějaké "lepší" RNG.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Hraní s Hentaiem je v pohodě, spíš mě sejří ten shit, co se na něj lepí a rádoby taktici, ze kterejch bych blil viz homouš a ten magor z BIA4...
Takovýhle trollení jako na tom videu jsem s eSem ještě nezažil, co není může bejt
Takovýhle trollení jako na tom videu jsem s eSem ještě nezažil, co není může bejt
- Shakall605
- Začátečník

Konečně Mko za scouta, zatím držím Mka celou řadu, tak doufám že to uzdolám až k batchatovi. 
- Thellwin
- Administrátor

Mě se včera málem chtělo brečet, když jsem dojížděl AT-2ku a za boha jsem na ní nemohl dát Mko. Zbývalo mi pár posledních expů na vyexpení AT-8ky, a dal jsem v té poslední bitvě 2500 damage s tím flustákem a 5 killů, zbytek týmu nic moc, takže si myslím, že by za to Mko bylo. Bohužel jsem zůstal jako poslední proti Stugovi se slušným ratingem a ten mě dal na dvě rány zepředu, budu se muset podívat na replay, jestli mi tak neomylně trefoval tu kopulku 
Goldnoob team proud member!
- Shakall605
- Začátečník

Thellwin: Něco podobného se mi stalo taky 2500dmg, 3 killy, kopec odkrytého no a za prohru jsem dostal 1200exp. Teďkom je bylo slabší, ale vyhráli jsme a Mko mi to dalo i když jsem si to nemyslel. 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Njevíc mě dojímaj bitvy ve slytu : Porážka 1500 XP, 60-90K kreditů a 4-5K dmg, ideálně s Válečníkem a podobnejma lahůdkama.
Pak si dám výherní X2 a s úplným prdem vyfasuju 2K XP a 30-40K kreditů...
Pak si dám výherní X2 a s úplným prdem vyfasuju 2K XP a 30-40K kreditů...
- Maxtor
- Začátečník

-
No.. a to taky muzes mit garaz plnou TDcek, za ktery jsi penalizovan proto, ze to jsou preci TDcka.. takze muzes dostavat treba taky uplny ho*no v podstate porad..
Ja uz moc nevim, co vic bych jeste mel delat, abych nekdy vydelal vic, nez usmrkanejch 5 susnu a dostal totalni ho*vno za to, ze jsem se v pulce prohrany hry sbalil a sel ji tomu neschopnymu zbytku retardovanych imbecilnich polskych socek vyhrat.. o tom, ze jsem celych tech 6min, co jsem jim zachranoval pr*el musel poslouchat jakej jsem zm*d a buze*ant snad ani netreba mluvit..
http://i.imgur.com/wFsz8HJ.jpg
Ta game je proste uplne.. ale uplne v p*ci.. ti dementni nevzdelani rusaci to delaj jako nase vlada politiku.. pri dnesnich doublech jsem si dal s IS tradicnich 5 strel typu 5x pene a zasah a 5x 0dmg.. po dvou, trech tydnech jsem k tomu usedl, ze zkusime par game, jestli neco, a vidim ze to je cim dal tim horsi.. zacinam mit takovy tuseni, ze vitezstvi neni vlastnost hry, ale BUG..
Pardon, ale kdo tehle bande zlodeju plati je pro me definitivni idiot.. to ty prachy dete radeji prochlastat..
..sry za ta slova, ale jinak to neslo..
Ja uz moc nevim, co vic bych jeste mel delat, abych nekdy vydelal vic, nez usmrkanejch 5 susnu a dostal totalni ho*vno za to, ze jsem se v pulce prohrany hry sbalil a sel ji tomu neschopnymu zbytku retardovanych imbecilnich polskych socek vyhrat.. o tom, ze jsem celych tech 6min, co jsem jim zachranoval pr*el musel poslouchat jakej jsem zm*d a buze*ant snad ani netreba mluvit..
http://i.imgur.com/wFsz8HJ.jpg
Ta game je proste uplne.. ale uplne v p*ci.. ti dementni nevzdelani rusaci to delaj jako nase vlada politiku.. pri dnesnich doublech jsem si dal s IS tradicnich 5 strel typu 5x pene a zasah a 5x 0dmg.. po dvou, trech tydnech jsem k tomu usedl, ze zkusime par game, jestli neco, a vidim ze to je cim dal tim horsi.. zacinam mit takovy tuseni, ze vitezstvi neni vlastnost hry, ale BUG..
Pardon, ale kdo tehle bande zlodeju plati je pro me definitivni idiot.. to ty prachy dete radeji prochlastat..
..sry za ta slova, ale jinak to neslo..
- Thellwin
- Administrátor

Trochu mírni ten slovník, já si prémko platím a neřekl bych, že jsem idiot. Pořád mi to za ty peníze stojí, komu ne, ten ho platit nemusí. Spoustě lidí by možná prospělo, kdyby to přestali (aspoň načas) hrát. Já na to taky občas nadávám, ale pořád ten poměr zábavy převládá 
- Maxtor
- Začátečník

-
Ja uz to ale na nizsi mez utlumit nemuzu.. to by znamenalo delete..Thellwin píše:Spoustě lidí by možná prospělo, kdyby to přestali (aspoň načas) hrát.
No protoze platis.. a proto vlastne ani nevis, jak moc s tebou tahle banda ruskejch mafianu vydrbava a vlastne si tak nasledne ani neuvedomujes, ze jsi jen dalsi z ovci, ktera slouzi jako pracka jejich mafianskych penez..Thellwin píše:Já na to taky občas nadávám, ale pořád ten poměr zábavy převládá
Kdyz to tady posledni dobou procitam, pripada mi, ze vlastne nejde o nic jineho nez o to, ze ve hre je tech chyb cim dal tim vice a objevuji se i veci, ktere se nikdy v minulosti neobjevovaly.. tzn. nekdo se v tom neustale vrta. Nejakymu release planu neverim ani za mak.. to jsou lzi pro deti.
Spousta lidi ocekava s napetim dalsi patch, ale proc? Jedine co vsechny ty ohlasene zmeny prinesou, bude vice medkovych socek s goldama a vice lam, ktery neumej ani do peti napocitat. HV hry prakticky skonci, protoze pokud se nekde takovy tank objevi, bude okamzite uklofan mensima rychlyma potvorama, kterych bude vsude jak maku. Cela game se cim dal tim vice sune k tomu, ze bez placeni je nehratelna.. a tim nemyslim ucet.. to je jen tresinka na dortu. Do ty hry se proste cim dal tim ve vetsi mire budou muset sypat prachy na nakupech vseho.. tot vse. Je mi z toho po dnesku (po cca 1-2 mesicni mezere) jeste vice k bliti, nez tomu bylo posledne..
Necham toho, ale vysvetlete mi jedinou vec. Jak se retard, ktery neumi do peti napocitat, dostane k 8-10 tierum? Nechapu. Ty lama hry byly zvykem u nizsich tieru. Kazda lama si vyjezdila nejakou petku (no.. ve vetsine pripadu si za maminciny penize koupila nejakou pemium mrchu) a pak teda bylo vcelku logicky, ze tyhle opice neumej jet ani rovne a hry dopadnou spatne..
Jak je ale vubec fyzicky mozne, ze stejne opice dnes maj desitky tiery. Vzdyt se k nim nikdy nemohli dostat nehlede na to, ze po tech 10k bitvach, bez kterych to skoro nejde, kdyz ma clovek vic tanku, uz snad musej vedet, ze kdyz pojedu rovne jako idiot, umru. Sakra dyt musej znat mapy a vedet co se na nich deje.. to mi chcete tvrdit, ze priumerne IQ mladeze v EU opravdu kleslo na 80 apod..? Vypada to tak totiz..
- Thellwin
- Administrátor

No pokud tě ta hra evidentně neskutečně štve, tak by možná ten delete byl nejlepší řešení. Jinak jsem rád, že víš lépe než já, co vlastně jsem. Nicméně je mi úplně jedno, jestli si v tom někdo pere peníze (vadilo by ti to, kdyby tě ta hra tak neštvala?), hraju hru co mě víc baví než sere. Až se to přehoupne na tu druhou stranu, tak to hrát přestanu, je to logický postup.
K těm vysokým tierům - já jsem jeden z těch co spíš jel jednu lajnu, než abych musel "vlézt do všeho" na nízkých tirech, takže i já jsem se k devítce dostal někdy po 2000 bitvách a desítku jsem měl o cca 1500 bitev později. Je to o přístupu ke hře, nejsem zázrak, neřekl bych, že jsem úplná lama. Své si odehraju, někdy lépe, někdy hůře, ale sám se aktivně snažím přiučovat i bokem, ovšem plno lidí to hraje jako oddychovku, mezi farmville na FB a nějakou klasickou hrou si zapnou tanky, párkrát se projedou a je jim fajn, vůbec neřeší, že nastříleli kulové, že týmu nepomohli atd. ... nemusí se nám to líbit, ale je to tak. Běžně potkávám i hráče, co mají hodně přes 10k bitev a rating 500.
K těm vysokým tierům - já jsem jeden z těch co spíš jel jednu lajnu, než abych musel "vlézt do všeho" na nízkých tirech, takže i já jsem se k devítce dostal někdy po 2000 bitvách a desítku jsem měl o cca 1500 bitev později. Je to o přístupu ke hře, nejsem zázrak, neřekl bych, že jsem úplná lama. Své si odehraju, někdy lépe, někdy hůře, ale sám se aktivně snažím přiučovat i bokem, ovšem plno lidí to hraje jako oddychovku, mezi farmville na FB a nějakou klasickou hrou si zapnou tanky, párkrát se projedou a je jim fajn, vůbec neřeší, že nastříleli kulové, že týmu nepomohli atd. ... nemusí se nám to líbit, ale je to tak. Běžně potkávám i hráče, co mají hodně přes 10k bitev a rating 500.
- veteran13
- Začátečník

já teda nevim, já už tu hru mám jen tak pro srandu.. jezdím si s shermanem a houfnici a je s tím mrtě sranda na trolení 
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- RiCK
- Začátečník

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Maxtor
- Začátečník

-
No dyt na to se ptam.. je nerealny, aby ses dostal s podobnym ratingem, i pres tolik bitev, prakticky k cemukoli..Thellwin píše:...
Po 4h jsem nedokazal dat 6 nasobku.. nehrozi. TigerII mi dneska vydelal -150,000 a z cca 20ti bitev jsem jich vyhral nula.. vsechny hotovy do 3-4min.. stylem, kdy ti kreteni delaj ale uplne sileny veci.. to se jako neda nena*rat.. vzdavam to.. po dvou mesicich jsem si overil, ze EU se riti do zahuby a zacinam balit.. nechci tady travit stari, az vsem temhle simpanzum bude 35 a budou muset tvorit nejaky hodnoty..
Ta druha otazka, ke ktere se opet vracim je, proc tyhle lidi nepotkam, kdyz mam premiak..? Pomery bitev ve smyslu 8/10 jsou presne naopak.. vyzkouseno asi 5x a vzdy stejny vysledek.. free ucet - 8 proher, placeny - 8 vyher.. veci, ktery lze videt kdyz nemam zaplaceno se s placenym uctem nikdy nestanou.. ale nikdy.. proto mluvim o tom, ze se nekdo nechava pekne odrbavat..
O tom, ze je nemozny zjistit, kdo po me strili, abych mohl reportovat ani nemluvim.. vychcanost nejvetsi.. ve dvou hrach jsem dostal sypanici od vlastnich a pac jsem miril a neml cas ani naladu ro resit, nikdy jsem se nedozvedel, kdo to byl, abych mohl reportovat..
Vazne zacinam uvazovat ze v ramci par veci, ktery ted delam vznikne i web sromazdujici videa hracu WoT.. tim nemyslim nejaky epic winy, coz jste asi pochopili.. cim dal tim vice mam nutkani udelat jim podobny fan web.. aby se konecne prestalo mluvit jen o tom, jak jsou tihle zlodeji a podvodnici skveli, ze nam vsem tupcum na zapade vydrhli kapsy a jeste si z nas delaj srandu..
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak ja ti poradim, pokud vis kolik si dostal team damage tak se da podivat do vysledku bitev kdo kolik ma team damage a reportovat ho. Ale jeden report po bitve nic neudela, pokud chces nekoho potrestat tak musi v bitve ti report nakliknout alespon 4-5 lidi.
A myslis si ze s premium uctem nejde prohrat? Tak to si na omylu
A co se tyce dmg za nula tak to bud polkne mantlet, space armor, no hitbox misto, pasy nebo delo..atd atd.
Kolikrat trefis bok tanku a hlaska "mame je". Kdyz se ovsem podivas pak na replay tak zjistis ze ta strela sla skutecne do pasu.
A myslis si ze s premium uctem nejde prohrat? Tak to si na omylu
A co se tyce dmg za nula tak to bud polkne mantlet, space armor, no hitbox misto, pasy nebo delo..atd atd.
Kolikrat trefis bok tanku a hlaska "mame je". Kdyz se ovsem podivas pak na replay tak zjistis ze ta strela sla skutecne do pasu.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Thellwin
- Administrátor

Asi jsi na Serbově černé listině, protože já s prémiem mívám velice "kvalitní" týmy dost často, klindě ti budu dělat screenshoty, prémko mi opravdu k lepšímu mm co se týče kvality týmů nepomáhá.
Ještě k tomu dalšímu, pokud to nebyl vyloženě tým teamkillerů, tak aspoň lze zůžit výběr těch, co našili tebe z hodnocení po bitvě, damage do vlastního tam je jako položka "Poškození spojenců zničeno/výdrž). A jak jsem četl, tak tyhle věci je zbytečné reportovat, protože damage nebo killy vlastních řeší automatický systém (jestli dobře nebo blbě už je otázka).
Buď by jsi měl změnit přístup ke hře a nebo fakt delete, už za tím hledáš opravdu kdesi cosi. To byhc ti doporučil já. Navíc hodnotit úroveň populace podle tankové hry, no nevím. Tanky stejně jako fotbal hrajou lidi co to žerou a co to dělaj pro zábavu. Jedni donekonečna pilujou techniku, kondičku/trénujou mapy, studujou weakspoty a taktiky a druzí mají prostě radost, že se kopli do míče, i když letěl úplně do háje/vystřelili z tanku. A ty na tom nic nezměníš, prostě vždycky bude většina nekopů ve fotbale a lamek v tancích. Akorát v tom fotbale si můžeš vlastní tým poskládat sám
Ještě k tomu dalšímu, pokud to nebyl vyloženě tým teamkillerů, tak aspoň lze zůžit výběr těch, co našili tebe z hodnocení po bitvě, damage do vlastního tam je jako položka "Poškození spojenců zničeno/výdrž). A jak jsem četl, tak tyhle věci je zbytečné reportovat, protože damage nebo killy vlastních řeší automatický systém (jestli dobře nebo blbě už je otázka).
Buď by jsi měl změnit přístup ke hře a nebo fakt delete, už za tím hledáš opravdu kdesi cosi. To byhc ti doporučil já. Navíc hodnotit úroveň populace podle tankové hry, no nevím. Tanky stejně jako fotbal hrajou lidi co to žerou a co to dělaj pro zábavu. Jedni donekonečna pilujou techniku, kondičku/trénujou mapy, studujou weakspoty a taktiky a druzí mají prostě radost, že se kopli do míče, i když letěl úplně do háje/vystřelili z tanku. A ty na tom nic nezměníš, prostě vždycky bude většina nekopů ve fotbale a lamek v tancích. Akorát v tom fotbale si můžeš vlastní tým poskládat sám
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No kdyz trefis z boku pasy tak mu je bud za a) poskodis bez dmg a pokud uz je ma poskozeny tak je detracknes bez dmg, do vypisu strel ti to udela prustrel za poskozeni 1
Netusim, ale podle toho co ctu bych docela te chtel videt hrat

Netusim, ale podle toho co ctu bych docela te chtel videt hrat
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502