Kdyz se hre zachce,tak neprostrelim ani t-50 JagdTigrem s pene 269 strelou do prostred do zad.Tak nevim co furt resite.Maxtor píše:Jackiii píše:Detrack..
s IS kolikrat nesejmes ani blbou T-50..
World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- ŠakaL
- Začátečník

Re: World of Tanks
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vítězství (Bitev): 8 (10)(80%)
Dnesni skore s X tankama. Ale vcera to stalo za starou backoru
Dnesni skore s X tankama. Ale vcera to stalo za starou backoru
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- HentaiRush
- Začátečník

No, teď jsme hodinu jezdili klasickou Tampónovou rotu s nějákýma finama a musím uznat, že mezinárodní roty nejsou zas tak špatná věc.
Wannabe dickface... :]
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vítězství!
Erlenberg
16. června 2013 2:33:20
T71
: 4 982 xp ( x2) 65 751 kreditů

Erlenberg
16. června 2013 2:33:20
T71
: 4 982 xp ( x2) 65 751 kreditů
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- Sobo
- Středně pokročilý

Na prémiu jsem sice odehrál absolutní minimum her (většinou z kódů pro výročí apod.), ale opravdu jsem ve výsledku neměl pocit, že by ke mně byl match maker nějak shovívavější. Rageoval jsem v podstatě úplně stejně, jenom má pak člověk lepší pocit, že i v nepovedené bitvě nemusí s high tier tankem nutně prodělat.
Je to pay-to-win, protože na prémiu si můžeš dovolit poměrně ve velkém střílet goldama bez obav o velký prodělek, což zvyšuje tvoji úspěšnost střelby a tvoje šance na výhru, ale s MM to imho fakt nic nedělá, retardy budeš mít v týmu pořád stejně.
Je to pay-to-win, protože na prémiu si můžeš dovolit poměrně ve velkém střílet goldama bez obav o velký prodělek, což zvyšuje tvoji úspěšnost střelby a tvoje šance na výhru, ale s MM to imho fakt nic nedělá, retardy budeš mít v týmu pořád stejně.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- HentaiRush
- Začátečník

Ty vole, zkejsnout u WoT do ranního zpěvu ptáků se mi dlouho nepodařilo..
Až budu mít 1000 bitev s KV1S (což bude relativně brzo), asi si udělám druhej účet na zlepšení statů.
Až budu mít 1000 bitev s KV1S (což bude relativně brzo), asi si udělám druhej účet na zlepšení statů.
Wannabe dickface... :]
- RiCK
- Začátečník

A predaný posledný toptier, T-62A
Dúfam, že tých 3 mega mi vydrží nejaký čas na opravy a ammo...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Broxik
- Začátečník

Maxtor zase pokracuje ve svem tazeni na odrazeni hracu od hrani?:) hele ted uz je to ale smesny vime? Nedivim se ze te thellwin rozebral
)
Me to prijde posledni dobou s mm naprosto stejne kazdy den. Hraju a mam +-58% vyher kdyz hraju s oblibenyma tankama a kdyz i ze shitama tak treba 51% ale nestava se mi ze bych koncil jak drive treba 4-15. Podle me to mm trosku postelovali nebo mam "stesti" coz muze byt taky pravda. Ale obecne ani v klanu nikdo moc neknuci na nejake loose striky.
Jinak mas ode me bludistaka ze hrajes hru ktera ti zveda tlak. To sem jeste snad nikoho nevidel ze by se takhle trapil s hrou ikdyz ho nebavi a sere ho
Me to prijde posledni dobou s mm naprosto stejne kazdy den. Hraju a mam +-58% vyher kdyz hraju s oblibenyma tankama a kdyz i ze shitama tak treba 51% ale nestava se mi ze bych koncil jak drive treba 4-15. Podle me to mm trosku postelovali nebo mam "stesti" coz muze byt taky pravda. Ale obecne ani v klanu nikdo moc neknuci na nejake loose striky.
Jinak mas ode me bludistaka ze hrajes hru ktera ti zveda tlak. To sem jeste snad nikoho nevidel ze by se takhle trapil s hrou ikdyz ho nebavi a sere ho
- RiCK
- Začátečník

Broxik píše:Jinak mas ode me bludistaka ze hrajes hru ktera ti zveda tlak. To sem jeste snad nikoho nevidel ze by se takhle trapil s hrou ikdyz ho nebavi a sere ho
Máte niekto zapnuté tie ostatné game-mody? Sú už vyrovnanejšie? Od uvedenia možnosti ich vypnúť som ich nehral ani raz ale mohlo by to byť celkom zaujímavé
//
https://dl.dropboxusercontent.com/u/181 ... ot_092.jpg
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Shakall605
- Začátečník

Tak mi podařilo celkem dobře vytrollovat IS8
Kukněte na záznam.
http://uloz.to/xURe1j51/20130616-0929-f ... -wotreplay
- Thellwin
- Administrátor

RiCK - klidně si to zapni, speciálně "střetnutí" na Prochorovce je naprosto vymazlený
(první mapa, kvůli které jsem začal uvažovat, že si to vypnu)
Ten scrren mm co jsi sem dal mi přijde fajn, nedávno mi taky mm nadělil krásnou bitvu, jel jsem s T29 a byly tam jen hevyny 7 tier a nemůžu proti tomu říct nic, dobrá hra.
Ten scrren mm co jsi sem dal mi přijde fajn, nedávno mi taky mm nadělil krásnou bitvu, jel jsem s T29 a byly tam jen hevyny 7 tier a nemůžu proti tomu říct nic, dobrá hra.
Goldnoob team proud member!
- veteran13
- Začátečník

shakall - tak to je mrtě
to byl těžký vůl 
Má milá rozmilá neplakej! Život už není jinakej.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
Dnes buďme ještě veselí, na naši bílé posteli.
Zejtra, co zejtra? Kdožpak ví, zejtra si lehnem do rakví.
- Shakall605
- Začátečník

Při tom točení jsem dostal ještě 3 arty co mu přijeli "naproti" a na konci battle mi napsal **** youveteran13 píše:shakall - tak to je mrtěto byl těžký vůl
- Blue Storm
- Odborník PCT

http://wotreplays.com/site/224724#el_ha ... nadis-is-3
Tak nový rekord v max XP za bitvu. Vím o několika chybách, co jsem udělal, ale nakonec to nebyla až tak špatná bitva.
Tak nový rekord v max XP za bitvu. Vím o několika chybách, co jsem udělal, ale nakonec to nebyla až tak špatná bitva.
- Thellwin
- Administrátor

Konečně po delší době jedna povedenější s IS-7
http://vvcap.net/db/s_hriRtWEt95nqxg8erC.htp + http://vvcap.net/db/1752y8T2eFxZI3QZLVNW.htp
http://vvcap.net/db/s_hriRtWEt95nqxg8erC.htp + http://vvcap.net/db/1752y8T2eFxZI3QZLVNW.htp
Goldnoob team proud member!
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně chlapové 
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
1) nechapu full gold s delem ktery pare X tanky bez problemuShakall605 píše:Tak mi podařilo celkem dobře vytrollovat IS8Kukněte na záznam.
2) nemas opravy
3) kdyby ta IS8 mela trosku mozek tak si byl davno tuhej i bez podpory tech tri arty, ktery byly taky tupy uplne vsechny
//edit Wilik - promaz
- Karlos.s
- Mírně pokročilý

Jenže ono každý nemá takový štěstí jako ty. Teď mám 8 proher v řadě. Můžu se snažit jak chci, ale když ti ti zmrdi z WG vylosujou debilní tým, tak prostě nic nezmůžu.Broxik píše:Maxtor zase pokracuje ve svem tazeni na odrazeni hracu od hrani?:) hele ted uz je to ale smesny vime? Nedivim se ze te thellwin rozebral)
Se podívej co je ve hře idiotů, co mají T8 tank, 10k bitev a rating třeba 800, a jsou i tací, co mají T10 tank, 25k bitev a rating 650.
Už to chápeš? Ti krétení z WG nedělají nic proto, aby ten MM byl férovej, není to nic jiného než náhoda. A ty bugy, kdy T10 stíhačem nepropálíš T8 medko, těch je hafo.
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- Shakall605
- Začátečník

Jackiii:
1) Potřebuji expy dokud je na ty stíhače akce, dingovat nechci a goldy tam hodím jak jsou bitvy IX+
2) Mám maskování a pak skilly jako žárovka apod. opravy fakt nepotřebuji, málo kdy jezdím hnedka do první linie. Opravy mám na 100% u HT.
3) To jsem moc dobře věděl, on by se stačil otočit do "protisměru" a už bych měl problém. Jinak ty zase zapomínáš na to že je to WoT, tak trochu jsem spoléhal na to že nad tím nebude přemýšlet.
1) Potřebuji expy dokud je na ty stíhače akce, dingovat nechci a goldy tam hodím jak jsou bitvy IX+
2) Mám maskování a pak skilly jako žárovka apod. opravy fakt nepotřebuji, málo kdy jezdím hnedka do první linie. Opravy mám na 100% u HT.
3) To jsem moc dobře věděl, on by se stačil otočit do "protisměru" a už bych měl problém. Jinak ty zase zapomínáš na to že je to WoT, tak trochu jsem spoléhal na to že nad tím nebude přemýšlet.
- Sobo
- Středně pokročilý

13 podkaliberních a 26 explozivních střel? trololol... Každopádně francouzké TD jsou divné, mají armor pomalu jak T95 a mobilitu jak medka.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs