World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Sobo
- Středně pokročilý

Re: World of Tanks
No, ona ta věta implikuje, že alespoň něco odrazíš, tak jsem jenom chtěl vědět, co.
0.38 přesnost teda osobně za moc dobrou nepovažuji, možná je to trochu nadprůměr, ale rozhodně nic úžasného. DPM je srovnatelné s ostatníma T9, alpha je ok (M103 nebo Conqueror mají míň, E-75 zase víc).
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Blizzard
- Začátečník

-
Na tom dělu mě strašně štve čas zaměření. Než zaměřím, buuum, 5 ran ve mněWiruz píše:to ze je neprustrelna je brano "proti AMX" coz bylo zmineno...
delo super... alfa dmg, presnost, reload time my vylozene vyhovuje to si nenecham vymluvit nez budu mit neco lepsiho, mozna to je tim ze to je ma jedina T9 HT s AMX kterou mam... na E-75 jeste nemam, u Ferdy mi chybi top gun a panther II je traga uz od Panthera
BTW: Panther je celkem v poho, ale musíš hrát jako sniper, ne medko... a E-50M je monstrózní mašinka
- Shakall605
- Začátečník

Tak to bych neřekl. Přes oba panthery jsem jel a v elitním stavu jsou více než dobrý. Konkrétně panther II má o dost větší mobilitu, zrychlení než třebas E-50 a tj. é padesátka velmi dobré medko, ale jediné oproti má lepší, je front armor a dělo.Wiruz píše:panther II je traga uz od Panthera
- Thellwin
- Administrátor

IS-8 mi též proti ostatním devítkám přijde jako papír, i když dneska jsem s ní oddingal přes 4000 v jedné bitvě, nicméně proti komukoliv kdo ví kam střílet a umí zamířit je veškerá snaha se vyhnout ráně zbytečná. Taková E-75 ta dingá kolikrát i rány, co si myslím, že musí projít.
Ale na dělo z IS-8 si stěžovat nemůžu, z nejpřesnějších není, ale ta penetrace s goldem (o kterou v 8.6 přijde) je super. Jestli ti nevyhovuje IS-8 dělo, tak z toho na IS-7 budeš rozčarovaný ještě víc
Ale na dělo z IS-8 si stěžovat nemůžu, z nejpřesnějších není, ale ta penetrace s goldem (o kterou v 8.6 přijde) je super. Jestli ti nevyhovuje IS-8 dělo, tak z toho na IS-7 budeš rozčarovaný ještě víc
Goldnoob team proud member!
- Blue Storm
- Odborník PCT

Kurnik dneska jsou nějaké divné desítkové bitvy. Mám hodně proher, velmi často jsem zůstal sám na několik tanků, ale hafo bitev jsem měl dmg 3k+ a pod 2k to kleslo jen výjimečně (většinou, když jsem prohrával, tak jsem měl i nanic dmg). Dokonce jsem si s E5 dal Ace Tankera (že to ale trvalo - 371 bitev) a Patrol duty.
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Panther II je libovka, mam s nim 72% winrate pouze z publicu
// za to dneska to stoji za to...
// za to dneska to stoji za to...
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Broxik
- Začátečník

Mate tu nekdo IS2? Tomu rikam uber shit tank
) zlate ruske ISko sem i tedal jezdilo daleko lepe. Je na tom lepe ta 110 nebo to mam rovnou zabalit?:)
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
V cem se ti zda horsi jak IS? Dyt je to skoro ten samej tank, mozna ma o trochu horsi depresi dela. 110 taky neni spatna, ten zobak ji dinga imho o dost vic jak IS-3. Akorat nema tak neprustrelnou vez - 110 ma pres 200 armor na vezi jen zepredu, IS-3 ji na ze vsech stran. Taky ma 110 horsi delo - mensi alphu a penetraci, zase je ale rychlejsi
Naposledy upravil(a) Baneshee dne úte 18. čer 2013, 10:02, celkem upraveno 1 x.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- Thellwin
- Administrátor

Co jsem četl reakce, tak si lidi 110ku pochvalovali, že prý je o trochu lepší než IS-3.
Já teď nevím co dřív jezdit, když je teď akce na tier 1 až 7 u USA lajny na T57 Heavy, protože tu jsem si chtěl taky rozjet, do toho ještě SSSR medium lajna a taky potřebuju vydělat na SU-14 abych jí koupil před patchem. Pak bych rád koupil i T32ku, doexpil KTčko, je toho moc
Já teď nevím co dřív jezdit, když je teď akce na tier 1 až 7 u USA lajny na T57 Heavy, protože tu jsem si chtěl taky rozjet, do toho ještě SSSR medium lajna a taky potřebuju vydělat na SU-14 abych jí koupil před patchem. Pak bych rád koupil i T32ku, doexpil KTčko, je toho moc
- Broxik
- Začátečník

Mno staci mirny kopecek a uz nic netrefis pac to delo nestahnes. V pripade ze potrebujes rychle vykouknout nasypat ranua stahnout se nemas taky sanci pac potrebujes 2-3 sekundy nez tem smejd zameri. Delo mi poslednich par dni prijde hrozne olsove secko to odrazi... Proto se mi nezda. mozna bylo na tom ISko podobne ale ja s tim takovy problem nemel a ISko me i bavilo ale tohle je proste utrpeni.
- RiCK
- Začátečník

Už sa nahadzuje update na servery? EU2 je offline.
Inak, keď sa nad tým zamyslíte, artiny sú k**evsky OP. Zaslúžili by si poriadny dmg nerf, tak o 50-70%. t10 tank na dve rany proste nieje OK.
Inak, keď sa nad tým zamyslíte, artiny sú k**evsky OP. Zaslúžili by si poriadny dmg nerf, tak o 50-70%. t10 tank na dve rany proste nieje OK.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Broxik
- Začátečník

Myslim ze artyny by meli mit prekopan system hrani. At se na me nikdo nezlobi ale nemuzes strilet tak ze vidis vse z ptaci perspektivy. Jsou to sprosti paraziti bez scouta a ci jineho tanku sou v riti. Nic neuhraji. Max nasoli jeden tank nez chcipne pri extremnim stesti ho onehitne ale pak rychle za to zaplati. Osobne nemam predstavu jak to ovladat ale urcite ne tak jako toto. Muzeme treba poresit ze tank co spotne s tim spotne i sirku a vysku (zemepisnou) a podle toho neco zameris a vystrelis ale porad budes vicemene doufat ze se treifs... Myslim ze obecne by tech sracu pak ubylo.. Ale to by byl artynam konec a to asi neprojde... Takze je musi clovek trpet. Ale aspon jim vsude nadavam do parazitu kdyz uz nic vice nezmuzu:)
- Thellwin
- Administrátor

Já doufám, že ještě ne. Spíš mají nějaké technické problémy, forum mají taky down.
- RiCK
- Začátečník

Treba si uvedomiť, že je to World of Tanks takže artiny by mali byť v hre fakt len okrajovo. Pohľad z vtáčej perspektívy je OK, malo by sa ale poriešiť to ostatné. Napríklad tanky by artinár nevidel, len by mu spoluhráči zhruba označovali na mape (nie ako je teraz mapa napr. B7 ale trošičku konkrétnejšie) čo ja viem napríklad nejakým krúžkom alebo čo ja viem jak (to nechám na Wargayming) a artinár by len strieľal na náhodu.
Alebo nechať to tak ako je ale brutálne nerfnúč damage. Mám rád artiny, ale sú OP
//EU2 je zas online
Alebo nechať to tak ako je ale brutálne nerfnúč damage. Mám rád artiny, ale sú OP
//EU2 je zas online
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Blizzard
- Začátečník

-
Tak je jasné, že jsou OP, ty jsi viděl ve válce artinu, která dala tank na 4 rany? (když se trefila) 
- Prometheus
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Blizzard Na 4? Co sem viděl já přímo ve hře, tak GW Tigeři si dávaj IS-7 na jednu ránu... 
Vždy prodávám i jinde.
- Blizzard
- Začátečník

-
Já jsme to myslel, jako že kdyby byl nerf dmg, tak budou ty tanky dávat tak na 4 rany (třeba i víc) - ne že teď na 4
- ty by bylo v pohodě
- Wiruz
- Pokročilý

arty bych nechal tak jak jsou, alespon hejbou se hrou, ale maximalni dmg bych dal tak 1000... a ne ze jedu s T9 HT a dostanu za 1850 a koncim...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Thellwin
- Administrátor

Bez omezení počtu na hru je i 1000 moc, když jich je 5 a zrovna na tebe vystřelí 3 najednou, tak v lepším případě je člověk rád, když odjede se 300 hp a půlkou tanku nefunkčního.
EDIT - jinak zítra nás čeká 8.6 tak jsem zvědavý. Musel jsem dnes narychlo sehnat 400k kreditů na SU-14 dokud je za mega a půl
EDIT - jinak zítra nás čeká 8.6 tak jsem zvědavý. Musel jsem dnes narychlo sehnat 400k kreditů na SU-14 dokud je za mega a půl
- Blizzard
- Začátečník

-
To radši mrtvýThellwin píše:v lepším případě je člověk rád, když odjede se 300 hp a půlkou tanku nefunkčního