Na začátek, není to mé PC,takže nevím přesně co se stalo.Ale prý z ničeho nic (možná po aktualizaci Skypu) přestala fungovat USB webkamera od Microsoftu. Zkoušel jsem různé USB vstupy, nainstaloval jsem nové ovladače jak kamery tak desky. Správce zařízení nepíše žádnou chybu v podstatě ji vůbec nedetekuje. Skype ani aplikace od MS na tu webkameru ji nevidí. Stáhl jsem ale nějakou apilkaci camdetect (nebo tak něco) a ta kameru normálně vidí a v této aplikaci kamera funguje.
Zkusil jsem připojit moji webkameru, zastrčím do USB, systém napíše že chce nainstalovat ovladač atd. samozřejmě neúspěšně protože žádný nenajde. Teď ve správci vidím, že poznal webkameru, ale nená ovladače. Takže jsem ji dal odinstalovat, stáhl jsem ovladače od výrobce (A4tech), ale ten na ni vůbec nereaguje, prostě jako by tam nebyla.
Už nevím co s tím. Děkuju
Systém nevidí webkameru
Moderátor: L4mka
- mmks
- Nováček

-
- nicedoll
- Nováček

-
Re: Systém nevidí webkameru
a co se týče nastavení v skype, tam se to také musí nastavit, že jaké zařízení je určeno pro video. jestli se pletu tak promiň 
- mmks
- Nováček

-
Re: Systém nevidí webkameru
Skype bohužel žádné zařízení nevidí, takže není co nastavovat. Co vím z pozitivních případů, tak když detekuje kameru, tak ji sám nastaví.