World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: World of Tanks

Příspěvek od Blue Storm »

Tak nějak. Momentálně je celkem vybalancovaný. Pokud ho nerfnou, tak ho zabijou. Pokud ho buffnou, tak z něj bude hodně OP tank. Ale psali tuším jen něco takového, že mírně přepracují model, dmg zóny, apod., takže snad nic strašného.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Nerfnou ten predek, prej ho daj na historicky hodnoty, jako by jiny tanky historicky byly.
Zkratej cumak, tim mu zvednou uhel dopadu strel na pancir, takze vlastne se bude dat prostreli do spodniho pancire a mam takovy tuseni ze do horniho taky uz. Nerikam ze ted prostrelit nejde, ale je na to potreba alespon T34.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shakall605 »

SP má plochu toho spodku strašně velkou. Pokud už půjde propálit, bude to sux. A já v tom případě budu chtít vrátit prachy, nebo goldy. Jinak naivně si myslím že mu pancíř sice nerfnou, ale zvýší mobilitu na úroveň normálního pershinga.
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

O snožování pancíře jsem taky něco slyšel ... ale pokud bude špatný, seru na to a chci goldy zpět ... pak našetřím na T34/Lowe :)
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Thellwin) n evim cim to je me se jezdilo s tim strojem paradne mam 166 bitev a win ratio 58% gold sem nepouzil ani jeden. Prave co se mi ted spatne jezdi je s tou m103 mam uz druhej kanon tak to neco prostreli ale prijde mi to bida s t-32 se mi jezdilo lepe.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nevím no, pene 198 v průměru mi na 8 tier nepřijde dobrá, navíc, když jezdím často proti 9kám a desítkám. Takže radši ty goldy i když je to drahé. Teď už jsem naštěstí doexpil tu druhou věž, takže to snad bude lepší, zatím mě stříleli kam se jim líbilo a musel jsem to hrát spíš odzadu.

Mimochodem, dnes ráno jsem s tím jel 5 bitev, než se povedl dabl, ale ve 3 jsem nastřílel 2800, 2900 a 2600, v jedné 1900 a v jedné cca 650, takže to není tak zlý tank, jak se mi ze začátku zdálo. Ale to IX dělo by mu slušelo, to by byl zabiják.
Goldnoob team proud member!
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Náhodou M103 je super a hrálo se mi s ní lépe jak s E5. Věž sice má skoro papír-pancíř, ale díky svému tvaru toho dingá poměrně dost. T32 je taky super.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Ano souhlasim ze by si zaslouzilo lepsi delo. Ono taky sem mel problem propalit is3 zepredu:)) ale ja prave s tim hral dost ofenzivne proste sem utocil objizdel a zboku uz to dava..

Tak je mozny ze az prikoupim motor a pasy ze se to zlepsi + samo top delo ale takhle mam proste lepsi dojem z te T-32
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Tak jsem zjistil že neudělali s průstřelem 0 dmg nic. Jedu za scouta, narazím na IS3, vyšiju mu celý zásobník do boku (ne do pásů, ale toho ráfku co má nad pásy), 2 střely prošli a dali dmg, další 4 hlásily "odrazila se!", ale přesto díru některá udělala.
Svině, změnili pouze hlášení. Na dálku to nevidíš, ale jak si blízko... nejde si nevšimnout.
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Shakall605 píše:SP má plochu toho spodku strašně velkou. Pokud už půjde propálit, bude to sux. A já v tom případě budu chtít vrátit prachy, nebo goldy. Jinak naivně si myslím že mu pancíř sice nerfnou, ale zvýší mobilitu na úroveň normálního pershinga.
Na Testserveru už byl nerfnutej, ale díky tomu, že se začala na oficiální fóru bouřit komunita, tak od toho sešlo, možná "prý" příští update. byla i nějáká teorie, že od toho ustoupili po tom upgrade rozptylu, kdy bude snažší trefovat SP do weakspotů, takže by nerf byl moc krutej.
Jo, když by dalí SP mobilitu, tak bych si ho i za cenu nerfu nechal, ale pokud jen nerfnou ten předek, tak chci taky goldy zpět. Jiank SP je výbornej tank, někdo holt má rád a někdo ne. Mohli by ho vylepšit, zdražit na úroveň T34, dát mu větší průbojnost a větší pohyblivost. :twisted: Pak bych asi prodal všechny ostatní osmičky a jezdil jen SP. :) Jinak, kdo si všimnul, tak je to teď brutální odstřelovač.
Wannabe dickface... :]
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

jj ja si vcera vsimnul, na redshiru sem palil na 520m cil a krasne do boku vse proslo :D
ona i T71 je ted hustej sniper, sem zabil T34 na malinovce skrz okna domu na 400m, musel mit ze me asi radost :roll:

2Shakall: s tim ale nic delat nebudou, to je predstavny pancir IS3, ten ma i IS7. To neni chyba, proste ses trefil do nej.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Shakall605 píše:Tak jsem zjistil že neudělali s průstřelem 0 dmg nic. Jedu za scouta, narazím na IS3, vyšiju mu celý zásobník do boku (ne do pásů, ale toho ráfku co má nad pásy), 2 střely prošli a dali dmg, další 4 hlásily "odrazila se!", ale přesto díru některá udělala.
Svině, změnili pouze hlášení. Na dálku to nevidíš, ale jak si blízko... nejde si nevšimnout.
Co si mám představovat pod "ráfkem nad pásy"? Snad jsi mu nestřílel do cca 160mm spaced armoru, že ne? - obrázek

Jinak už mě to začíná pomalu štvát, ale když má tank třeba 1k HP a já mu dám za stovku, tak mi borec prohodí hlášku ve stylu "Ještě jeden takový zásah a je po něm!". Fakt? Když mu z litru uberu kilo, tak ho dám na dvě rány?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Nemáš používat stupidní český překlad, který je WoT je :roll:
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

A jaké že je originální znění? Jinak angličtina si s četinou nemají co vyčítat, viz. jejich "They dinged us" namísto "We dinged them", když tvoje střela bouncne o nepřátelský tank.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Máš používat superstupidní voicepack s "Papírovej Tančík, Papírovej Tančík". :lol:
Wannabe dickface... :]
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Já mám DUKE NUKEM hlášky :lol:
Chci se zeptat (na WoT už nechodím z důvodu sekání), jak je tda udělaná ta přesnost ... vidím, že všechny tanky jsou teď přesné, tak jak velký je rozdíl mezi dělem s normální přesností (např 0,35) a E-50M dělem ... když je všecho tak přesné, to je E-50M v tom případě sniperka, která střílí na cm přesně?
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

S tím dingáním je to vůbec u každého jinak.

Když já řeknu - dingnul jsem T34ku tak tím myslím, že jsem trefil, ale odrazila se, kdežto plno lidí to bere tak, že T34ka napálila je, ale střela se odrazila.
Goldnoob team proud member!
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Sobo píše:A jaké že je originální znění? Jinak angličtina si s četinou nemají co vyčítat, viz. jejich "They dinged us" namísto "We dinged them", když tvoje střela bouncne o nepřátelský tank.
Nevím, rusky neumím :D Ty akorát blbě chápeš to "dinged". Když řeknu "já jsem ho dingnul", tak to znamená, že jsem odrazil jeho střelu. Takže je to správně. Proč to tak je, to však netuším. Ale taky to používám naopak, stejně jako ty, protože mi to připadá přirozenější. Kažždopádně je anglický překlad stokrát lepší jak český.
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Na fóru je to reportované jako bug a zatím nikdo to nepochopil jinak - http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... ssage-bug/

Kvalita překladu je celkem subjektivní věc. Na testu jsem pochopitelně hrál s anglickou verzí a co jsem tak namátkou slyšel, přišel mi český překlad poměrně přesný. Každopádně se mi líbí hlas toho českého borce, místo tankisty si spíš představuju chlápka s plechovkou piva s cígem. :)
Shakall605
Začátečník
Začátečník

Sobo: Ano, tam kde je space armor 160. Můj AMX má na bok 202pene. Tak nechápu proč z úhlu 90° to neprošlo všechno.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“