World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Herpes
- Mírně pokročilý

-
Re: World of Tanks
IS6 jsem zkoušel na testu a docela tragedie. Jednou jsem byl s Tigrem 2 proti dvou IS6 a obě jsem sundal. JgT8, 8 je fajn, ale zase je to pomalé a to dělo nevím, jestli je dobré na takovou mašinu.Ale se 100% posádkou, rychlonabijákem jsem nabíjel za hrozně málo.Löwe nechci, T34 nebo nechám T26E4 a pak bych se ještě rozhodoval mezi JgT nebo FC.
CPU// AMD FX-6300 with GELID Tranquillo rev.3, MB// ASUS M5A78L-USB3, RAM// 12 Gb Kingston Hyperx Blue 1600 Mhz (CL9), GPU// ASUS HD7770 1GD5, PSU// EVGA 600 BQ - 600W, HDD// WD WD10EAVS 1 TB + Intel 520 120 Gb SSD
- RiCK
- Začátečník

Tak ja by som bez rozmýšľania bral T34, mám rád veľký damage 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem si vcera dal asi 5 her a zadny arty party uz nejsou.Max2 arty za hru a to jen jednou a navic me ani jednou v 5 bitvach netrefila arty.
Na druhou stranu je tam porad gold noob ammo a to nici hratelnost stejne jako arty party.
Na druhou stranu je tam porad gold noob ammo a to nici hratelnost stejne jako arty party.
- Thellwin
- Administrátor

Goldy zdražily, co jsem tak koukal o cca 20 %, možná to bude někde v patch notes, takže už se tolik nevyplatí i když samozřejmě se používat budou pořád. Budu si muset změnit poměry normálních a goldů na tancích, měl jsem to hezky nastavené, že když jsem je musel vystřílet a něco jsem nastřílel, tak jsem byl cca na svém případně lehce v plusu a teď už to po tom zdražení neplatí.
Goldnoob team proud member!
- RiCK
- Začátečník

Akú výbavu do KV-1S? Mám tam zatiaľ maskovaciu sieť a ventilačku. Je mi jasné, že buď nabiják alebo vylepšený pohon dela, ale eSeSáci ako Hentai to vedia lepšie 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- Thellwin
- Administrátor

Já tam vozím nabiják, pohon a třetí nemám ... možná skládanou optiku, když je KV-1S tak slepá? To asi poradí někdo líp, zatím s tím mám nalítáno lehce přes 500 bitev 
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Nabiják, ohon pohon a větrák 
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Po dalsich par hrach to zase poustim k ledu.
MM nahovno
Gold ammo noobove
Bez premka se neda nic vydelat s tier9 a 10.
To neni pro me.Nechci se u toho vztekat.Vy musite byt asi hodne zavisli na Wot, kdyz tuhle kravinu porad hrajete
MM nahovno
Gold ammo noobove
To neni pro me.Nechci se u toho vztekat.Vy musite byt asi hodne zavisli na Wot, kdyz tuhle kravinu porad hrajete
- RiCK
- Začátečník

Treba hrať len to čo človeka baví a zbytok predať. Ja som predal svoje toptiery, mám niečo okolo 2M a prehra ma veru netrápi
- Sobo
- Středně pokročilý

HEAD: Vydělávat s tierem 9 a 10 bez prémka?
To by jsi asi chtěl moc. Už tu bylo řečeno, že opravy takových tanků jsou schválně drahé, aby jejich majitelé hráli i nižší tiery a všichni se nezasekali jenom na top tierech.
S devítkou bez prémka nemám problém, sice ve výsledku možná něco málo prodělá, ale rozhodně to není nějak moc. Na vydělávání bez prémia buď pětky nebo ideálně prémiové osmičky.
A jinak s čím to jezdíš, že do tebe v jednom kuse valí goldy? A jak poznáš, že to jsou goldy? To bereš jako penetrace = gold??
S devítkou bez prémka nemám problém, sice ve výsledku možná něco málo prodělá, ale rozhodně to není nějak moc. Na vydělávání bez prémia buď pětky nebo ideálně prémiové osmičky.
A jinak s čím to jezdíš, že do tebe v jednom kuse valí goldy? A jak poznáš, že to jsou goldy? To bereš jako penetrace = gold??
Naposledy upravil(a) Sobo dne sob 22. čer 2013, 16:43, celkem upraveno 2 x.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- TrollZor
- Začátečník

Nebo ještě 9 a 10 nemámHEAD píše:Po dalsich par hrach to zase poustim k ledu.
MM nahovno
Gold ammo noobove
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D CPUcooler: Arctic Liquid Freezer II 240 MB: ASROCK B850 Pro RS | GPU: GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB | RAM: Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36| HDD: SATA 6Gb/s WD Caviar Green 2TB | SSD: HyperX 3K 120Gb@Read:555Mb/s, Write:510Mb/s /\ Intel 330 180Gb@Read:500Mb/s, Write:450Mb/s | CASE: CM Haf 932 | PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W | DVD-RW: LG GH24NS | LCD: Iiyama ProLite G2773HS 27" /\ 27" AOC Q27G2S" | OS: W11 x64
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
Logitech G502
Kingstom HyperX
HyperX Alloy FPS
- HentaiRush
- Začátečník

Na optiku se vykákni, ono to fakt nemá moc smysl. Tak 100-200bitev jsem na tom měl permanentně bino, což jakože pomáhalo při kempení, jenže i s ním tě Hellcat nebo kdejaký VKčko nasvítí dřív. Skládačka by až tak nepomohla. Každopádně, nabiják je nutnost a pak je to už o preferencích. Já mám třeba Stabilizator a Ventilačku. Ve výsledku je potřeba snížit nepřesnost a zvýšit rychlost nabijení. Což tyhle 3 dělají. Ale jak píšu, je to fakt o tom, kdo jak jezdí. Na rotách se jezdí skupinově, takže když půlka lidí má maskovačku a půlka ne, tak to postrádá smysl.Thellwin píše:Já tam vozím nabiják, pohon a třetí nemám ... možná skládanou optiku, když je KV-1S tak slepá? To asi poradí někdo líp, zatím s tím mám nalítáno lehce přes 500 bitev
A ricku, zprovozni si mikrofon uz.
Wannabe dickface... :]
- RiCK
- Začátečník

S mikrofónom nieje žiadny problém, to skôr len ja nerád kecám
Inak včera sa mi prehrial komp a potom som sa na to už vyprdol
- HentaiRush
- Začátečník

- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Není stydlivej ale má hlas jak eunuch proto je tak nervni a nemluvi 
- Sobo
- Středně pokročilý

Stabilizátor na KV-1S?HentaiRush píše:Každopádně, nabiják je nutnost a pak je to už o preferencích. Já mám třeba Stabilizator a Ventilačku.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- koupi
- Začátečník

-
rada nad zlato
jedu IS-3 a T32
IS-3 super jaká je IS-8
T32 nic moc jak je na tom M103
vzít IS-8 nebo M103
jedu IS-3 a T32
IS-3 super jaká je IS-8
vzít IS-8 nebo M103
MB: ASUS M4A89TD PRO/USB3 , CPU: AMD FX-8150 Bulldozer + SCYTHE SCNJ-3100 Ninja 3 Rev. B , GK: Sapphire Radeon HD 7770 1Gb GDDR5 ,Audio:ASUS Xonar DG+Yamaha RX-V450,RAM: Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP , HDD:Kingston HyperX Savage - 240GB + WD Caviar Blue EX - 1TB,LCDBENQ RL2240H,Zdroj:Seasonic S12II-620 620W ,Case:CoolerMaster Centuruion 590,Myš:A4tech X-718BK,Klávesnice:A4Tech B418, CZ,OS: Windows 10 X64
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
IS8 rychla, super delo, zazracnej pancir na kterej se ovsem neda spolehnout
M103 dobre akceleruje, drzi si rychlost, deprese dela ale jinak hrozna, papirova, rekl bych az priserna..napravo munice, nalevo munice, vsude proste jen munice takze se na to priprav.
M103 dobre akceleruje, drzi si rychlost, deprese dela ale jinak hrozna, papirova, rekl bych az priserna..napravo munice, nalevo munice, vsude proste jen munice takze se na to priprav.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- RiCK
- Začátečník

Jeltík píše:Není stydlivej ale má hlas jak eunuch proto je tak nervni a nemluvi
Hentai asi mal na mysli vyl. pohon dela
- Thellwin
- Administrátor

Nemohu hodnotit M103 zatím jsem u T32, ale připrav se na to, že IS-8 musíš hrát víc jako medko a využívat té pohyblivosti. Dělo je fajn i po nerfu pene, nicméně zatímco IS-3 dost odpustí a na svém tieru dost oddingá, tak IS-8 je proti ní papírovější a každá chyba bývá potrestána. Já jí ale hraju rádkoupi píše:rada nad zlato
jedu IS-3 a T32
IS-3 super jaká je IS-8
vzít IS-8 nebo M103