Zdravím,už tak měsíc mi vrčí zdroj,předevčírem jsem dal pc do servisu a tam mi řekli že se přehřívá moc toho nezjistili,akorát mi vyčistili počítač prý od virů,které jsem tam ani neměl,protože to proscennoval přes online everest scan,kterej si myslí že je vir i samotnej internet.Takže jsem zaplatil 1000 kč za něco,oč jsem vlastně ani nežádal.No nic potřebuju poradit,zdroj neustále vrčí,někdy přestane po vypnutí pc,pak po chvilce zase začne vrčet,někdy vrčí hned jak zapnu pc i třeba když ho nechám 10 minut odpočinout,no nevim jestli se přehřívá,pc je kompletně pročištěný od prachu (myslim nevim co to za eskymáky v té firmě pracuje...)nic proti eskymákům,zdroj je rok starý,také od té firmy no do té firmy už nikdy ani nepáchnu,pokud jim nehodim cihlu do okna.Ten zdroj najdete tady http://www.alza.cz/fortron-ax550-60apn- ... tm#recenze
Předem děkuji za snahu.
Vrčení zdroje.
- DaemonBIO
- Nováček

-
- tielka
- Středně pokročilý

Re: Vrčení zdroje.
Kup si novej zdroj jestli nechceš vyhořet....http://www.czc.cz/seasonic-ss-360gp-360w/115466/produkt
- DaemonBIO
- Nováček

-
Co když to dělá ventilátor ? když sáhnu na zdroj není horký ani z něj horký vzduch nefouká.
- shelby_nr
- Čestný člen

-
Pokiaľ si si istý, že to robí zdroj a nemáš možnosť ho reklamovať, tak kúp nový. Výmenu ventil. neodporúčam.
A presun do správne sekce.
A presun do správne sekce.
PC: Fractal R3+ Noiseblocker eLoop B12-PS, Noctua S12B FLX@ U.L.N.A + King Mod Premium, Seasonic X-560, G630 (dočasne) + Prolimatech Armageddon, MSI ZH77A-G43, 2x4 Kingston Blu, WD 6400AAKS. Monitor: Dell P2314H
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
NB: IBM/Lenovo T60 + 9 cell
- Hladis
- Moderátor

To muze byt ventilátorem. Ten Fortron neshori. Vymenu ventilatoru bych ale delal jen když vis co delas a je po zaruce. Doporucuju koupit nejaky Seasonic OEM a mit pokoj.