World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
RiCK
Začátečník
Začátečník

Re: World of Tanks

Příspěvek od RiCK »

SU-26 mám na treťom účtu, do Bisona stále mám 100% posádku z turnaju. Mal som na mysli dačo vyššie, tak t5-6
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Na T5-6 je to v 3.14či kvůli ROF a aim time, takže se žádný OP turnaj nekoná... Pěkná baba, tvoje ségra? :-D
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Fakt nikdo neví, jak vypnout ty idiotské damage markery (číslo, co se ukáže, když dám někomu damage) od XVM? Koukal jsem na video od QB a i přesto, že používá XVM, tak mu to pořád zobrazuje ty klasické oranžové hodnoty.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Vi.

http://www.modxvm.com/en/xvm-xvm-xvmcon ... on-editor/

Otevri si svuj.
Zalozka "battle" a paty cudlitko "use standard" a ulozit full config jako xvm.xvmconf
Natvrdo napis "xvm.xvmconf" jinak ti nepujde hitlog spravne.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Nechápu z toho. Tu utilitu jsem našel už dřív, jenom jsem nevěděl, kde to hledat (předpokládal jsem markers -> damage text). Každopádně xvm.xvmconf jsem po instalaci xvm nikde neměl, tak jsem tam zadal cestu ke xvm.xc, ale nebere mi to (error - [object Object]). Editoval jsem to teda ručně - otevřel battle.xc a přepsal "useStandardMarkers": false na true. Bohužel, tohle nefunguje, žádná změna.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Posli mi nekam tvuj xvm.xvmconf a ja ti to predelam. Nebo ti muzu dat muj kde ti to muzu editovat.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

CyberDeath: Původně psali, že vrátěj plnou cenu v goldech.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

No vcera sem mel pekne zacatek. Nova mapa trajdam si se svou T44 najednou bum a muj tank neni zasrany ferda me zrusil na 1dnu ranu. Dam teda druhou hru dostanu prvni hit a pak hned v zapeti od 9ky arty opet insta kill... Nastesti se to po devate zpravilo a zahral jsem i par peknych her. Nicmene badboy musi pockat na dnesek. Uz jen 10k expu:)
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

Jackiii píše:SP ti zustane predelanej a bude jen na tobe zda si ho nechas nebo zbavis se ho za plnou cenu goldu.
Takže když jsem ho bral ve slevě, dostanu plnou cenu?
pilarius
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pilarius »

Blizzard: Samozřejmě. Nijak se neloguje, kdo nakupoval ve slevě.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tenhle víkend je v akci můj oblíbený PzIV S. ... 50 % dolu už je slušná sleva pro toho, kdo uvažuje o zábavném prémiáku a nechce se mu dávat pálku přes litr.

http://worldoftanks.eu/cs/news/44/speci ... k-weekend/
Goldnoob team proud member!
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Prosím vás, ako je možné, že pošahaná T-44ka, ktorá celú bitvu nespravila nič, nič nespotla, nedala žiadny damage, proste sračka, dostala viac XP ako ja s necelými 4k dmg?
Obrázek
Tým nechcem povedať, že tie XPčka mi bohvieako chýbajú, len ten princíp nejak nechápem.
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

Tohle nerozklickujes bez algoritmu na pocitani xp. Bez toho jsou to jen dohady bohuzel. Ale pokud by ses k te informaci nejak dostal rad si o tom neco poctu. Uz jen proto abych mohl hrat na vice xp :)
HentaiRush
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HentaiRush »

Protože jsi určitě v průběhu bitvy zabil půlku svého teamu. :p

Thellwin: PzIV/S je určitě slušný lákadlo. Co jsem tak početl, tak je to dobrej zabiják KV1S na delší vzdálenosti.
Wannabe dickface... :]
Blizzard
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Blizzard »

HentaiRush píše:Protože jsi určitě v průběhu bitvy zabil půlku svého teamu. :p
:lol: :lol:
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Jackiii píše:Posli mi nekam tvuj xvm.xvmconf a ja ti to predelam. Nebo ti muzu dat muj kde ti to muzu editovat.
Vytvořil jsem default přes tu utilitu s tím, že by se měly používat ty standard markery - http://uloz.to/xuPytcjS/xvm-xvmconf

Jinak kde ten xvm.xvmconf má vlastně být? S ostatními konfiguráky nebo jen pohozený ve složce /res_mods/xvm? Pro jistotu jsem ho měl na obou místech, ale jak říkám, žádné změny se neprojevujou. Ještě mi to při loading screenech píše hlášku, že neumí najít xvm.xvmconf, tak jsem z toho jelen.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Hentai - KV-1S z boku v pohodě, ale čelně bez goldů dost často dingne. Nicméně zabiják to je pořádnej, mám na tom najeto skoro 500 bitev - http://vvcap.net/db/kg6e_zV-7BUDHw1HM-QL.htp a dokáže to potrápit hodně tanků, už jsem s tím s goldem propálil i IS-3 čelně na horní plát, ale to se samozřejmě musí sejít víc okolností jako dobrej roll na pene a musí bejt dobře postavená :)

Je to takovej tank na uklidnění, když mě štvou ty velký tak si pustím Pz4 S. a hraju si na snipera.

Dva v četě jsou taky nebezpečný - http://vvcap.net/db/FAg07phrPS3P6RfGew8d.htp :twisted:

Sobo - xvm,xvmconf má být v res mods/gui/flash spolu s ostatními
Goldnoob team proud member!
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Kód: Vybrat vše

http://uloz.to/xxxVbuQT/xvm-xvmconf
cesta je

Kód: Vybrat vše

World_of_Tanks\res_mods\0.8.6\gui\flash
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

To není možný. Pro jistotu jsem teda všechny ty konfiguráky nakopíroval ještě do /res_mods_/0.8.6/gui/flash, ale pořád to nefunguje a při loadingu do bitvy mi to píše něco ve smyslu error loading xvm.xc: missing file battle.xc. Tak já už teda nevím, kde všude to ještě chce.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Musis mit soubory battle.swf, xvm.swf a overtargetmarkers.swf v ty stejny slozce. Pak ti pujde hitlog a ten config vlastne urcuje to ze ti zmizi ty barevny ukazatele OTM a zustanou ti zakladni jako ma WoT.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“