Děkuji za každou radu.
Movie Maker - video delší, než 30 minut = nečitelný formát
- jiriczek234
- Začátečník

-
Movie Maker - video delší, než 30 minut = nečitelný formát
Ahoj, mám takový problém.. Když v Movie Makeru renderuji cokoliv do 25-30 minut, vše je v pohodě a formát lze přehrát ve Windows Media player... Jakmile ale chci zrenderovat cokoliv delší, jak 35 minut (třeba hodinový záznam), tak mi z toho vyleze formát, který nic nepřehraje... Windows ani nerozezná délku... Nevíte, čím je to možné? Movie Maker mi totiž vyhovuje v tom, jak je jednoduchý... Když jsem cokoliv zkoušel v Sony Vegas, tak jsem vždy narazil, protože jsem se v tom nevyznal... Nebo když už jsem něco zrenderoval, video mělo špatnou kvalitu a velikou velikost... Čím může být to, že mi to prostě nezrenderuje nic na 30 minut? Jsem už docela bezradný...
Děkuji za každou radu.
Děkuji za každou radu.
- kupco
- Začátečník

Re: Movie Maker - video delší, než 30 minut = nečitelný formát
Myslim, ze to musis vyrenderovat v inom formate a potom to bude fungovat.
CPU: Intel Core i7-13700K, CPU cooler: Noctua NH-D15S chromax.black, GPU: GAINWARD GeForce RTX 4090 Phantom 24GB, MB: ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI, RAM: Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6400MHz CL32, SSD: Crucial P5 Plus 2TB, CASE: Fractal Design Torrent Compact White TG Clear, PSU: ASUS ROG STRIX 1000W GOLD, LCD: ASUS 27" PG279Q, KB: Corsair K70 Cherry Brown, MOUSE: Logitech G502 Proteus Spectrum, NTB: ASUS Zephyrus G14 (RTX2060),
- jiriczek234
- Začátečník

-
Re: Movie Maker - video delší, než 30 minut = nečitelný formát
Tak .MP4 snad dokáže udělat video delší než hoďku ne? 
E: a jak v Movie Makeru vůbec nastavím formát výstupu? :O Umím si pohrát jedině s nastvením rozlišení a bitrate... nic víc..
E: a jak v Movie Makeru vůbec nastavím formát výstupu? :O Umím si pohrát jedině s nastvením rozlišení a bitrate... nic víc..