ccc zere vykon

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
ICEBRETON
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

ccc zere vykon

Příspěvek od ICEBRETON »

Zdravim,

Mam probook 4740s (i5 + HD7650 + win7). Dost dlouho se mi nacita windows a musim na plose cca 2 minuty cekat, nez zacne pocitac reagovat na moje pokyny. Po teto dobe se uz chova normalne. Kdyz spustim spravce uloh, zere mi tam v tento inkriminovany okamzik vykon proces ccc.exe. Tusim ze to ma neco spolecnyho s tim radeonem nebo prepinani grafik intel/radeon a ovladacema. Da se toho zbavit?

Starej notak mel taky radeon ale spoustel se tak o 2 minuty kratsi dobu.
NTB: ProBook 4740s
Jds1cz
Začátečník
Začátečník

Re: ccc zere vykon

Příspěvek od Jds1cz »

Hoj na jednom PC to mám taky je to Catalyst Control Center a je to součást softu ke grafice spouští se mi to cca 2 min.Na jiném PC je to 30vteřin a taky nevím co s tím vždy počkám až se načte vše a pak pracuji. :o
Něco jako počítač doma mám!!!!. :)1,2,3,4,5....
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Rekl bych ze bude problem v ne/aktualizaci .net framework.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Amen :)
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“