Zdravím všechny,
chtěl jsem se zeptat všech tady jak mám ve vistách premium 32 odstranit ty šipky, samozřejmně regedit atd...ale pak dále hledal jsem jak IsShortcut, tak Inkfile, kde by mněl být a nikde v systemu ani v registrech to neni, nenašel jsem ho ani ručně, ani system je nenašel..díky za info...
//D.M. přesun z Mobilních zařízení
jak ve Vistach odstranit šipky zástupců ???
Moderátor: Loki5567
- bmk
- Nováček
-
jak ve Vistach odstranit šipky zástupců ???
LENOVO 3000 N200 15,4" ,Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 @ 1.66GHz 1667 Mhz, 3 GB RAM , NVIDIA GeForce 7300, W Vista Premium SP1 32bit. HDD 160GB...
- pct
- Nováček
-
Re: jak ve Vistach odstranit šipky zástupců ???
a) start > run = "regedit"
b) HKEY_CLASSES_ROOT > lnkfile
c) přejmenuj 'IsShortcut' na 'AriochIsShortcut' v pravém panelu
d) zavřít regedit a restart
b) HKEY_CLASSES_ROOT > lnkfile
c) přejmenuj 'IsShortcut' na 'AriochIsShortcut' v pravém panelu
d) zavřít regedit a restart
- LiveBomb
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
JJ, pres registry.
Ja na takovyhle veci pouzivam X-Teq X Setup.
Ja na takovyhle veci pouzivam X-Teq X Setup.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- maarty.88
- Nováček
-
Jo, pan kolega "pct" má recht, funguje to parádně i když se pak růčo zadá zpátky název "IsShortcut", šipky se zase objeví. Zkoušel jsem to 3x sem a tam a bez problémů. Jinak pro SSDéčkaře (a vlastně i ostatní méně šťastné) budiž ulehčením, že ve WIN7 se stačí jen odhlásit a přihlásit, nemusí se restartovat komp, takže proměna trvá ...4 vteřiny?
Zdraví Vás S.P.Q.R.
Zdraví Vás S.P.Q.R.
- Tomson
- Začátečník
Nebo je možné použít utilitu Windows Shortcut Arrow Editor. Nabízí odstranění nebo i změnu na vlastní ikonku.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ryZMPiiing
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ryZMPiiing
[CPU] Core i7 10700T ES + EKWB Velocity RGB [MB] Gigabyte Z490I Aorus Ultra [RAM] Corsair Vengeance RGB PRO 32GB 3200MHz
[GPU] Nvidia GeForce RTX 2080 Ti FE + EKWB Vector RGB [M.2] Gigabyte Aorus NVMe Gen4 512GB + 1TB [PSU] Corsair SF750 [Case] Louqe Ghost S1 MkIII
[Loop]Alphacool Eisstation 40 DC-LT + DC-LT 3600 + Alphacool NexXxoS ST30 Full Copper + 2x NOCTUA NF-A12x25-PWM
- Ferdinand
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si někdo "vylepší vzhled" zástupců na Ploše tím, že "odstraní šipky", ztratí kontrolu nad Hlavním panelem (pro "lamy": to je ten vodorovný pruh na spodku obrazovky) - nemůže pak tam přidávat ŽÁDNOU "oblíbenou aplikaci". Nojo, něco za něco - to platí všude...