Nemôžem aktualizovať grafický ovládač - Radon HD 6490M

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
666pounder
Nováček
Nováček

Nemôžem aktualizovať grafický ovládač - Radon HD 6490M

Příspěvek od 666pounder »

Zdravím,

Mám HP Probook 4730s a potreboval by som aktualizovať ovládač, pretože sme sa s kamarátmi rozhodli, že po dlhej dobe si zahráme CS 1.6, avšak nedokážem to spustiť v OpenGL mode, pretože mám najskor neaktuálny ovládač (z 28.3.2011).

Grafickú kartu by som mal mať Radeon HD 6490M (teda mám 2 - druhá je integroavná Intel), avšak keď aktualizujem ovládač cez windows, tak mi napíše, že už mám nainštalovanú najnovšiu verziu.

Keď som ovládač skúšal vyhľadať ručne na stránkach AMD, pri inštalácii mi na začiatku vypisuje, že ovládač nemôže nainštalovať, pretože neexistuje také zaradenie.

Neviete mi prosím poradiť, či sa s tým dá niečo robiť? Vopred vďaka.
Mr.Nigga
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Nemôžem aktualizovať grafický ovládač - Radon HD 6490M

Příspěvek od Mr.Nigga »

Ovladač musíš stáhnout ze stránek HP. Tady: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... Id=5060893
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
666pounder
Nováček
Nováček

Vďaka, pomohlo to. Už dokážem prepnuť grafiku na Open gl, avšak stále nedokážem mať 100 fps. Može to byť slabým výkonom grafickej karty? Pretože je to dosť stará hra a myslím, že to by mohla moja karta utiahnuť. Hral som vpohode aj náročnejšie hry.

Nastavenia v hre mám spravené, v menu mi 100 fps aj ukazuje, až keď dojdem do hry, tak mám max 80. Mám vypnutú aj vertikalnu synchronizáciu.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Proč vyžaduješ přímo OpenGL API? Steam engine využívá i Direct3D a pod tím by ti to mělo jet i líp.
666pounder
Nováček
Nováček

D3D mám na výber pri non-steam verzii, ktorú mám nainštalovanú, skúsil som to nastaviť, ale je to rovnaké. FPS okolo 50-80. A to behám po mape sám.

Skúšal som nainštalovať aj steam verziu, tam to ide na OpenGl lepšie (D3D tam na výber nemám). Mám tak 2/3 času 100FPS (a to aj keď je na mape viacej ľudí), ale niekedy to zasa padne aj na 30.
666pounder
Nováček
Nováček

Neexistuje niečo, čo by mi spravilo analýzu výkonu?
666pounder
Nováček
Nováček

No a teraz ako som nainštaloval ten nový ovládač, tak mi ukazuje, že mám grafickú kartu AMD Radeon HD 7470m.
666pounder
Nováček
Nováček

Mám pocit, že to CSko mi beží na integrovanej grafickej karte, aj keď som to nastavil cez Catalyst center na "High performance", pretože teraz keď som v správcoch zariadení zakázal integrovanú grafiku, tak mám 4 až 5 fps...
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

pridam tu aj moj problem :!:

Moja mala 3 rocna dcerka ma notas so 6370M ja viem nic moc, ale na youtube jej to staci :wink:
No ale ked dam do neho naistalovat nove drivery na tu sprostu AMD grafarnu tak po instalacii zcerna obrazovka a nic.Hm... dal som potom navrat k bodu obnovenia pred instalaciou a pohoda. co kurwa s tym ?
CarlS
Nováček
Nováček

Příspěvek od CarlS »

To opravdu si dal své 3 lete dcery notebook? na to bych se nejprve zamyslel. az potom proc to nefunguje. 8-)
blaho
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od blaho »

ne notas funguje, len som chcel dat nove ovladace.Ale na starych frci v pohode. Problem je ze ked nahodim nove, tak nejde. Ved teraz pisem z jej notasku.Moja mala je gamesak ako ja :wink:
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“