Umístění xboxu - je dobré?

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Umístění xboxu - je dobré?

Příspěvek od dales.luk »

Zdravím,
koupil jsem si konzoli Xbox 360 a chtěl jsem se zeptat, jestli mnou umístěná konzole je na daném místě správně, aby se nějak nepřehřívala a nedošlo k nějaké poruše apod. Zde je foto. http://2i.cz/87af0d27f4

Díky moc všem.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Re: Umístění xboxu - je dobré?

Příspěvek od LoCo99 »

nový xboxy už se nepřehřívaj, přehřejval se Xenon a Falcon nebo tak je ta první revize 360tek jmenovala, pokud chceš mít ale uplnej klid tak pod každej roh něco šoupni ať to může sát vzduch spodem
oneill_sx1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oneill_sx1 »

v pohodě
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

díky. Jinak - ze spodka to nemá žádné průduchy na nasávání, tak na co to podkládat?
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ok, my bad, dřív to bylo pravděpodobně jinak a proto to změnili
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No ja nevim, ale svagr si kupoval tusim v Alze Xbox a je to tak 3 mesice.
Staci kdyz hraje asi hodinu v kuse a xbox vetrak se toci dost a je slusne slyset a to je uplne na otevrenym prostoru. V tehle skrince bude slyset podle me taky slusne jiz po par minutach hrani.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

tak hrál jsem GTA IV v otevřeným prostoru cca 1h a 45 min v kuse a xbox mně přišel tichý..
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

To vis, ja jsem zvyklej na comp co z dvou metru neni slyset ani v zatezi. Takze hlucnost Xboxu v zatezi me celkem nemile prekvapila a to jsem od nej byl cca 4 metry.
Pokud jsou ve hre hlasite efekty, tak to telka prerve, ale kdyz jsou tiche pasaze tak jsme Xbox slyseli dost. Hlucnost je tedy asi dost subjektivni pokud ti prijde tichej :-)
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

tak mně o hlučnost až tak nejde, hlavní je to, aby se nějak nepokazil :| ..
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Nepokazí, navíc v tý poličce nemáš záda kvůli kabelům, takže má absolutně volnej přístup vzduchu, pohoda.
dales.luk
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dales.luk »

OK díky moc :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“