Umístění xboxu - je dobré?
Moderátor: L4mka
- dales.luk
- Začátečník

Umístění xboxu - je dobré?
Zdravím,
koupil jsem si konzoli Xbox 360 a chtěl jsem se zeptat, jestli mnou umístěná konzole je na daném místě správně, aby se nějak nepřehřívala a nedošlo k nějaké poruše apod. Zde je foto. http://2i.cz/87af0d27f4
Díky moc všem.
koupil jsem si konzoli Xbox 360 a chtěl jsem se zeptat, jestli mnou umístěná konzole je na daném místě správně, aby se nějak nepřehřívala a nedošlo k nějaké poruše apod. Zde je foto. http://2i.cz/87af0d27f4
Díky moc všem.
- LoCo99
- Začátečník

Re: Umístění xboxu - je dobré?
nový xboxy už se nepřehřívaj, přehřejval se Xenon a Falcon nebo tak je ta první revize 360tek jmenovala, pokud chceš mít ale uplnej klid tak pod každej roh něco šoupni ať to může sát vzduch spodem
- oneill_sx1
- Začátečník

v pohodě
- dales.luk
- Začátečník

díky. Jinak - ze spodka to nemá žádné průduchy na nasávání, tak na co to podkládat?
- LoCo99
- Začátečník

ok, my bad, dřív to bylo pravděpodobně jinak a proto to změnili
- Butch
- Středně pokročilý

No ja nevim, ale svagr si kupoval tusim v Alze Xbox a je to tak 3 mesice.
Staci kdyz hraje asi hodinu v kuse a xbox vetrak se toci dost a je slusne slyset a to je uplne na otevrenym prostoru. V tehle skrince bude slyset podle me taky slusne jiz po par minutach hrani.
Staci kdyz hraje asi hodinu v kuse a xbox vetrak se toci dost a je slusne slyset a to je uplne na otevrenym prostoru. V tehle skrince bude slyset podle me taky slusne jiz po par minutach hrani.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- dales.luk
- Začátečník

tak hrál jsem GTA IV v otevřeným prostoru cca 1h a 45 min v kuse a xbox mně přišel tichý..
- Butch
- Středně pokročilý

To vis, ja jsem zvyklej na comp co z dvou metru neni slyset ani v zatezi. Takze hlucnost Xboxu v zatezi me celkem nemile prekvapila a to jsem od nej byl cca 4 metry.
Pokud jsou ve hre hlasite efekty, tak to telka prerve, ale kdyz jsou tiche pasaze tak jsme Xbox slyseli dost. Hlucnost je tedy asi dost subjektivni pokud ti prijde tichej
Pokud jsou ve hre hlasite efekty, tak to telka prerve, ale kdyz jsou tiche pasaze tak jsme Xbox slyseli dost. Hlucnost je tedy asi dost subjektivni pokud ti prijde tichej
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- dales.luk
- Začátečník

tak mně o hlučnost až tak nejde, hlavní je to, aby se nějak nepokazil
..
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Nepokazí, navíc v tý poličce nemáš záda kvůli kabelům, takže má absolutně volnej přístup vzduchu, pohoda.
- dales.luk
- Začátečník

OK díky moc