Sleeping Dogs

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Sleeping Dogs

Příspěvek od HEAD »

Swat koukal sem na to a naky komba vubec nemam.Treba jak ho drzis a pak mu zlomis ruku nebo nohu(a pouzivas to nejcasteji).Sundal si ho jednim kombem a ja se snima seru hodinu.
Ja sem proste uplne nazacatku nemam nic.
Jinak pekny video.
Btw on ma face experience 7 a ja 1 takze je urcite daleko dal ve hre nez ja :)
Ja sem proste uplne nazacatku nic nemam objevenyho nic nemam odemknutyho.
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Má face exp. na 7, ale face ti ovlivňuje možnost nákupu aut a hadrů. Komba se učíš za exp. body pro triádu a nalezáním sošek (je jich 12). Musím říct, že je tam pár komb, který snad ani nemusíš odemykat a umíš je hned, akorát pak utratíš jeden bod za jejich "oficiální" odemčení...trochu nesmysl, ale je to tak. Zkus "f" a pak krátká+dlouhá myš. Možná, že už ti to kombo taky půjde.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Prave ze nemam koukal sem na upgrady a ty komba tam sou jen je nemam otevreny.
Takze on ma otevreny skoro vsechno.
Tady je zlomeni nohy a to ja jeste nemam.Zlomeni ruky je pak upne vzadu
http://www.abload.de/img/hkship_2012_09_14_22_g8xn4.png
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Ano, ale to je to, co jsem psal. Máš to zamčený, ale přesto to zkus. "f" a následně krátká myš, dlouhá myš.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
HEAD
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HEAD »

Bez odemceni to nefungovalo.Ted sem si to uz odemknul a hned sou souboje lehci.
Jeste sem si odemknul ze upusti zbran, kdyz po nem skocim a to je dalsich -100% k obtiznosti.
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Mimochodem viděli jste dva perfektní Sleeping Dogs hraný short filmy?

http://www.youtube.com/watch?v=SE2ADqLu ... re=related

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... WgWMgGrZDY

Ten druhej dělali fanoušci, ikdyž jim to sponzoroval Square Enix.

Famózní záležitosti, stejně jako hra.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Ache
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Ache »

A mám je všechny: http://www.abload.de/img/hkship_2012_09_15_21_65fvv.jpg
Bohužel to jistě znamená, že už se blížím ke konci :| ale teprve teď už ty souboje jsou zajmavější, ze začátku žádný komba neumíte a je to fakt docela o ničem - jedině ty environmental attacky vypdají dobře.

Ale co mě překvapilo je nízká náročnost na grafickou paměť - max cca 800MB s HIGH vyhlazováním a cca 1100 s maximálním... mohli na těch HD texturách přidat, a udělat je ještě víc HD :-D
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

http://games.tiscali.cz/oznameni/hororo ... biky-60969

no to snad ne, to už opravdu s těmi zomíky přehánějí :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Pokud to bude kvalitní jako bylo Undead Nightmare do Red Dead Redemption, tak proč ne.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Hmm no.. jako na halloween je to dobrý zpestření, ale šlo by to i jinak, než zas zombíky. :mrgreen:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Včera dohráno podruhé, je to ještě lepší než poprvé, měl jsem tam i Zodiac Tournament/Wheels of Fury/Nightmare in Northpoint, a nyní hraju Year of the Snake. Vskutku spolu s první Mafií nejlepší městská akce vůbec.

bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bounty[cz] »

Mě to po dohrání příběhové linky omrzelo, dělat jen tak hovadiny po městě mě více baví v GTA 4 či JC2 :( Jinak Paule, doporučil bys mi nějaké DLC (které by mi tímto tu hru zpestřilo)?
Obrázek
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

bounty[cz] píše:Mě to po dohrání příběhové linky omrzelo, dělat jen tak hovadiny po městě mě více baví v GTA 4 či JC2 :( Jinak Paule, doporučil bys mi nějaké DLC (které by mi tímto tu hru zpestřilo)?
No však proto dělám všechny mise/sidequesty před dohráním - po dohrání hlavního příběhu s hrami obecně končím (dokud si je tedy nezahraju znovu od začátku, což je vzácný, ale u Sleeping Dogs jsem musel protože je to boží hra), nebaví mě v nich dělat hovadiny ani v těch GTA4 či JC2.

DLC který jednoznačně doporučuju:
-Zodiac Tournament (integrovanej do hlavní hry, tzn hodí se na druhý playthrough)
-Wheels of Fury (to samý)
-Nightmare in Northpoint (mini kampaň mimo hlavní hru, zábavná ikdyž lehce ujetá)
-Year of the Snake (v podstatě datadisk odehrávající se po hlavním příběhu, kdy se Wei zase stal policajtem, taky mimo hlavní hru - je asi nejdelší a nejlepší).

Pak jsou tam menší oblekový DLC z nichž některý můžou bejt sranda, třeba drunken pack.
Ale ty 4 hlavní tam přidávaj novej obsah v podobě misí atd.

Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Před týdnem jsem koupil SD na steamu asi za 6€ :-) hra je opravdu stylovka a i graficky je to slušný. Nicméně mám furt problém s tím ovládáním soubojů, je to pro mě nepřehledný :-) a co se týče řízení vehiklů tak to je krkolomný, ale dá se zvyknout :-) co se mi moc líbí je soundsystem, který jsem si koupil do bytu :D
bounty[cz]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bounty[cz] »

Díky moc, koupil jsem to všechno.
Obrázek
Deyw
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Deyw »

dneska sem to dohral..hmm ty vole...skoda ze takovyhle her neni vic..jediny co me fakt sralo, ale to neni chyba hry, ale proste je to mnou bylo to jezdeni v levym pruhu...ja si na to ani po 30ti hodinach hrani nezvykl :-))
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“