World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
peterch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: World of Tanks

Příspěvek od peterch »

Naposledy upravil(a) peterch dne čtv 25. črc 2013, 11:49, celkem upraveno 5 x.
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

mate nekdo na 8.7 ultra zoom? aspon 32X?
NB:Acer Aspire V3 571G
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Už jsem to tu postoval včera :wink: Je to zoom-out i zoom-in dohromady.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

diky
NB:Acer Aspire V3 571G
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem doexpil T32ku na M103, po výborné T29ce mi T32ka přišla nakonec ještě lepší, jezdilo se mi s ní skvěle, vyexpit M103 trvalo cca 140 bitev s průměrnými expy na bitvu přes 1000. Teď na M103 ještě našetřit :)
Goldnoob team proud member!
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Náhodou jsem získal kupón, tak jsem si řekl, že si zahraju zase :-). Mám VK 36.01 s 8,8 cm KwK 36 L/56 a budu šetřit na Tigera :-). Všude sem četl, že nejlepší je Konisch, má smysl to měnit ?:-)
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

Tak sem prodal t-50 akorat me nasralo to prevedeni expu na kv-1s ... 45tisic a to mam kv1-s uz top a o mt25 nejak nemam zajem a i tak stoji jen 25tisic exp.
PC - R9 7945HX, BD795i SE, 2x48GB 5600 CL46, Kolink Rocket Heavy Vented, 2TB PM9A1, 2TB XG7000, Pulse RX7900GRE, ROG LOKI 1000W -> Endeavour OS - Hyprland
NB1 - China Laptop 18.5" FullHD, N150, 16Gb RAM, 256GB SSD -> Endeavour OS - MangoVC
NB2 - HP Zbook Fury 16 G11 4K, i9-14900HX, RTX 5000 Ada, 128GB RAM, 2TB SSD + HP G4 280W -> Win 11 Hell
NAS - 12450H ES, Erying QXZR , 8GB DDR4, A09S 4.2L + 120W ITX, 2x5TB 2,5 HDD, 2+4TB P3 Plus, 5Gbps M2 LAN -> Endeavour OS
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Suke001 píše:Náhodou jsem získal kupón, tak jsem si řekl, že si zahraju zase :-). Mám VK 36.01 s 8,8 cm KwK 36 L/56 a budu šetřit na Tigera :-). Všude sem četl, že nejlepší je Konisch, má smysl to měnit ?:-)
Od doby co kóniku zvýšili poškození na 165 je to skutečně nejlepší dělo k mání.Má přesnost a penetraci,krátká 88 z tygra ani jedno.
Suke001
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Suke001 »

Já to špatně napsal, mám tam teď 7,5 cm KwK 42 L/70 a ten sem četl, že je taky dobrý, tak nevím jestli má smysl utrácet za ten Konisch.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Máte už niekto M60? :)

//
hehe, pamätám sa ako sa pred +/- rokom Wargayming oháňal s nočnou mapou a s tankmi so svetielkami a hľa - prd z toho. Miesto toho vydávajú nové (nezmyselné) vozítka a mapy ako na bežiacom páse. Ale je pravda, že modderská komunita by hneď zapracovala hneď by bolo na svete kopa modov a hackov na osvetlenie tej mapy.

Inak MT-25 je fajn ramovacie vozítko, AMX 12t som zramoval za 300+ a mne to ubralo len 170hp :D
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dnešní "epická" bitva s IS-7 - http://i.imgur.com/VSAztYP.jpg + http://i.imgur.com/iUt5qbe.jpg + http://i.imgur.com/iJXA3W6.jpg ... na konci sám proti 3 artynám, ale zbylo mi tuším 28 hp tak jsem nechtěl moc riskovat. Až půjde nahrát replay, tak ho sem hodím :)

Mimochodem M60 nemám, ale během 3 her s IS-7 už jsem jich 5 zabil :twisted:
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Kdyby se někdo chtěl kouknut na tu bitvu s IS-7 - http://uloz.to/xDiMmQ4M/20130725-1513-u ... -wotreplay ... bohužel to byla úplně první bitva na té mapě, tak jsem tak trochu nevěděl, kam tam jet atd. :)
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Možná DAveDOG bude mít M60, ale fakt jen možná, protože nevím, jak na tom HAMIci byli v CWčkách.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dave jí myslím dostal, skončili v TOP30 pokud se nepletu.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

13 F3 nabíja skoro 30sec. ?!

//
Nemalo 107mm. ZiS-6 penetráciu 157mm?
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Thellwin píše:Kdyby se někdo chtěl kouknut na tu bitvu s IS-7 - http://uloz.to/xDiMmQ4M/20130725-1513-u ... -wotreplay ... bohužel to byla úplně první bitva na té mapě, tak jsem tak trochu nevěděl, kam tam jet atd. :)
V lágru měli tak trochu smůlu na tebe,protože obvykle vyhrává ten,kdo jede z jihu a zabere kopec vpravo.
RiCK píše:Nemalo 107mm. ZiS-6 penetráciu 157mm?
Ne.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Ono celkově to bylo velký štěstí, já tam tuším už sám sundaval tu 110E5 to mě mohly ty arty dát v klidu a pak s 28 hp jsem jel na IS-4 a jen jsem čekal, kdy mě nějaká artyna dá splashem, případně prostřelí ta IS-4, protože dělo na to měla luxusní. Ale i to štěstí k tomu patří :)
marek p
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek p »

Jenže artybilové střílejí zásadně jen po cílech se slabým pancířem.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Třeba po mých oblíbených nacistech a čajíčkářích :-)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“