Nemohu rozchodit TV out u grafické karty GeForce FX 5200
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Harley
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Nemohu rozchodit TV out u grafické karty GeForce FX 5200
- HADES
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Specifikuj trochu víc co už jsi zkoušel a jaké mělo tvoje konání následky, takhle se nedá přesně odpovědět
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- DarkmasterX
- Nováček

Já to mám doma udělané takhle:
z TV-outu mi vede kabel do video-in ve videu(jelikož mám staré tv bez scartu), na něm nastavím AV a z TV je rázem monitor.
To však není vše.
Se zapnutým TV, Videem s kanálem AV v PC zajedu do složky nView, kde si zjistím zobrazovací zařízení(pokud jsem win nestartoval se zapojeným Tv-outem). Následně zaškrtnu kolonku klonování a vše to odsouhlasím, tím by se měl zapnout obraz na TV.
z TV-outu mi vede kabel do video-in ve videu(jelikož mám staré tv bez scartu), na něm nastavím AV a z TV je rázem monitor.
To však není vše.
Se zapnutým TV, Videem s kanálem AV v PC zajedu do složky nView, kde si zjistím zobrazovací zařízení(pokud jsem win nestartoval se zapojeným Tv-outem). Následně zaškrtnu kolonku klonování a vše to odsouhlasím, tím by se měl zapnout obraz na TV.
Celeron tualatin 1000@1333,MSI i815EP,384MB SDR,Barracuda IV 40Gb,MSI G4MX460 VTD,
Athlon XP 2700+,WhisperRock IV,Asus A7N8X,512MB/333,Barracuda 7200.7+ 120GB/8MB,Abit Siluro G4 Ti4600
Athlon XP 2700+,WhisperRock IV,Asus A7N8X,512MB/333,Barracuda 7200.7+ 120GB/8MB,Abit Siluro G4 Ti4600
- Harley
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Pokoušel jsem se dnes asi 2 hodiny o zprovoznění toho TV outu a zase nic. Zkoušel jsem jít dle poskytnuté rady a také jsem to nerozchodil. Jen pro upřesnění a vytvoření si obrázku situace: z grafiky mám vyveden kabel sinch - sinch, tento vede do scartu ve videu, ve kterém je ještě také vyveden zvuk ze zvukovky. Tento scart je ve videu JVC, stereo video, (je v jednom ze dvou možných), ve druhém je pomocí kabelu scart - scart propojena TV s Videem, to funguje bez problémů. Na videu zapínám tzv. L-2, a TV přepínám na AV, svítí modrá obrazovka a obraz po všech možných nastaveních v nView NVidia grafiky stále ne a ne se ukázat v televizy, (TV = Tesla 70cm úhlop., stereo, r.v. cca 1999). Nevím si rady. Možná je problém v zapojení, kabeláži, nebo v televizi, ale já jsem podle mého názoru už udělal vše, co bylo v mých silách. V případě jakéhokoliv nápadu mě prosím kontaktujte na ICQ, nebo mailem, uvítám jakoukoliv POMOC, děkuji Harley. 
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- dwori
- Nováček

presne tohle me napadlo taky...nejdriv to pichnout do scartu u tv a prehodit na av...pokud by to nefunelo, tak je problem nekde jinde...Jiri Drak píše:S toho co pises, to nejspis delas dobre, ale ja bych to nejdriv zkusil pripojit primo do TV, a teprve pak pres video.
zmet tranzistoru a jednicek a nul ^^