jsem tu zas po dlouhé době s dalším problémem. Je načase si koupit nějakou tu lepší klaviaturu a reproduktory a potřeboval bych poradit, jaký si vybrat.
Počítač používám především pro hraní her a sledování filmů, takže klávesnici určitě nějakou pěknou podsvícenou do těch 1 300,- Kč a reproduktory 2.1 nějaké ty kvalitnější do 900,- Kč, aby byl znát rozdíl od mých 6 let starších Logitech.
Zatím jsem vybral Zalman ZM-K400G, která se mi líbí hlavně designově a ještě jsem narazil na Gigabyte Aivia V2, která vůbec nevypadá špatně + 2 USB sloty, ale zase vypadá celkem velká.
Určitě mi tu spousta lidí bude doporučovat oblíbenou Genius Imperator PRO, ale budu je muset předem odmítnout. Koukal jsem na ní a za tu cenu vypadá velmi dobře, ale na můj vkus příliš obyčejně.
Pro reproduktory jsem vybral buďto dřevěné Genius 1205 nebo malé černé Genius 800 u kterých všude píší, že hrají bezvadně, i když jsou takto malé.
Chtěl bych se tedy zeptat na názor členů zde na fóru, a jestli popřípadě neznáte nějaké lepší kousky.
Díky.