Chtel jsem prevest NB to tovarniho nastavení
Pouzil jsem erecovery zvolil uplna obnova do vychoziho nastavení a vyskočí mi okno - konfigurace pevného disku není zadána do výchozího nastavení z výroby....
Jak se tedy vratit do puvodního nastavení?
Kde najdu recovery partition....?
Jedná se o acer 5336
Obnova do továrního nastavení
Moderátor: Loki5567
- peetrj
- Nováček

-
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Obnova do továrního nastavení
Možná máš porušenou partition s recovery. Zkus vygooglit. nebo nainstaluj z libovolné instalačky ze stejnou verzí a pak to normálně aktivuješ.
To máš Windows 7 ?
To máš Windows 7 ?
- peetrj
- Nováček

-
Na disku mam oddíl :\PQservice ale nevim k čemu je to dobré...
Googlovat jsem zkoušel ale bez výsledků, leda by se nasel nekdo se stejným NB...
Pak bych si mel stahnout obsah toho oddílu PQservice?
Googlovat jsem zkoušel ale bez výsledků, leda by se nasel nekdo se stejným NB...
Pak bych si mel stahnout obsah toho oddílu PQservice?
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No rozhodně bude jednodušší stáhnout instalačku a nainstalovat normálně z dvd nebo flash, než se snažit obnovovat zálohu recovery.
- peetrj
- Nováček

-
To se ale asi nepodaří sehnat
Taky jsem se chtel zeptat, nejakym zpusobem se mi vytratil oddíl na disku, ve spravci disků je místo po disku zobrazeno ale jeví se jako neformátované. Čím by to mohlo být? Je nějaká možnost jak jej obnovit? O data na disku tedy příjdu?
Taky jsem se chtel zeptat, nejakym zpusobem se mi vytratil oddíl na disku, ve spravci disků je místo po disku zobrazeno ale jeví se jako neformátované. Čím by to mohlo být? Je nějaká možnost jak jej obnovit? O data na disku tedy příjdu?
- Suke001
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No pokud se ti vytratil, tak už to asi neobnovíš. Instalačku stáhneš kdekoliv na netu. Můžeš zkusit nějaké softy na záchranu dat, ale v tom ti neporadím.
- peetrj
- Nováček

-
Tak to se mi tedy nepodařilo najít nejaké recovery cd pro acer.... Podpora aceru je v tomhle opravdu vynikajíci....
Data jsem tam nastesti zadna nemel vse si zalohuju takze to neresim, jen jsem tam mel vse nainstalované a nejde mi to ted odinstalovat. Jinak nic.
Jde o to ze se systemem je nejaky problem a chtel jsem ho obnovit. Mozna chyba HDD jsem taky zjistil.
Data jsem tam nastesti zadna nemel vse si zalohuju takze to neresim, jen jsem tam mel vse nainstalované a nejde mi to ted odinstalovat. Jinak nic.
Jde o to ze se systemem je nejaky problem a chtel jsem ho obnovit. Mozna chyba HDD jsem taky zjistil.